- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
-
Skyrider1
csendes tag
Franc se tudja. Ilyesmit már láttunk a 3DMark 2006-ban is nem? Meg a korábbi tech demók sem voltak sokkal csúnyábbak.
Vagy csak a régi emlékek szépültek meg?We live in the World of Tanks
-
lujó55
addikt
na, megint témánál vagyunk...
-
aram01
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #46 üzenetére
azért, az az alatti rész is sokat vet a latba
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Manbal
senior tag
válasz ---Lasali--- #38 üzenetére
Xard már le, valami miatt ki van tiltva az összes radeon, csak nem azért, mert gyorsabban futna?
-
huskydog17
addikt
Ja így már világos, köszi!
Azért kérdeztem, mert nem tudtam arról, hogy a Ubisoft is a forward+ lighting-ot használná. Ők valószínűleg - ahogy korábban te is mondtad - egy saját megoldást alkalmaznak.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
agressiv
addikt
DX11 a mindenit, pedig ráengedtem volna a nyóc nyóc gétére.
Hát még a borz.....
-
Löncsi
őstag
válasz ---Lasali--- #38 üzenetére
Én megbocsájtom, de imádom inni a könnyeidet, ahogy panaszkodsz és azon keseregsz, hogy egy MMO jobban néz ki.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
---Lasali---
Közösségépítő
"valami miatt"
Istenem bocsájtsd meg hogy ATi -t vettem. -
Löncsi
őstag
Lehet állítani a haj "merevségét" a demo-ban ízlésednek megfelelően, video-ban a user ezt nagyon alacsony szintre állította.
Bár gondolom egyesek lehet ki sem tudták próbálni a demót valami miatt és ez az opció nem tűnt fel...
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Löncsi
őstag
válasz ---Lasali--- #34 üzenetére
Ez a grafikát nagy munkával egy akármilyen elterjedt (akár free) mmorpg engine tudná hozni az utóbbi 7 évből.
Mi ezen a dx11? A haja?
Olyasmi: [link]Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
---Lasali---
Közösségépítő
Videót néztem csak full hd-ben, mivel ATi kártyám van.
De ettől a demotól nem sikerült hanyatt esnem..
Ez a grafikát nagy munkával egy akármilyen elterjedt (akár free) mmorpg engine tudná hozni az utóbbi 7 évből. Mi ezen a dx11? A haja? Mert annak a mutogatására elég sok időt szán a videó. De annak a mozgása meg annyira elrugaszkodik a valóságtól, hogy számomra semmit nem ér. Egyébként sem látszanak igazán a hajszálak, fények sem valóságosak rajta.[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz TESCO-Zsömle #30 üzenetére
Csöndben van, tud varázsolni és lenge ruhákban üldögél ?
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
Jó lett.
Majdnem eltalálták a hölgyideálom.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
endib
tag
Egész jól néz ki
-
banhammer
veterán
Élőben blokkolnám!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Sennalacy
aktív tag
Nem azért, de ha már rajzolták a csajt akkor lehetett volna sokkal jobb is, nem ilyen paprikajancsi fejű aránytalan valami..
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
Úr isten, mint régen ez. Én akkoriban 8600GTS-en indítottam el, kocka koca kocka.... Haverom meg 8800GTX-en, szinte nem akadt. Aztán eltelt pár év és én is letöltöttem és 8800Ultrán gyönyörűen ment.
Ez most kicsit akad maxon, de istenem ez mekkora baj, szaladok GTX690-et venni.H.Ezredes! Sokat nézegettem, forgattam anno, óriási lépés volt, hogy az egyáltalán elindult a gépemen. Mennyit mentünk azóta előre..... Talán majd egyszer még bekerül az Ultra és az a demo. Persze 580-al is szépen megy, de azt Ultrára írták.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz huskydog17 #15 üzenetére
A forward+ lighting egy eljárás a Global Illumination implementálására. De más eljárással is lehet valós idejű Global Illumination effektet létrehozni. Az AMD ezt választotta. Természetesen a különböző eljárással implementált Global Illumination effektek eltérő minőséget adhatnak, emellett eltérő a sebességük is.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
front3r
őstag
Csodálatos grafika! Sajnos a pillangó nem repült át a szobámba.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
zseko
veterán
Gondolom AMD-vel ne is próbáljam...
HR24.hu
-
tikshow
addikt
válasz ViiiiktorOC #12 üzenetére
mint irtam lentebb 23,8 atlag fps - autocammal, ultra beallitason
-
huskydog17
addikt
Abu, a cikkből nekem úgy jön le, hogy a Global Illumination alkalmazásához szükség van a forward+ lighting technológiára. Elmondható ez általánosságban? Vagy a GI megy enélkül is?
Erre a két mondatra gondoltam:
" Az AMD főleg újításokkal kísérletezett, így a Leo demó a PTEX formátumra, illetve a forward+ lighting technikára helyezte a hangsúlyt. Előbbi a művészek munkája egyszerűsíti a világ feltextúrázásánál, míg utóbbi deferred render alkalmazása nélkül is lehetővé teszi ezer pontfényforrás kezelését, illetve a valós idejű globális illuminációt."[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
H.Ezredes
őstag
válasz ViiiiktorOC #12 üzenetére
technikai demonstráció csak nem teszt csak nézelődni lehet
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
H.Ezredes
őstag
Kipróbáljuk mit tol az OC-s 670-en
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Más volt az NV és az AMD koncepciója. Az NV csak a szépséget figyelte, és ezért csak a dizájnra gyúrtak. Az AMD-nél a Leo demó egy teszt volt olyan újszerű eljárásoknak, amelyeket a cég a játékokban akar viszontlátni. Lásd a DiRT Showdownba már bekerült a forward+ lighting. Ezenkívül a fejlesztők látják, hogy működik a vektor displacement mapping tesszellálás és a Packed PTEX valós időben is, mert sok volt ezzel kapcsolatban a kérdés. Elméletben minden működik, de kockázatos először átültetni valamit a gyakorlatba. Az AMD elvállalta a kísérleti nyúl szerepét a Leo demóval. Ha nem működik, akkor is csak egy rossz demó az eredménye.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Petyyyyy
addikt
Őszintén: fogalmam sincs. Az AMD 7900-as kártyái között túl nagy különbség nincs talán azért nézhető mindkét VGA-n. Nvidia részréről talán olyan nagyot akartak villantani amekkorát csak lehet, de ahhoz viszont csak a 690 elég...?
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Löncsi
őstag
Videó:[link]
-
Petyyyyy
addikt
Tényleg nagyon szépek ezek a képek! De ezt kicsit fájónak érzem, hogy direkt a 690-hez lett készítve a program és a 670/680 tulajok egy butított verzsönt kapnak. Az AMD legalább 2 kártyával is megtekinthető demo-t adott ki.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Erdei88
veterán
Nálam az 580-al is fut
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Élőben jobban tetszett
RTX ON