Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Akciókamerák
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALBY
senior tag
Bizony eszembe jutott a permetezős is, (régen le is fotóztam szerintem), de most nem találtam róla képet
Otthoni masinámon talán meglehet még.Pár éve CST-n tolta az egyik csapat felmosóvödörből készített gettóládával is, talán az is rajta volt az egyik fotón, de a CST-re amúgy nem emlékszem
A wc tartályosnak volt legutóbb egy tuning változata amin volt fényújság is, mentek rajta a csapat szövegei.
-
niof
veterán
válasz
Tottalino #73 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe! Ha az ember túrázni megy, a legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy egy bazi nehéz zenedobozt magával cipeljen. Oda bőven elég kell legyen egy UE Boom, ha annyira hallgatni akarnak a túrázók valamit! Drága, de a méretéhez képest elég jól szól, és az erdőben nem feltétlenül arra van szükség, hogy az összes vadat kiűzzük onnan.
Értem én a kezdeményezést, nem is rossz ötlet, de ezt inkább egy nyaralóba vagy a szőlőhegyre tudnám elképzelni, ahol mondjuk néha összejön az ember a haverokkal, és csak szóljon valami a háttérben. Mondjuk egy védőrács nem ártana rá, mert egy kellően illuminált állapotban könnyen sérülhetnének azok a szpíkerek!
-
Tottalino
tag
" de van olyan modell is, amely 2x50 watt, leadására is képes."
És az aksit ki fogja cipelni? Vagy daru kell hozzá?
-
??? Azt, hogy sakkoztad ki, hogy az oldtimer tulajok a célközönsége ennek a khm... terméknek? Az oldtimer tulajok általában elég jó ízléssel vannak megáldva. Teljesen kizárt, hogy egy ilyen bóvli szarral égessék magukat.
ALBY: a háti permetező, hogy maradt ki? Pedig annyira adja magát.
Amúgy meg: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Peter13
senior tag
Ki is lehet nyitni a bőröndöket?
Milyen mókás lenne már....időnként meg lehetne nézni hogy hogy vannak a hangváltó tekercsek, meg lehetne bele rendeltetésszerűen pakolni (ráadásul a hosszú hétvégére bepakolt zoknik és pólók extra csillapításként és finomhangolásként is szolgálhatnának)a kézműves jelzőtől ebben a szövegkörnyezetben én is rosszul vagyok...hogyismondjamszépen...."izé: nemá'..."
-
kokov
tag
Kitalálnak egy terméket gazdag oldtimer tulajoknak, akik eredeti állapotában szeretnék az autót tartani és egy öreg bőrönd az egyetlen, amire minden típus fel van készítve (még a cabrio-k is). Korhű külső, passzol az autóhoz és kivehető hangcucc egyben. Oké, tökéletes termék és hozzá célpiac.
De miért kell ezt egy magyar cégnek lekoppintani ide és miért kell azt hinni, hogy ez egy gagyi bőröndben hipszter dísztárgy lakásba? Csak égetjük magunkat. Ezt árulni is égő.
-
freeapro
senior tag
huh ez a bőrönd, anyám varrógépe volt ilyenben 40 éve.
-
jacint78
addikt
Nem találok szavakat....
-
Apollo_21
addikt
Emlékeztet a gyerekkoromra amikor kis hangszórócskának nevezett valamiket aplikáltunk cipős dobozba mert mekkora remek "láda" válik majd belőle és mekkora sztár dolog 5-6ilyen kis 4centis izét beledobni...
Szóval ezzel csak annyit h ez nem nekünk, normál embereknek való..hanem akiknek annyi pénzük van h már nemtudják mire költsék.. saját meglátásom hogy badarság ennyi pénzt erre kiszórni..az hogy ennyiből épph kijön vagy sem..az már más tészta.
-
AmunRa
senior tag
Mókás cikk. Fizettek érte, vagy barátok?
-
nullpoint
őstag
Mikor is számított Magyarország szórakoztatóelektronikai nagyhatalomnak ?...........
-
Z10N
veterán
Nehol tul sok a vesszo es nincs szokoz.
-
burriebonz
tag
Amúgy van forgalomban már ilyen mobil zenebőrőnd, talán Trust. Ott is elvileg 50 wattot ígérnek.
-
burriebonz
tag
Na várjunk kicsit. Mindjárt lesz Kickstarter projekt!
-
twollah1976
őstag
Rendesen lefikázza mindenki.
-
lajthabalazs
senior tag
Pont a DIY hangdoboznak van esélye szépen szólni, mert nem szempont, hogy jól nézzen ki a HiFi szalonban, hogy jól lehessen dobozolni, szállítani, ne legyen túl nehéz, az arányai illeszkedjenek a lapos TV-khez, stb. A DIY hangdobozok egyetlen célja, hogy jól szóljanak.
Persze ez a börönd projekt sok sebből vérzik. Az első rögtön az ára. Ha csak egy komolyabb akkut, erősítőt, töltőt veszünk, ez az első 20e Ft. Aztán még legalább 4-5e Ft hangszórónként, 10e hangváltóra, 3-4e Ft faanyag, ragasztó. Munkadíj még sehol, és már elment az 50e. Pedig munka lesz bőven, egy nem-szabályos testet merevíteni, hangszórónyílásokat vágni rá, rögzíteni benne az elektronikát, akusztikai paramétereket mérni stb.
Aki 50eFt-ért ilyen munkát vállal, az vagy nem a pénzért csinálja, vagy fogalma sincs, hogy mit csinál. 50e Ft-ért nem hogy egyedi aktív BT hangfalat nem lehet csinálni, de egy egyszerű téglatest passzív hangdoboz is csak önköltségen fér bele. A böröndnek a BoomCase-es ára a reális, a jó munkát meg kell fizetni.
-
zsola32
őstag
"a két alsó képen mintha még 2 kamera is be lenne építve" ez ugrott be róluk elsőre
-
Nemár... Se nem kézműves, se nem jó, se nem szép...
-
burriebonz
tag
Az első képen lévő trabantkék csoda, na azmiaz?
Na mondjuk nekem is volt olyan mélynyomóm ami konyhaszekrény elemként kezdte meg földi pályáját!
[ Szerkesztve ]
-
Na azért ez túlzás.Vajon hogyan szólhat egy vulkánfiber?Nagyon hülye ötlet,piacképtelen legalábbis szerintem.
-
Skynet258
veterán
A képen is szereplő bőrönd műanyag, nagy csodát nem várnék tőle...
44-en kedvelik a Facebook oldalukat, a bejelentést, hogy indul az értékesítés 2-en like-olták 4 nap alatt. Mármint nem, nem a Facebook a világ mértékegysége, de egy ilyen jellegű cuccnál a fenti számok tükrében elgondolkoznék, hogy van-e erre valós igény. Az, hogy a termékfotók gagyik az már csak ráadás a garázs-varázs hangulatra.Ez az egész úgy tűnik mintha ennek lenne valami gyenge utánzata. Nagy jövőt nem jósolok neki, azt is csodálom már, hogy itt egy cikk erejéig előjött.
-
zsola32
őstag
vajon hogy szól?
itt buknak el általában a DIY hangdobozok... -
Tikakukac
titán
A kézműves szó hallatán nem vicc, rendesen elkap a rosszullét. Pesten lassan minden kézműves az utcán, de már a boltokban is. Erre hangrendszer...
-
Akula
őstag
Az a szörnyű helyzet, hogy a 90-es évek elején, mikor lehetőség volt "nyugodtan nyugatra" menni, kint jártam Bonnban egy expón és már akkor mutatott az egyik kiállító ilyeneket. Nem tudom melyik cég volt, mert nem volt fontos megjegyezni, de érdekes volt. Volt egy olyan darab is, amit kerékpárra lehetett felszerelni és amikor odavertek a basszusnak, nem volt aki meg bírta volna ülni a nyerget, úgy mozgott. Szóval nem újdonság, csak érdekesség. Nekem biztos nem kéne, de itt jegyzem meg, hogy a padláson rengeteg elfekvő bőrönd van, lehetnék az egyik beszállító. Egy Rimowa-t nem biztos, hogy engednék szétflexelni.
-
copass
veterán
itt kezdődik az hogy termék...
theboomcase.com -
DarkByte
addikt
Venni nem vennék, de barkácsolni sem tűnik marha bonyolultnak eBay-en fellelhető D-class amplifier + Bluetooth board-okkal. Szóval az ötlet részét értékelem. Bár jobban tetszenek azok a változatai mikor mondjuk valami fegyverládának tűnő cuccba, vagy egy régi hangfal dobozba szerelik be az egészet amit szépen felcsiszolnak és lakkoznak
-
Kormi76
aktív tag
aranyos ötlet, de szerintem, akinek ilyen hajlama van, az épít magának a töredékéből, jó buli. akinek meg nincs, az vesz a mediamarktban egy harman/kardont. de legalább _annyira_ nem árazták túl, mint a többi "kézműves" terméket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
funkcionalitásra ok, de a kivágások, a csavarfejek látványa, és a hangszórók védelme nem tökéletes.
Legalább olcsó, és egyedi.
-
jamez
senior tag
Ha előbb utóbb minden kézműves lesz jönnek a lábművesek!
pl lábműves focista
[ Szerkesztve ]
-
Normi™
őstag
Kézműves...hogy állandóan felkap valaki valami jól hangzó kifejezést és azt tolják orrba-szájba...
-
Nagyon jó az ötlet, de a kivitelezés...
Kár azokért a szép hangszórókért[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Nekem tetszik.
Kertbe nyársaláshoz jó lenne, mert most vagy kiviszem az erősítőt a két hangládával, vagy van direkt erre a célra egy jobbfajta aktív hangfal, azt kötöm telefonra, tabletre. De ez menő cucc, és oda nem is kell hifi és audiofil élmény. Főleg nem 10 sör után hajnal 3-kor. -
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Remélem, hogy készítettek piackutatást, mert nem tűnik olyan terméknek, amiért tolonganak majd az emberek. Elsőre azt gondoltam, hogy ezt hordozásra készítették, de tényleg inkább hipszter bútordarab.
-
törölt tag
Nemhogy gitárkombókat moddolnának át. Arra még kereslet is lenne.
-
copass
veterán
még a jelölések is látszik, azok a lyukszélek meg háát nah... igénytelen egy valami. 50k ahha persze veszem is...
a kézműves trendre egy fricska! -
Facebook fafaragás csoportban készített valaki magának ilyen hordozható zene koffert fából. Az minden részletében olyan igényesen meg lett munkálva, hogy 1:1 mehetett volna sorozatgyártásra. Elképesztően jól nézett ki. Több ezer hozzászólásból nem tudom már vissza keresni mert nem emlékszem az ember nevére de megérné berakni ide a képet csak, hogy meglegyen a kontraszt egy igényes munka és ezek között.
-
sBc
aktív tag
Bőröndöt megcsinálom fából rakok rá fogantyút azt jobb. Hipster buziság.
-
Értem én, hogy a haverokat futtatni kell de mi ez már? Roppant igényes kivitelezés... ahogy azok az öt forintos csavarok kifigyelnek szűz anyám.
[link]
-
wwenigma
Jómunkásember
Göteborgban amikor latta a checkin-nél az asszisztens hogy nagy sporttáskám van és nem merevfalú bőrönd, átküldött a repcsiszemélyzeti pulthoz ahol felvették a csomagom és az övékével utazott haza...nem mindenhol taplók.
Ez a cucc meg, mókás de igazabol nem venném komolyan.
-
wassermann
addikt
Dekoratívak, de így védőrács nélkül mind sérülékeny. De egy kis lakást feldobni OK.....
-
xmaas
őstag
Tudom hogy magyarok es azt nem szabad fikazni vagy rosszat mondani roluk mert elvisz a "Gestapo" de akkor is ilyen baromsagot ritkan lat az ember mintha valami fuvesnek aki pont jol beszivott jott volna ez a zsenialis otlete .
Akinek van mar 50 ezer forintja 1 hangfalra az fog venni egy "normalis" hangfalat es nem egy borondott fog a lakasba tartani mert az mennyire "trendi" vagy jopofa vagy akarmi hacsak nem direkt erre bukik , vagy esetleg "utcai muvesz" es akkor cipelgeti ide-oda
-
lexter00
őstag
Nem adnám fel poggyászként a Liszt Ferencen...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A CossackSound már megkezdte a munkát, hamarosan meg is lehet majd venni a hordozható, akkumulátoros, BT támogatású termékeit.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elon Musk azt ígéri, hogy lekörözi az összes chatbotot
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- Egyetlen dologban különbözik majd a Nothing (3a) és a (3a) Pro
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...