Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pete55555
addikt
válasz
#06658560 #26 üzenetére
Ha már ennyire belemegyünk, a haszos felületből a 4 db rögzítési pont is levesz valamenyit. Ráadásul nem a ventilátorok előtt, hanem melletük, úgymond "szögben" tudják szívni a levegőt ami (ezt kicenzúrázom) áramláshoz vezet...stb
De szerintem engedjük el a dolgot
Egy gépészmérnök.
-
Duddi
aktív tag
válasz
NewHope88 #22 üzenetére
Hát nem tenném rá a nyakam de ezen a képen:
a ház 396 pixel hosszú és a rés 4 pixel
Xigmatek has just presented its new Xigmatek Glaive computer tower, a very compact semi-tower, but with the capacity to mount high-end hardware inside. With dimensions of 450 (H) x 205 (W) x 380 (D) mm, leírásban
a ház mélysége 380mm => 380/396=0,959595 mm/pixel => 4*0,959595=3,838383mm a rés szóval legyen 4 mm mivel ránézésre is kba az üveggel egy vastagságú és ez létező edzettüveg vastagság alibabaEbből jön hogy a rés területe ((450*2)+(205*2))*4 => 1310*4=5240mm2 , 52,4cm2
12mm ventillátor
A 120mm es ventilátor szabad nyílása 105mm ebből a területe: (105^2*(pi))/4=8659,014751mm2 , 86,59cm2
Ugye 3 ventilátor osztozik azon a rés területen 52,4/(3*86,59)=0,201 tehát az ventilátoroknak az eredeti nyílásuk mintegy 20%-a jut lébeszívásra.(szerk: gyors hibajavítás)
Bocs a sok szám miatt
-
hegegabi80
addikt
Jól néz ki, de én azzal kezdeném, hogy kidobnám azokat a hülye világítós ergébés szarokat. Egyszerű konfighoz biztos elég légmozgást tud csinálni, de nem szeretem ezeket a világítós izéket.
Meg az a nagy gondom még vele, hogy túl nagy. -
Duddi
aktív tag
válasz
Dr. Akula #14 üzenetére
MMIX (#11) javasolta a modolást. Nem kell más csak egy nagynyomású vizes vágó a felső részén kivágsz az üvegből egy tálcányi helyet és mögé rakod a lejátszót. ha a kivágott üveglapot meg a tálca elejére rögzíted még az is lehet, hogy királyul fog kinézni és megveszik a gyártók az ötletet.
Am Gyártói oldalról nem lenne nehéz amit kérsz csak nem férne be a radiátor.. aminek jelen esetben nagyon kevés levegő jut mert az másodlagos.Tetszenek ezek a házak de az árát még rá kéne költeni majdnem mindre hogy használható is legyen.
-
jedis
senior tag
Jó kis házakat csinál ez a xigmatek. Nekem is évek óta egy utgard van. Nagyon jó árasítva vettem 12-be ( kiállítási darab volt ) . Nem nagyon gondolkodom, hogy le kellene cserélni.
-
Dr. Akula
félisten
Tipikus. 5.25" sehol, persze plexi meg rgb led az van.
-
Amúgy hatalmas piaci rést lehetne betömni a ventilátorok helyére szerelhető, lapát nélküli RGB "gyűrűkkel"
-
Fred23
nagyúr
Type-C-vel együtt simán kéne! Talán jövőre már kapcsolnak...
-
törölt tag
Az még mindig nem sok ahhoz, hogy a ventik hatékonyan és sok levegőt tudjanak megmozgatni. Ráadásul elég könnyű igen izmos konfigot kialakítani benne. És szerintem van azzal is probléma, hogy akár vizezheti is valaki, még ha csak moduláris vízzel is, amihez megint nem lenne baj rendes légmozgás a radiátoron.
-
Amerigo57
őstag
válasz
IgnisFatuus #1 üzenetére
Valóban nagyon jól néz ki , de a ház szélessége csak 205 mm , így nagyobb
hardverek szerelése elég nehéz lehet , pláne , hogy közben vigyázni kel a
számítógépház oldalaira bármennyire edzett üveg oldal- és előlappal vannak
ellátva azok..
-
Pete55555
addikt
Nem is rossz ez, igazából jó kis kompakt ATX ház. Egy a baja, sajnos a tervezőknek nem szóltak, hogy az üveg nem légáteresztő
Ha ezt a kis bakit meg lehet oldani (akár házilag) akár még vevő is lennék rá. -
törölt tag
Ez ilyen pároló, vagy inkább sütő?
-
IgnisFatuus
aktív tag
Kimondottan jól néz ki, szeretem a minimalista megoldásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Glaive bal oldalán és elején edzett üveg oldallapokkal lett ellátva, árazása pedig igen kedvezőre sikeredett.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest