Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaydome
aktív tag
Laikusként azt mondom, hogy talàn ez a ma legkomplexebb motor és a legélethűbb dolgokat ez produkàlja.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
ricsip
addikt
Akkor végülis konkrétan milyen gpu kell hozzá, h. mutasson mindent?
-
-
vaakuum
addikt
Hát nem ártott volna, ha tényleg létező,meglévő régebbi és újabb hardverekhez írják ki, hogy kb. melyik mire lehet elég... Szerintem nem mindenki naprakész a hardverek lelkivilágából, hogy melyik milyen technikát tud, egyszerűen csak használni akarják a programokat.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Komplikato
veterán
Mivel a leírás alapján az engine legtöbb részének a DX11 változatát kukázták (pl. Nanite, Lumen), benne van az is, hogy mind fejlesztéshez, mind pedig támogatott HW esetén a minimum a DX12 vas.
Ami szintén meglepett, hogy kivették a PhysX támogatást is. (Cserébe fele akkora lett a telepített SDK.)
Ha pedig valakinek van végtelen drága VGA a gépében, töltse le a Matrix demó mapját és próbálja meg maximumra állítva futtatni.Lesz sírás és "az fogaknak csikorgatása" .
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
GodGamer5
addikt
válasz
Komplikato #8 üzenetére
Megpróbáltam elindítani a City Sample-t, de miután a 60gigás U5 engine-re rátoltam a 90 gigás demót ami további kb 100gigát leszívot indításnál, -úgy, hogy még be sem töltötte- inkább feladtam...🙂
Amúgy ahogy elnéztem kb 30-50fps-el ment 3090-en.
Mondjuk ez nem egy futtatható exével ellátott demó, hanem fut a komplett editor a háttérben, úgyhogy nyilván nem mérvadó a gépigénye és nem hasonlítható a ps5 verzióhoz. Meg a Mátrixos rész sincs benne.[ Szerkesztve ]
"A.I. -t még nem láttam lámpavasról lógni. Politikust már igen.""Nem úgy bumpmappol a vízen az árnyék" "Szkrollozódik a paralax" Zöldíthetnek a kékek, ha a villanyóra vörösen izzik."
-
Victorio
aktív tag
Jól emléxem, hogy a Stalker 2 ezzel fog jönni?
Bár az ukrán helyzet miatt még az is bizonytalan, hogy lesz-e belőle bármi.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Komplikato #12 üzenetére
Igen átköltöztek oda az egész bagázs.
-
törölt tag
Én már csak az UE5 játékok gépigényére leszek kíváncsi, manapság nem olcsó fejleszteni. Valamint nem szimpatikus, hogy egyes UE4 játékok 74 fokra fűtik a kártyát egy jól szellőző házban és ez ráadásul hangos ventilátort eredményez.
-
1dude
aktív tag
válasz
Heroes fan #16 üzenetére
Akkor az UE5 minden ócskavason futni fog. Elmondhatjuk, hogy jól sikerült engine
-
FoLey-v
addikt
válasz
Heroes fan #17 üzenetére
A stalker 2-t fölösleges belekeverni az UE5-be, mivel évekig UE4-ben készült és úgy portolták át UE5-be.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64GB Black Global Version • Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/64 Mineral Grey Global Version •
-
Komplikato
veterán
válasz
Heroes fan #16 üzenetére
Ne vicceljünk már. A régi Fortnite elég szépen ment a letöltő gép HD7850-es kártyáját, valamivel médium alatt. A mostani verzió szerintem a jó öreg RX470-en SE menne a mostani közepes beállítással.
Csak azért, mert stilizált, rajzfilmes a grafika, még lehet akár 10x részletesebb UE5 alatt. De az most csúszott májustól decemberre."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Sinesol
veterán
válasz
Komplikato #20 üzenetére
Nem egészen értem, hogy egy ősrégi 7850 alapján miféle következtetést lehet levonni a jó pár generációval ujabb RX470 kapcsán. Egyébként a közepes beallitast sem értem, most ránézve Youtubera, minden maxon egy RX570el 60fps körül tud az UE4 verzió, ha az árnyék ki van lőve akkor meg 80+.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Esetleg próbáljátok ki ezt az ingyenes kis UE5 játékot Steam-en, van gépigénye rendesen:
The Market of Light -
Dr. Romano
veterán
válasz
#06946560 #24 üzenetére
UE4 játékoknál is előfordul brutál gépigény, és ez nem mindenesetben a játék "hűdejódurvagraf" miatt történik, hanem mert az adott gém készítői nem állnak a helyzet magaslatán (a legfrissebb ilyen a Martha is Dead, katasztrófa ahogy fut)
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #25 üzenetére
Igen, tapasztaltam annál a játéknál. Tudom, hogy a jó optimalizáláson sok múlik és reménykedek benne, hogy az UE5-ös játékokkal sem lesz probléma egy darabig. Az is optimalizálási probléma, hogy egyes UE4 játékok főzik a kártyát, még más címeknél teljesen halkak a ventilátorok?
-
Heroes fan
őstag
válasz
Komplikato #20 üzenetére
Lehet hogy növekszik az igénye, de nem ezért fogunk új gépet venni, hogy ökörködjünk egymás ellen.
-
-
Komplikato
veterán
válasz
Neurotoxin #30 üzenetére
Konkrétan az összetört kocsi annyi poligont benyelt, ami a törésig kb. a teljes pályára és járműre elég lett volna. Persze, hogy belassul. Állítólag dolgoznak rajta, hogy menjen nem statikus dolgokkal a Nanite. Na az lenne nagy áttörés, mert lehet nem telne be 3db MetaHuman karaktertől egy RTX3090 VRAM-ja.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Heroes fan
őstag
Nálam 70 fokig megy fel kb, fölé nem nagyon.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Heroes fan #33 üzenetére
Jó sok hőfok egy zsigabájtól
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64GB Black Global Version • Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/64 Mineral Grey Global Version •
-
NightGT
senior tag
Ha jó meleg a VGA UE4 motor, vagy bármi más alatt, de közben dolgozik is szépen, akkor az nem hiba, hanem pont, hogy hatékony működés
Azt jelenti hogy minden tranzisztor dolgozik, és a fogyasztási keretből ki van hozva a maximum munka.
Persze ha a gyár nem viszi túlzásba a hűtést, vagy gyenge a hővezető komponens, esetleg kevés a szellőzés, az meglátszik. PC-n az Ace Combat 7 máig egyik kedvencem, egyes mapokon jobban tud VGA-t fűteni mint az Unigine Heaven - cserébe 100asával mennek a mindenféle járművek, mindenhonnét lőnek, robbannak, káosz van, meg 100+ FPS és semmi mikroakadás mellé a többkilométeres view distanceSpeed is the only truly modern sensation
-
törölt tag
Nekem sem megy 70 fok fölé, kivéve egyes UE4 játékokat. Más UE4 játékokban meg 60 valahány fokos. MSI 1660 Gaming X van tele ventilátorozott házban, elöl rácsos. más is panaszkodott, hogy a kártyája egyes játékoknál nagyon hangos. Ez játék függő, 80%-ban nekem sincs probléma. Nézz 1660 teszteket youtubeon, ott is normális az átlag 68-71 fok. Az RTX kártyák pedig tényleg hűvösebbek kicsit. De megjegyzerm az enyém is hűvös, kivéve néhány talán optimalizálatlan UE4 játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Ha valakit érdekel ez a city sample, de nincs kedve ue5-öt meg a többi 90+GB-ot letölteni hozzá:
"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
repvez
őstag
Az mind szép és jo, hogyminden benne van, de miért nem lehet megoldani, hogy csak azokat töltse le amire szükségem van ?
Miért foglal több 100GB-ot a gépemen valami amit lehet sose fogok használni.
Mondjuk egy assetsböl. ha egy fát akarok használni, ahhoz miért kell egy sok gigás pakkot több 100 féle fával letölteni és telepiteni, miért nem lehet a netrol lehuzni akkor azt az egyet amikor arra szükségem van ?A másik ami sztem fura ( bár nem értek hozzá) de sztem nagyobb méretü és nagyobb hardver igényű lesz egy ebben elkészitett hobbi játék mintha egyedileg lett volna elkészitve és tartalmaz egy csomo olyan filet amit az adott program használ de csak egy kis részét mig a másik fele mert csak egyutt jár vele.
-
Komplikato
veterán
???
A kocsik, a táblák és tereptárgyak, valamint az épületeket alkotó assetek mind letölthetőek külön csomagban. Plusz az eredeti konzolos demó elején futó "Neo felébred" jelenet amit a filmből rekonstruáltak UE5 alá, szintén."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
repvez
őstag
válasz
Komplikato #40 üzenetére
általánosságban mondtam, nem erre a neos dologra, vanank ezek az ingyenes asset pakkok, azokat is egybe fel kell telepiteni akkor is ha csak egy model kell belöle.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Epic Games mintaprogramokat is kínál, így helyből látható, hogy mire képes a rendszer.
- Sony VAIO UltraBook(15mm!!,960gramm)FullHD IPS,core i5,SSD,vil.billentyű,Új 7óra akku,Új töltő
- HP Ultrabook core i3 5010u 4x2,1Ghz, Intel HD,SSD,új akku, szép állapot
- -61% Dell Latitude 7330 Carbon:i7 1265U,16GB,512GB SSD,13.3" FHD Touch 99%sRGB,1.1kg,3.5év Dell gari
- PlayStation 4 Pro 1TB +játékok, kormány
- Logitech g25 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest