Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • ElEvEn11

  aktív tag

  válasz leviske #27 üzenetére

  A fene akart meggyőzni itt bárkit is! :) :N Részemről legalábbis nem ez volt a cél. Pusztán annyit akartam volna mondani, hogy elméletileg nagy esélyt látok az Amazon sikerére, de egyrészt minden a megjelenő platformon, valamint a hozzá biggyesztett árcédulán múlik, másrészt meg, amíg semmi konkrétumot nem tudunk erről a megoldásról, addig elméleti marad a kérdés. Én kíváncsian várom az Amazon belépését és remélem, hogy inkább a versenyt fokozza majd, ami persze végső soron a mi érdekeinket szolgálja. :K

  Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)

 • Rebourne

  aktív tag

  válasz leviske #27 üzenetére

  "Az meg az AAA mellett egy másik (vagy sokkal inkább?) szélsőség, hogy valaki hazamegy és elkezd a telefonján játszani. A nagy átlag szerintem várakozás közben (ebédszünet, tömegközlekedés, rendelőben sorbanállás, stb) játszik a telefonján. Mert ezek a játékok többnyire ilyen időtáv mellett képesek szórakoztatást nyújtani.
  Presze, már van iPhone-ra is RPG, meg egyebek, de ezek meg igazándiból konzolon már inkább AAA formában mozgatják meg az emberek fantáziáját."

  Ezek berögződött előítéletek. Nagyot fordult a világ az utóbbi pár évben.

  (#29) Landro: Igen, erről lenne szó. A $300 dollár nyilván felső becslés az árazásra. A Kindle Fire is jóval olcsóbb annál. Aksi és kijelző nélkül a droidos eszközök között minden, ami $100 dollárnál drágább az luxuskategória.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés