Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Megintcsak köszi szépen
Akkor ezek szerint nem kell szanaszét aggódnom magam: a különbség, ha van is, nem lesz nagy, amire én használom, egyelőre megteszi.OFF: Azért gondolom előbb-utóbb jó lesz lecserélni valami másra, csak az A31-et annyira kiherélték az alacsony órajelű A7-es magokkal (2Ghz-en pl mindjárt egész más lenne), hogy nem fűlik hozzá a fogam, más meg úgy tűnik még nincs, legalábbis "kínai" vonalon. Almák zártságától ódzkodom, a Nexus 10 meg annyira nem fogott meg valamiért (de lehet hogy megpróbálok szenvedélyesen beleszeretni
). Esetleg még hátha a snapikból csinálnak "occó" tabletet is...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha a 2D-s program használ pixel shadert, akkor természetesen hozhat különbséget a precizitás eltérése. Azt persze kétlem, hogy ez annyira szembeötlő lesz, mint 3D-ben. Ahol ezeknek a különbségeknek eléggé fontos szerepe lesz még az a NUI. Ez egy új terület, gyakorlatilag mozgás érzékelésével történő vezérlés. Ilyenkor a SAD algoritmus végrehajtásának pontossága döntő, hogy a mozgás megfelelően legyen kielemezve.
-
Peter13
senior tag
Köszi szépen Abu - azért így mindjárt más, ezek szeitn 3D-ben a különbség nyugodtan nevezhető szembeszökőnek is akár. Mi a helyzet a 2D-vel? Nagyon ritkán játszom a tableten (most pl nincs semmi játék rajta), inkább filmek, könyvek meg net megy rajta. Ezekben kikönyökölhet valahol a cikkben taglalt pontatlanság?
-
-
smkb
őstag
Pont olyan ez mint a hifikábel probléma... hogy az sem mindegy mi a cucc végén. Mert aztán annyira mindegy a gpu-k precizitása, ha az lcd kijelző meg nem egy agyonkalibrált csúcsmegjelenítő. És a mobil eszközökben biza marhára nem azok. Így marhára nem mérvadó, hogy egy egy modell mit és hogy jelenít meg a gpu szempontjából.
-
Mokó
aktív tag
láttam élőben mali 400at és én megvoltam elégedve a képminőséggel.20k-s tablettől ne is várjon senki többet.
nagyon szubjektiv a dolog egyébként,kinek a tegra kinek arm t604,a legtöbb user ugyis a sebességet helyezi előtérbe. -
flash-
veterán
mint ahogy egy hardware-t is sok szempont alapján,többféle teszt alapján minősítenek,rangsorolnak,úgy egy ilyen gpu-t sem lehet egy teszt alapján minősíteni.
-
Peter13
senior tag
Ok, akkor kerdezek egy hulyet, amolyan "egysegsugaru user"-eset: miben latszik ez? Most vettem egy rk3188-as tabletet, amiben pont az itt agyonmagasztalt mali400 van, erdekelne hogy miben nyilvanul meg az itt taglalt nagyfoku pontatlansag. Nem kotekedni akarok, tenyleg erdekel...
-
Sir Ny
senior tag
-
Osibaa
senior tag
"A futottak még kategóriába az NVIDIA GeFore ULP és az ARM Mali-400 került. ... A belépőszintre azonban még így is megfelelnek."
Az nVidia biztos boldog lenne, ha tudná, hogy a Tegra sorozatukat a PH! a belépőszintre sorolta be.
-
janos1988
addikt
Erről a csíkozásról nincs vmi magyar leírás? Eléggé furcsa és érdekes, hogy...
-
Pikari
addikt
ismét egy agyzsibbasztó, nonszensz, elrugaszkodott baromságot fogtak a vizuális receptoraim
-
Fryskitt
addikt
Sose jutott volna eszembe, de hát ugye csak fogyasztok.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A You i Labs igen érdekes tanulmányt készített, mely hiánypótló a mobil megoldások összevetésében.
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- Wagner gőzölő tapéta leválasztó új Bontatlan 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z390-A Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest