Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • mrhitoshi

  veterán

  válasz leviske #5 üzenetére

  Nem vagy negatív. Egyszerűen még mindig nem értem ezt a felhajtást. Van a két nagy konzol, és kész. Aki játszik, az előveszi a telefonját. Szerintem akiket meg akarnak célozni, és most nem csak az Amazonról beszélek, azok tuti nem akarnak egy X+1 Androidos ketyerét csak azért, hogy leüljenek a TV elé. Előveszik a mobiljukat helyette, és nincsenek arra sem rákényszerítve, hogy a TV előtt üljenek.
  Eddig sem voltak sikeresek ezek a kütyük, és szerintem ez így is marad. Nem beszélve a konkurenciáról is, hiszen mindenki rohan mint egy vadtulok a nappaliba, csak éppen elfelejtik, hogy van az az ember, akinek már van egy komoly konzolja, meg van az, aki magasról tesz rá, és mobilon játszik. Aztán majd nem férnek be a nappaliba, és kipukkad a lufi. :U

  Szerk.: Mondjuk az is hozzátartozik a történethez, hogy az Amazon nem csak játékokat akar vinni magával, de ez így is édes kevés, főleg az Apple-lel szemben.
  (A Valve tudna robbantani, ha nem csak a kis vackokat vinnék ki a TV-re, hanem a nagy címeket)

  [ Szerkesztve ]

  PS4

 • Cathfaern

  nagyúr

  válasz leviske #5 üzenetére

  Amikor annak idején a Microsoft kijött az első X-Box-al, az egész konzolos társadalom körberöhögte, hogy a Sony - SEGA - Nintendo trió mellett úgysincs esélye. Hopsz, azóta a SEGA már nem gyárt hardvert... :)

  (#13) mentoloshypo:
  Azért, mert pont olyan agresszív árazása lesz, mint a Kindle-nek is. Nem $300-ról fog indulni, hanem $100-ról. És akkor már nagyon nem mindegy, hogy ezt veszi az ember vagy az X-et. Elterjedtségét pontosan ez fogja biztosítani. Nyugaton ez aprópénz, szülő ha épp jobb kedvében van lazán vesz egyet a gyerekének, vagy magának. Mire kettőt pislog a Sony meg az MS, ott lesz a hatalmas felhasználóbázis. Pont, mint a Wii esetén is volt. Csak ott a Nintendo nem tudott élni a helyzettel.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés