Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • llax

  senior tag

  Láthatósági mellény:

  Felénk nagyon nem divat, ahogyan a világítás sem kerékpáron (falu, SzSzB). Néha ráállnak a rendőrök a témára, akkor kiderül, hogy mégis van majdnem mindenkinek, csak nem akarják koptatni, így egy nagyobb akció után 1-2 héttel folytatódik a "találd meg sötétben, lakott területen kívül a sötét ruhás, kivilágítatlan kerékpárost" című közlekedési társasjáték.

  Kapubejáró:

  Nekünk 3 is van belőle (falu, 3 telek egyben) ebből járművekkel (többen, többel, többfélével) csak egyet használunk. A telek előtt, az útra merőlegesen (kb. 60 méteren) legalább 20 szgk. tudna úgy parkolni, hogy nem kapubejáróba áll. Általában csak olyanok állnak meg itt, akik hozzánk jönnek, de vannak köztük olyanok, akik naná, hogy az egyetlen, használatban lévő (napközben kapu nyitva) bejáróba állnak be, vagy ha bejön az udvarra úgy áll meg, hogy két garázsbejárót is eláll egyszerre (pedig belül is lenne sok hely, ahol nem akadályozna senkit)...
  Vannak akik képesek a parkolást is körültekintően intézni, mások meg egyszerűen megállnak ott, ahol kedvük tartja, senkivel és semmivel nem foglalkozva.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák