Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • leviske

  veterán

  válasz Rebourne #25 üzenetére

  A PC-n való freecellezés felteszem azok körében elterjedt, akik "munka" közben akarják eltölteni az időt. Emellett ki a fene venne egy céleszközt olyasmire, amit tud tolni PC-n? Az Ouya meg önmagában is egy hatalmas közönséget fed le, ezért lett akkora kirobbanó siker. Hát még a klónjai...

  Az meg az AAA mellett egy másik (vagy sokkal inkább?) szélsőség, hogy valaki hazamegy és elkezd a telefonján játszani. A nagy átlag szerintem várakozás közben (ebédszünet, tömegközlekedés, rendelőben sorbanállás, stb) játszik a telefonján. Mert ezek a játékok többnyire ilyen időtáv mellett képesek szórakoztatást nyújtani.

  Presze, már van iPhone-ra is RPG, meg egyebek, de ezek meg igazándiból konzolon már inkább AAA formában mozgatják meg az emberek fantáziáját.

  (#26) ElEvEn11: Alapvetően abból a rétegből, akikről Ti beszéltek, a fizetni hajlandó résznek ott a frissített X360 $199-ért. És arra már ott egy kiforrott XLive rengeteg szolgáltatással, meg ott a rengeteg exkluzív cím. $250-ért már kapsz Kinect-tel szerelt verziót, vagy egy 250GB-os gépet, amire már digitálisan vásárolt AAA játékokat is tudsz pakolni.

  Szóval nem, egyelőre még nem győztetek meg arról, hogy ahova most az Amazon készül, az egy létező kategória, amire valós igény mutatkozik. :DDD

Hozzászólok Aktív témák