Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- [Re:] Ergonomikus billentyűzet a Cherry értelmezésében
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- MSI Z97/H97 (LGA1150) alaplapok
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Hozzászólok Aktív témák
-
ElEvEn11
aktív tag
Nekem az a számítási teljesítmény, ami a PS5-ben lesz az EPIC / UE5 RT demo alapján, az kellene. Mert számomra a PS sosem lesz alternatíva, mivel nem csak játszom a gépen, hanem masszívan dolgozom is. Az az erő viszont rendkívül jól jönne. A játékok RT képessége meg csak hab lenne a tortán hozzá. Az viszont, amit a PS5-ben ehhez hardveresen fejlesztették, beletettek, az még évek, amíg a PC szintjén is megfizethető alternatíva, vagy egyáltalán alternatíva lesz. Sajnos. Addig horror árú célhardverek lesznek.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A Marbles RTX nevű technikai demonstráció a Marble Madness című klasszikust önti modern formába.
- IPhone 7 32GB Rose Gold! Karcmentes hibátlan állapot! Apple Garancia: 2021.11.18 Media Marktos
- Lenovo Thinkpad T470s, 14'' FHD IPS, i5-6300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, dupla akku, 6 hó gar
- Eladó Acer Predator G9-593 i7 6700, 1070 8gb gddr5 140w, 32gb ram
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS, i5-8365U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, gyári garancia 2023.06.29-ig
- Mélyen ára alatt, üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2018, i5/16GBRAM/256GBSSD
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: Interton Kft
Város: Budapest