Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Szép, az árát elfogadnám
-
DFlash
tag
A színe tetszik.
-
SirCsimbók
tag
válasz
Archttila #24 üzenetére
"A haverom ugy emlekszem 55-ert vette a Deluxe-ot amihez jart 3D-s szemuveg
ha jol remlik vekony muanyagbol vagy papirbol volt a kerete
persze az orom nem tartott sokaig, mert hamarosan ugyan azon az aron megjelent az elso GeForce kartya
No, de retro rovat befejezve
"
még nem, ugyanis a Descent 1 + 2 "D2X-XL" nevű portjának van többféle 3D-s támogatása, például az a sima, kék+piros szemüveges is, aztán egész újszerű élmény úgy a játék.
bár mikor hónapokkal ezelőtt kipróbáltam, olyan 1 óra után úgy éreztem, hogy ha nem hagyom abba azonnal, ájultan esek le a székről, úgy szédültem tőle. szó szerint letaglózott
de azért jó móka volt
-
SunMount3r
nagyúr
Nem szoktam ilyet írni egy videó kártyára (mert nem szokott rá okom lenni), de ennek a design-ját nagyon eltalálták, szép az összhatás.
Amúgy nekem is egy anno egy GF2 ASUS-om, szép telt, meleg színei voltak, azóta a jobb ár/érték arányú versenyzőket veszem inkább (vagy mondjuk: "veszegetem" / venném). Ha új gépet kellene össze raknom és nem számítana a dodó, minden lehetséges alkatrész ASUS lenne (na jó, a tápot kivéve
), én még nem csalódtam bennük...
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
AMD vonalon is művelhetnének valamit. Szar hűtés, hangos ventilátor, szar garancia. Kiábrándultam belőlük, főleg hogy 3 hónapig gariztattak egy komolyabb szintű vga-t... És küldtek helyette egy ugyan olyan hulladékot.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Kicsit off, de csak engem taszít az emberi munkaerő hiánya a gyártósoron? Tescoban sem megyek sose a fizető automatákhoz. Értem én hogy technikai fejlődés meg minden, de a világ népessége növekszik... hol fognak 10 év múlva dolgozni szegény kínai munkások, ha már a gyárakban se kell majd csak 1 ember, aki nyomkodja a bekapcsoló meg kikapcsoló gombot?
-
AusWolf
őstag
Csak szerintem baromi ronda ez az aszimetrikus műanyag borítás?
-
Archttila
veterán
A haverom ugy emlekszem 55-ert vette a Deluxe-ot amihez jart 3D-s szemuveg
ha jol remlik vekony muanyagbol vagy papirbol volt a kerete
persze az orom nem tartott sokaig, mert hamarosan ugyan azon az aron megjelent az elso GeForce kartya
No, de retro rovat befejezve
[ Szerkesztve ]
-
Ligend
tag
válasz
Archttila #16 üzenetére
V3400 nekem is volt, imádtam a video bemenetet rajta. Egy videmagnóval gyakorlatilag az volt a TV-m is egyben.
Az első Asus kártya, ami a gépemben járt 1997-ben, egy 3DexPlorer V3000 volt NVIDIA Riva128 chipsettel. Akkor még úgy döntöttem, nem váltok, és marad a kor etalonja a 3dfx Voodoo.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Archttila
veterán
Nekem egy Diamond Viper V330 volt az elso kartyam amit egy Voodoo Banshe kovetett, azt pedig a mar korabban emlitett TNT1 valtotta. 34000 magyar forintot kertek erte akkoriban.
Volt egy passziv hutesu Viper V550-em is, de azt gyorsan vissza is vittem mert kifagyott a sajat hojetol
-
Ligend
tag
Ennek örömére megnéztem, melyik a legrégebbi videokártyám tőlük: egy Asus PCI-V775V2C lett a rangidős.
Ez ugyan még nincs 20 éves (mint az első Asus VGA, az S3 Virge/DX-re épülő 3DP-V375DX), de 18 már elmúlt.
-
hemaka
nagyúr
Jóféle
-
M107
addikt
Sok boldogat
273000 Ft nem is olyan drága a kis drága
Ha lenne rá pénzem aminek csak a negyede van most rá, 5 évig a gépemből ki sem venném Full HD-n minden game maxon menne, de High-on biztos.
Egy I7 Haswell, 16-20 GB ram + ez a kártya 5 évig biztos elég így már nem is olyan vészes az ára. -
Hiftu
senior tag
Az ünnepelés az lenne, ha leszállítanák az árakat. Nem pedig egy baromi nagy árréssel rendelkező hw piacra dobása. Ebben a leosztásban max ők ünnepelnek.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
A harmadik videokartyam egy ASUS V3400 TNT volt.
Igen ilyen oreg vagyok[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #8 üzenetére
Ja
A sima 980 Gold már nem elég különleges
-
Simi37
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #6 üzenetére
De az nem is lenne baj...mind2 kártyával a "20 éve gyárt VGAt ünnepli"...
-
rii
nagyúr
kíziz hoty fut rajta?
-
Habugi
addikt
"Egyedi termékkel ünnepli a VGA üzletágának fennállását az ASUS"
Jaaa, hogy egy dVGA..
Pedig reméltem hogy egy kis trollfaceel gravírozott vRam hűtő borda, kulcstartó formájában.
-
Backspace
tag
Hát az ATI/AMD verzióval mi lesz?
-
wolfman
veterán
A Premium vásárlókkal ünnepelünk megint.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A ASUS GeForce GTX 980 Ti 20th Anniversary Gold Edition drága lesz, de a rajongók számára kihagyhatatlan.
- Záporoznak az iPhone 17 Pro és Air képek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Lightyear - befektetési app
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...