Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dyingsoul

  veterán

  válasz #33253120 #187 üzenetére

  "Én mondjuk valami olyasmit várnék, hogy egy VR játékban mondjuk Twitchen VR szemüveggel visszanézve körbe tudjak nézni ha akarok...."

  Ez a dolog több szempontból is problémás. Az egyik az, hogy ez esetben 360-ban ki kellene renderelni mindent, azt is ami nem látszik a scene-en. 110 fok körüli most a horizontális fov (a vertikális hirtelen nem is tudom mennyi, de közel sem 180...). Jelenleg még a 2080 Ti is kevés ekkora látótérhez, nemhogy teljes 360-hoz. És azt a képet még kiküldeni streamben. Hát sok sikert kívánok az erőforrások felkutatása című expedícióhoz.

  A másik problémás dolog, az a figyelem irányítása. Ha elbámészkodsz és nem az akcióra fókuszálsz, lemaradsz a lényegről. Persze twitchen vissza lehetne tekerni és megnézni mi volt merre, de akkor azzal töltenéd az időd egy részét, hogy keresgéld az akciójelenetet a hatalmas scene-ben. Ha hiszed ha nem, hamar megunná ezt a néző és nem tetszene neki a 360-as megvalósítás. A figyelmet irányítani kell minden esetben. Hardcore Henry.

  - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés