Hirdetés
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- [Re:] Módosítások elé néz az Intel útiterve
- [Re:] Sapphire RX 6800XT Nitro+: tuning a csúcson
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Alpenföhn (EKL) tulajok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
Hozzászólok Aktív témák
-
kiskeni
aktív tag
És mi garantálja, hogy nem áll bele USA az egész kollektív megállapodásba két lábbal, acélbetétessel? Mert ahogy én látom, az USA kénye-kedve szerint kibaxhat konkrétan bárkivel, aki picit is sérti az érdekeit. Eléggé nem fair felállás.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Egyszerű lesz szerintem a történet, ha az USA nem hajlandó belemenni egy kompromisszumos közös megállapodásba, akkor az adott országokra lesz bízva hogy elérhetetlenné tegyék ezeket az oldalakat.
Érthető a történet, ha csak a hirdetéseket vesszük alapul, XY európai cég hirdet, az európai célközönség rákattint a hirdetésre -> a hirdetést biztosítónak ez bevétel. De adózni persze nem akarnak csak ott ahol kedvező. Európai bevétel után USA-ban adózik sok cég, persze hogy nem akarnak ezen változtatni.
Csatlakozz az EVE Online közösséghez : http://bit.ly/JoinEVEOnline
-
azbest
félisten
ha jól sejtem itt leginkább a társasági adóról van szó, amit nehéz megfogni, mert számtalan módon tudják tologatni a pénzt a leányvállalatok között.
Midenközben európában fizetjük az áfát, amit a google sem tud kikerülni már az eus szabályozások változtatása óta.
Az usában csak a közelmúltban szálltak rá arra, hogy sales taxot fizessenek online vásárlásért / szolglátatásért.A végén mindegyik adót az ügyfél, vagyis mi fizetjük meg. Francnak kell bonyolítani.
[ Szerkesztve ]
-
Nyilván drasztikus esetről beszéltem, nem hiszem hogy valaha ilyen bekövetkezhet, de a jelenlegi helyzet sem tartható hosszú távon, így is elég nagy hátrány éri a helyi cégeket a monopol helyzetük miatt.
Kínának és Észak-Koreának ez sikerült, és most ők a közellenség.Csatlakozz az EVE Online közösséghez : http://bit.ly/JoinEVEOnline
-
Gyurka6
őstag
Sajnos igazad van, sokan nem láták-tudatosul bennűk, hogy minden ilyen adózás után áremelés jön.Csak annyi történik, hogy az adott cég az adózott országban megemeli annyival a díjat, amit az adott ország felhasználói fizetnek meg, szerintem. Így lényegébe a saját lakóitól hajtanak be újabb sápot.
Gyurka
-
kk75
tag
"A francia szabályozás értelmében három százalékos mértékű adókötelezettség terheli a digitális üzleti modelleken keresztüli szolgáltatásokból elért, Franciaországból származó bevételt."
Három százalékos adó ? Tudomásom szerint most is nagyjából ennyit fizetnek az adóelkerülést alkalmazó IT cégek.
Ha az általános szabályozásban is ennyi lesz, megint csak az IT cégek járnak jól, miközben minden politikust megvesznek.[ Szerkesztve ]
Dominion (Uralom) c. film a nagyüzemi állattartás kegyetlenségére hívja fel a figyelmet : https://youtu.be/8wz4KVDORhc
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it Az ellenérdekelt országok közelmúltban lezajlott vitái vélhetően segítenek előremozdítani az OECD által szorgalmazaott megállapodás mihamarabbi kialalkítását, de még mindig az USA diktál.
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hardcore café
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Gitáros topic
- [Re:] Sony Xperia 5 II - kiskedvenc
- [Re:] Eladó hatalmas irodai nyomtató
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- [Re:] [matyusgabo:] 2015 MacBook air 240 GB SSD | i5 | 8 GB
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" 2017 magyar billentyűzettel, szép állapotban, mélyen ára alatt, garanciával
- Féláron,Dell Latitude 7490, ultrabook, Dell garancia, i5/16GBRAM/512GBSSD FHD IPS matt érintőkijelző
- LG 24" IPS LED AMD FreeSync Full HD Monitor 24MP59G-P Display Port
- [VIDEÓKÁRTYÁK A KÉSZLET EREJÉIG!] - [SZÁMLÁVAL] - RTX 3070 - RTX 3090 - RX 6800 - RX 6900 XT
- Újszerű Acer Switch Alpha 12 érintős Windows Tablet Pc 12” -70% i3-6006U 4Gb 128Gb SSD QHD Retina
Állásajánlatok
Cég: Szintézis-Net Kft.
Város: Győr
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest