Új hozzászólás Aktív témák
-
Panzika
tag
azért ez nem teljesen állja meg a helyét. 3 féle ember típus létezik ezen a fronton.
az egyik akinek van x ezer ft-ja és megnézi hogy ezér a pénzért milyen kártyák kaphatók, teszteket néz stb és megveszi a számára szimpatikusabbat.
ez a típus valóban az ár/teljesítmény vásárló
a másik akinek szintén van x ezer ft-ja van gépre. bemegy a boltba vagy valamelyik webshopra
megkérdezi az eladót hogy ennyi pénzért milyen gépet tud összerakni vagy a webshopba egy előre összepakolt gépet megvesz és bódogság van. ez a nem hozzáértő vásárló akinek csak kell valami pc féle.
a harmadik aki már egy kicsit hozzáértőbb, de a gondolkodása nem az igazi: az pedig megnézi mit tud a 2080ti és az 5700xt, majd látja hogy a 2080ti felmossa a padlót az 5700xt-vel és vesz egy 1660-at. na ez meg a "F*ck logic" vásárlóMagyarországon az egy főre eső hülyék száma: kettö! (Hofi Géza)
-
lacus83
senior tag
válasz
#52931072 #45 üzenetére
Jah annyira nem jó az rt hogy az új big navi is rt képes lesz ugye.
Az új Ps is rts lesz. Szóval igen semmire nem jó.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Predatorr
őstag
válasz
#52931072 #78 üzenetére
20 éve spóroltam (no alkohol, no cigi), mindig picit jobb vga-ra, ennyi az egész. Még csak jól sem keresek. Amíg 4k fölé nem megyek, kiszolgál már. Szerinted ez olcsóbb, vagy mindig újabb és újabb szar vga-n szívni?
Mindig havi ktg-re számolok hardvert, és mindig a drága jön ki olcsóbbra.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
törölt tag
válasz
Predatorr #73 üzenetére
" szerintem 1éve 224e-ért a 2080 remek ár/teljesítmény volt, főleg, hogy alatta nincs meg a max grafika játszható módon."
Le is írtad miért nem hülyeség. Akinek ennél gyengébb kártyája van az nem is létezik? Most is 230 felett kezdődik(köszönhetően remek fizetőeszközünknek is), megkockáztatom, hogy a túlnyomó többség összesen tud ennyit játék gépre költeni. Elhiszem, hogy csúcs hardveren áldás, de nekünk, többieknek kibaszás. -
törölt tag
válasz
BusinessGuy #76 üzenetére
Bohóckodásnak nem nevezném. Azért az nvidia nem épp intel méretű cég, de kb kétszerese az amd forgalmának, szar is lenne ha nem tudna jobbat produkálni az eddig jobbára veszteséges amd-nél. Annak idején azért az ati-t vásárolták fel, mert az nv-re nem volt elég pénz. Már az is nagy eredmény nekik, hogy javult a mérleg. Véleményem szerint, alulról próbálnak építkezni. Pénzkidobás most a csúcsot betámadni, amikor tudni lehet, hogy kész a következő nv generáció, csak azért nem dobják be, mert minek.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
#52931072 #45 üzenetére
Ahogy a 2070S, 2080, 2080S kártyákkal szemben sincs (és a 1080ti-vel sem nagyon,épphogy szorongatják az amúgy gyárilag borzalmasan alulórajelezett referencia kártyákat)....
Jön majd a big navi..Big fogyasztással hogy végre elérjék a 2080 szintjét....
Bohóckodás amit az AMD vga részlegen művel...Majd a Vega..Majd a Navi...Aztán sehol semmi ami megszorongatná az Nvidiát hogy ne legyenek elpofátlanodva.... -
Hohocali
aktív tag
válasz
Busterftw #72 üzenetére
Szerintem ne keverjük a dolgokat. Ha valaki azt mondja, hogy az NV előnyben van az AMD-vel szemben, akkor én erre általánosan értem, hogy minden kategóriában előnyben van. A csúcs kategóriának ehhez semmi köze. De ha valaki azt mondja, hogy az NV a csúcskategóriában előnyben van (vagy nyers teljesítményben ár nélkül, vagy ....), akkor azt fogom érteni, hogy az NV a csúcskategóriában előnyben van.
A legtöbb ember ár/teljesítmény alapján vesz kártyát, a tesztek is ez alapján hasonlítanak. Őket nem érdekli a csúcs.
Aztán van egy szűk réteg, aki azt akarja, amit te írtál. Őket nem érdekli a csúcs alatti kategóriák. De ez alapján nem lehet általánosítani. Nekem is kellett witcher3 4k/3d-re vga, 2080ti lett belőle. AMD-nek itt nincs kártyája, de ettől még nem fogom azt mondani, hogy hú de le van maradva, hanem csak azt, hogy nincs csúcskártyája.
Szerintem."az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
Tomdriver
őstag
válasz
Busterftw #72 üzenetére
+1
Én is ezért filózok 1080Ti cseréjén, mert 5120x1440 (120Hz) a monitorom és bizony izzad a kari rendesen. Ugye ez már majdnem 4K szint...
Tudom 2080Ti nagy bukó mostanság (kb 20-30 FPS+= 250K+), főleg, hogy jön az új gen., amit ha nem is veszek meg mindjárt, remélhetőleg beesnek az árak miatta, ami még nagyobb bukó lesz, ha netán most cserélek.
Persze, várok még pár hetet, vagy hónapot (vagy annyít se), mi sül ki ebből, de hogy ellépek följebb az már most tuti!
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
#52931072 #45 üzenetére
Ez meg színtiszta hülyeség, már vártam a RT-t sosem próbáltak észosztását.
Legnagyobb kompromisszumom max grafikával, max rt-gel 1440p volt, de Exodust 4k-ban toltam végig átlag 50FPS körül. Az élményt meg semmire nem cserélném el, ahogy senki, aki próbálta már. RT után a normál grafika cheat, pl. Exodusban csak lesheted, mi van a fényforrások fénykörén túl, ha nem hallod, meghalsz...Busterflw: szerintem 1éve 224e-ért a 2080 remek ár/teljesítmény volt, főleg, hogy alatta nincs meg a max grafika játszható módon.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Hohocali
aktív tag
-
törölt tag
válasz
gaspargeri #19 üzenetére
Mi a gond?
A régi drivert ddu val töröld le csökkentett módban (én még utânna is nyomok egy tiszta telepítést mikor megkérdezi az amd drivere)
És melyik játékkal van promlémád? -
Dr. Akula
félisten
válasz
Komplikato #58 üzenetére
Nem a 4870 X2-re gondolsz, a dupla GPU-s kártyára? A specifikációja alapján nem lett volna rossz, de akkor már erősen leszálló ágban volt az AMD, utána talán még 1 Radeonnal próbálkoztam, aztán beláttam hogy minek szopatom magam ezekkel, az Nvidiásoknál hasít a GTA4, nálam meg hiába a minél újabb Radeon, egyre szarabbul fut. Igen, a végén már -norestrictions nélkül alapból nem is lehetett 800x600 fölé rakni a felbontást, ami elég nagy LOL volt.
[ Szerkesztve ]
-
janosicsongo
csendes tag
Csak egy kérdés egyébként , 5700as széria ,steamprocesszor alapján nekem a Polaris váltójának tűnik , szóval ahhoz képest elég jó a teljesítménye . Egyébként az új Navi állítólag 80cu val jön ami kétszer annyi mint az 5700 as okban van. Érdekes lesz. Egyébként ha a 2080 ti teljesítményét hozná már az is elég lenne nekem pl. (Bár ez senkit nemredekel) Csak legyen jó áron .
-
törölt tag
Na, hát van hova fejlődni. Az azért jól látszik minden téren, hogy lassul a fejlődés. Egyre nehezebb megoldani a teljesítménynövekedést. Mindenki trükközik, ahogy tud. A lassuló fejlődésből meg logikusan az következik, hogy azért ha nincs áthidalhatatlan szakadék a két cég termékei között (márpedig az nincs), akkor könnyebb a lemaradónak behozni a különbséget, mint az elöl járónak fenntartani. Kényszerűen közeledni fognak egymáshoz. Csak ennek a sebessége a kérdés. Az AMD-nek meg szokása időnként hihetetlen módon ugrani egy nagyobb lépést. (lásd pl. Athlon, Ryzen...) Szóval okozhatnak még meglepetést.
A lényeg az, hogy nincsenek irreális elképzeléseim. A csúcskategóriát az NVIDIA uralja. Csak azt állítom, hogy nem behozhatatlan az előnye. Simán lehet, hogy a következő 1-2-3 generációban eltűnik az az előny. Nem mondom, hogy biztosan megtörténik, csak hogy megtörténhet. -
Raymond
félisten
válasz
#04824576 #63 üzenetére
"Szóval önmagában ettől is 2 számjegyű előrelépés várható."
Az hogy mit hoz a 7nm+ nem ismeretlen. +20% tranzisztor suruseg es attol fuggoen mit akarsz belole kihozni vagy +10% teljesitmeny ugyanannyi fogyasztassal esetleg -15% fogyasztas ugyanazon a teljesitmeny szinten.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
törölt tag
Egyébként most jut eszembe így visszaolvasgatva a hozzászólásokat: Azt azért ugye tudod, hogy ez a 7nm -> 7nm+ váltás nem olyan, mint Intelnél a 14nm++ -> 14nm+++ váltás?! Ugyanis a TSMC első 7nm-e még többszörös levilágítással készült, a 7nm+ meg már EUV. Szóval önmagában ettől is 2 számjegyű előrelépés várható. Bár gondolom, az Ampere már 7nm+-on jön, szóval ennek a megállapításnak az összehasonlítás szempontjából nem sok jelentősége van, csak azért mondtam, hogy tudjad, hogy AMD-nél is lesz bőven előrelépés az előző generációhoz képest. Hogy az mire lesz elég, az meg majd kiderül.
-
MeszesKPT
őstag
Nekem elég, ha "csak" a 2080 Ti szintjét hozza, csak ne 1100€ legyen.
-
Raymond
félisten
válasz
Carlos Padre #57 üzenetére
Egy diskuraban alap az hogy a pozitiv allitasat kell alatamasztania valakinek es nem a tobbieknek kell az ellenkezojet bizonyitani. A kollega viszont vilagosan leirta hogy nincs mivel alatamasztania, az allitasa megerzeseken alapul.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #56 üzenetére
Jól járna az nvidia fanclub is egy ütős AMD megoldással, mert most annyit kér az nv a csúcs kártyákért amennyit nem szégyell és nem szégyellősek.
Azért lejjebb ahol a komolyabb eladott darabszám van, kiegyenlítettebbek az erőviszonyok és az árak is reálisabbak. Most épp a teljesítmény/fogyasztás mutatók terén próbál felzárkózni az AMD. Majd meglátjuk mit virítanak.
-
Komplikato
veterán
-
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Alogonomus #52 üzenetére
Mivan ember?
""elhozzák a 4K játékélményt komoly képfrissítéssel együtt, plusz a raytracinget is"
Elolvashatom hatszor is, ez akkor is vicces.
Amúgy nagyon naiv vagy, akárhogy is értelmezem. Együtt biztos nem lesz. Max pár agyonoptimalizált ex címnél... GT, Forza, Halo, aztán kb ennyi.
PS4 Pronál és XOXnél sem lehet mindig, mindenhol választani, hogy te most milyen felbontásban, milyen minőség mellett (akár jobb képkockaszámmal) is játszhatsz.
Most még inkább nyílik az olló, mert szerintem sokan FHD-ra, sokan 1440p-re sokan meg 4K-ra kötik majd a vasakat, az egyik sok képkockát akar, a másik szép grafikát, és beéri 30 FPS-el, stb..stb...
Végtelen variációk lehetnének, de nem lesznek... Ahogy eddig sem voltak, örülhettünk, hogy pár címben egyáltalán állíthattunk valamit...
"elhozzák a 4K játékélményt komoly képfrissítéssel együtt"
Amúgy ez a mondatod is vicces. Komoly képfrissítés meg 4k?
Jaja, alig várom.
Nyilván amúgy csak pletykákat olvastam, de a logika is azt diktálja, hogy a Microsoft bevállalja ismét az erősebbbika szerepét, még ha ez felárral is jár majd...
De megtehetik, lesz bevételük PC fronton is, lásd Halo sikere Steamen...
És alternatívát nyújtanak annak is, aki komoly vasat akar TV-re kötni...
Persze a Sony-t sem féltem, de szerintem ők is nyitni fognak a PC felé, erre már sok jel van, megjelent játékoktól kezdve minden. Én PC-sként meg csak mosolygok, hogy három platformot lehet "egyben" megkapok majd idővel...steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
Dr. Akula
félisten
És mi várható ettől a Big Navitól? Utoléri teljesítményben (és árban) az Nvidiát? Aztán másnap jön az Nvidia válasza, és minden megy tovább.
-
Alogonomus
őstag
válasz
unrealnoise #44 üzenetére
Hol írtam, hogy a 4K és a komoly képfrissítés együtt lesz meg a raytracinggel?
"elhozzák a 4K játékélményt komoly képfrissítéssel együtt, plusz a raytracinget is"
Raytraycing nyilván külön lesz meg alacsonyabb társult képességekkel. Ott van a vessző.
Ne fájjon már ennyire a szövegértelmezés.Egyébként hol olvastad, hogy a PS5 biztosan gyengébb lesz, mint az Xbox?
-
törölt tag
Még azt sem hiszem, hogy megéri komolyan megpróbálni. Az a vonat elment. Viszont az 5700 megjelenése azért annyi előnnyel járt, hogy az nvidia vágott az árakon. Jól járt aki kivárt és nem vett 2080Ti-t, mert a Ti superek durván jó áron indulnak.
Arra próbáltam célozni, hogy a 2080Ti nagyon drága, 50% plusszért dupla ár az 5700xt-hez képest. Az más kérdés, hogy ahová kell az a teljesítmény, meg kell venni, nincs alternatíva. -
Raymond
félisten
válasz
#52931072 #49 üzenetére
A cikkhez ennek nem sok koze volt. Innen indult a dolog a #26-bol:
Azért a "behozhatatlan" erős túlzás. Előnyben vannak, de egyáltalán nem behozhatatlan előnyben.
Tehat arrol volt csak szo hogy behozza vagy nem az AMD az NV-t. A 2080Ti aranak ehhez semmi koze es annak hogy az 5700XT es a 2080Ti nem egy kategoria is csak annyibol szamit hogy hol tart a ket ceg a termekeivel.Azert kerdeztem a kollegatol hogy mibol gondolja hogy beeri meg az Ampere-t is mert szerintem nem, es ahogy nezem szerinted se eri be.
-
törölt tag
A cikkből semmi nem derül ki, csak találgatni lehet. Az 5700xt meg a 2080Ti nem egy kategóriában játszik. Inkább a nagyobb eladott darabszámmal kecsegtető árkategóriában próbál szerintem javítani az amd. Azt nem hinném, hogy a big navi odaver az ampere-nek, inkább csak lesz valami mutatóban, ami valamelyest megközelíti.
-
törölt tag
Tényleg nagy előrelépés 50% plusz teljesítményért 100% felárat kifizetni. Az nvidiának sem az 1000dodó plusszos kártyák húzzák a szekerét.
A 2080Ti -vel szemben jelenleg nincs amd kártya. A sugárkövetés meg csak arra jó, hogy a 2080Ti tulajok se érezzék jól magukat sokáig, valamit ki kellett találni, hogy rádsózhassák a következő félmilkás kártyeszt.Ez szín tiszta biznisz. -
unrealnoise
senior tag
válasz
Alogonomus #18 üzenetére
Jaja, persze, 4K meg raytracing, meg komoly képfrissítés egyben. A PS5-ben. Ami gyengépp lesz az Xboxnál is váhatóan. Ahha.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
Raymond
félisten
válasz
#04824576 #42 üzenetére
Hat ez nekem nem megerzesnek tunik hanem inkabb remenynek
Az igaz hogy a ket uj termekrol meg nem tudsz semmit, de a Navi es a Turing itt van a piacon regota igy azokrol igen. Latod mennyi a difi egy 5700XT es egy 2080Ti kozott, na ezt kell teljesitmenyben behozni hogy legalabb egyenlok legyenek. Es csak utanna jon az Ampere. Az AMD 7nm-rol "valt" 7nm+ra vagy akarhogy is hivjak, tehat ott semmi vagy minimalis amit nyernek, az NV pedig 12nm-rol valt le 7nm-re. Az aktualis helyzet pedig az hogy a ref 2080Ti kb. 50%-al gyorsabb mint a ref 5700XT kb. 30%+ fogyasztas mellett. Az 5700XT fogyasztasat a nala gyorsabb 2080 hozza. Egy 12nm TU104-el ami meretben is ketszer akkora mint a 7nm Navi 10-es lapka.
-
Raymond
félisten
válasz
#04824576 #39 üzenetére
Valami szamokkal ezt illusztralni tudnad? Marmint hogy mire gondolsz hogy most X% elonye van es az nem sok es siman be lehet hozni ha az uj NV termekek X+Y% lesz. Mert nekem eleg optimista hozzaallasnak tunik az is hogy "nem nagy az elony" es az is hogy "siman be tudja hozni", az utobbi foleg az elmult par ev tapasztalatai alapjan.
-
MaraTóni
tag
a "Big" a Navi mellett a fogyasztásra vonatkozik vajon?
-
Tyrel
őstag
válasz
GodGamer5 #17 üzenetére
Nekem a Ryzen 3600 is és a ref. 5700 is egyaránt undervolt-olva vannak, a 3000-es memória meg 3600-ra OC-zve és semmi bajom... Napi 16 órákat megy a gépem (ezen is dolgozok) és köszöni szépen tök jól van.
Még tavaly voltak kisebb gondjaim, de azóta mind megoldódott vagy BIOS vagy driver frissítésekkel. Ami még fennálló probléma hogy ha mind a 3 monitorom aktív akkor a videomemória órajele folyamat koppon van, de az igazat megvallva ez meg nem érdekel különösebben... Semmi érzékelhető hátrányt nem szenvedek miatta, hűtés hangját se viszi fel.
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
-
Komplikato
veterán
Benne van a cikkben is, hogy nem lesz ilyen frissítés. Ha meg az RDNA2 tudna raytracinget RTX vagy jobb színvonalon, akkor aligha lehet ráfogni, hogy csak az RDNA frissítés.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Duddi
aktív tag
Igen frissítés. Voltak hírek az első RDNA navi megjelenése körül a nem várt fogyasztási értékekről, a vártnál gyengébb erőről. Akkor ha jól emlékszem az volt hogy valami nem stimmelt a csipekkel amire valamiért csak a tömegtermelés megkezdése előtt derült fény.
Akkor már nem volt idő javítani új maszkokat csinálni és átállni a tömegtermeléssel.
Ez az RDNA 2 elvileg csak az akkor és azóta felfedezett hibákat és bleeding et javítja.Ami a probléma súlyosságától függően lehet nagy vagy kicsi előrelépés is. Nem mindegy hogy a hiba miatt a mostani navi csipek csak gyengék vagy az eredeti terv szerint selejtnek minősülne.
-
törölt tag
Hát most csak így hirtelen megnéztem pár helyen a kínálatot.
5500xt van 50-90 között, 120-tól 5700-ak, a kettő között lenne az 5600-5600xt, csak nem nagyon van belőlük értelmes áron, az oc-s verziók túl drágák, semmivel nem rúgnak labdába. A csúcs kártyák nem érdekelnek. Ha majd befutnak az alap 5600-ak reális áron, elmondhatjuk, hogy minden szegmensben van versenyképes megoldása az AMD-nek. Ha most 100 fölött akarnék költeni akkor 2060 és 5700 között vacillálnék. Itt az is elsődleges szempont, hogy a kedvenc játéknak melyik vonal fekszik jobban. -
törölt tag
Az nv is tolja a refress pascalt ahova elég az is. A puszta gyártástechnológiai ugrás egyúttal meg is drágítja a gyártást, nem véletlenül nem erőlteti az nvidia.
Ha akkora teljesítmény ugrást hozna az alacsonyabb csíkszélesség, akkor a vegát is tolhatná 7nm-en, az AMD, de nem ilyen egyszerű a helyzet. -
K0vasz
aktív tag
tehát 7nm helyett 7nm+, plusz az architektúrán is csiszolnak egy kicsit (kétlem, hogy 1 év alatt valami radikálisan újat alkotnának, erre utal az is, hogy az RDNA "frissítéséről" beszéltek). ha minden jól megy, akkor ezzel elérhetnek egy +10-15%-ot a jelenlegi kártyákhoz képest (ja, meg szinte biztos, hogy valamilyen hardveres ray-tracinget is fognak tudni az új kártyák, de az most a nyers teljesítmény szempontjábaól nem számít).
az pedig kevés lesz a következő generációs nv kártyákhoz, ahol csak a 12nm->7nm ugrásból nagyobb teljesítménytöbblet jöhet össze
-
Hohocali
aktív tag
-
Alogonomus
őstag
Big navi mellett/helyett idén inkább a PS5 teszteket várom, mert abban jön a raytracing, ami jelenleg az AMD egyetlen valós hátránya a piacon. Na nem mintha olyan nagy hátrány lenne, hogy egy maroknyi játékban nem kapcsolhatja be az ember, de mégis egy hiányérzetet okoz.
Igazán az AMD szerintem nem érzi a szükségét most a 2080 Ti trónfosztásának, mert egyébként már megcsinálták volna. 1500 dollárból valószínűleg ők is simán tudnának eléggé erős kártyát készíteni (legegyszerűbebn például 2 db összfogyasztás miatt visszafogott 5700XT GPU egy kártyára helyezésével), csak nem tartják fontosnak. Ezért is érdekel a PS5, mert ott valahogy elhozzák a 4K játékélményt komoly képfrissítéssel együtt, plusz a raytracinget is. PS5 alapján fogunk szerintem többet megtudni a Big Navi helyzetről és hogy hogyan viszonyul erőben az Ampere kártyákhoz.
-
GodGamer5
addikt
Nekem minden cucc húzva van a gépemben és azt kell, hogy mondjam geforce-al sosem volt stabilitási problémám, a ref vega56-al viszont össze vissza fagyott a gép undervoltnál, de ha nem volt gond vele, akkor is folyamatosan elfelejtette az oc-t, stb.
Egyeleőre ha nem megy lejjebb árban az AMD, akkor inkább egy 2060-at veszek mint kínlódjak vele."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
törölt tag
Az idén lesz minden kategóriában versenyképes AMD kártya, amúgy sincs olyan borzasztó lemaradásban. Az nvidia az ampere-t majd akkor fogja bedobni, amikor az előző fejlesztés kifutotta magát. Mivel most nála az előny, nem kell kapkodnia, be kell szedni a fejlesztésbe ölt pénzeket.
Egy gyakorlatilag kétszereplős piacon sosincs igazi verseny, mindig csak egy kicsit kell a konkurenciára verni. -
Milka 78
nagyúr
Húhúú...lesz itt hamham
-
gaborw
tag
-
Televan74
nagyúr
Ez így igaz!
Én is remekül elvagyok a 5700 -as kártyámmal. Eddig problémamentes a 20.1.3. -as driverrel.
Sokan nem is gondolnak hogy néhány fps -ért oczot rendszer mennyire instabil tud lenni.Én egyedül a memóriát állítottam be XMP profillal a többi alapon,máris kaptam egy Time Spy stress 97,7% -os értéket.Azóta sincs a játékokkal bajom. Előtte manuális oc -t alkalmaztam,nem is volt stabil a rendszerem.A cikkhez: Én nem a big navit várom,hanem a következő RNDA2 -s középkat kártyát.Jó úton jár az AMD.Akinek nem tetszik,forduljon a konkurenciához. CPU szinten is csak bekopogtatott a 1xxx széria három éve,a zen2 -vel meg betörte az ajtót.
Mindenbe beleugatok!!!
-
ElEvEn11
senior tag
Tényleg nem vagyok AMD fanboy, de fingers cross nekik 2020-ra is.
Az Intel meg igazán felköthetné a gatyáját most már és helyretehetné a Krzanich által okozott károkat. Az a faszi nevetséges volt és látszott, hogy nem lesz jó vége. Szomorú, hogy egy ekkora világcégnél is lehet egy akkor balfaszt CEO-nak kinevezni, mint ő.Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
-
Busterftw
nagyúr
Gondolom az Intel rekord penzugyi jelentesrol is mar kesz a cikk.
-
törölt tag
Hát na. A GPU részlegen még van mit fejleszteni. Nagyon jó eredményeket értek el az integráció során. (lásd pl. APU IGP + dVGA párhuzamos működése), de a nyers erő nem az igazi a konkurenciához képest.
Szerk.: Még mindig nyögik am az ATI felvásárlását. Tény, hogy már akkor tudták, hogy ez csak hosszútávon térül meg, de most már ideje lenne.[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
Kíváncsi vagyok mire lesz képes az Amperrel szemben. Ha csak fele olyan jól sikerül mint a Pascal, az AMD-nek már akkor is gondjai lesznek sztem.
Mondták, hogy a big navi 2080 Ti verő lesz, de ők nem számoltak az Amperrel. Ha azt is számításba vesszük, akkor a 2080 Ti verés édes kevés lesz. Megint kulloghatnak a konkurencia után, és árral versenyezni, nem teljesítménnyel.[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mindez egy, a cég sikeres üzleti eredményeit ismertető konferenciabeszélgetésen hangzott el a cége vezető Lisa Su részéről.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Körbefordul a Galaxy A56 a bemutató előtt
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok