- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Megjelenési dátumot kapott a Chicken Police – Into the HIVE!
gp Az egyelőre kizárólag PC-re készülő folytatás november elején debütál.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isee
senior tag
Tiszta Retro érzés
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Iomega
őstag
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
veterán
-
Iomega
őstag
válasz Neil Watts #3 üzenetére
Szóhoz sem jutottam a látványtól, az-az igazság.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Angel1981
veterán
Kocka gép, kockáknak!
-
Gude
senior tag
Nekem bejön a kocka,de grafit szürkében jobban nézne ki
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
banhammer
veterán
Nekem tetszik.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
mikej95
aktív tag
Jó kis kuckó, tágas és könnyű beállítani a sarokba.
Én is mindig álmodozom az ilyen egyedi cuccok készítéséről, de nem állok meg a gépháznál.(van már DA OTF kés tervrajzom is) Viszont egyre jobban úgy néz ki, hogy hiába tudnék olcsón alapanyagot szerezni, a finommegmunkáláshoz nincsenek eszközeim, a Dremel cuccok pedig drágák(az utánzatok minőségéről pedig nem tudok sokat).
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Srodney
senior tag
érdekes ez a modding,teljesen elölről kezdeni mindent,de legalább akkor kompromisszummentesen lehet haladni,érdekes...
-
törölt tag
Anyagilag nem rokkant bele a ház-hoz-valók beszerzésébe
Nekem ez is elkapkodottnak tűnik. Külső éle fekete zománccal, ecsettel lefestve brrr
hogy ne csak negatív legyek: az elhelyezés tetszik
-
vanhalen
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #16 üzenetére
tegyél bele fehérzaj generátoros hangsugárzókat, meg mini bolhacirkuszt japán kistévé képernyővel hogy kitöltse benne a teret. És akkor igaz, hogy ATX méretben marad, de ráfoghatod, ha kérdezik,hogy eleve ilyenek tervezted, mert te ilyen kis kreatív gondolkodó művészlélek vagy.
[ Szerkesztve ]
-
XharX
aktív tag
Eléggé egyszerű és letisztult, néha jó ilyet is látni a sok túl dizájnos között.
-
Stef3
csendes tag
Igen formabontó ötlet, nekem tetszik.
Hirtelen az jutott az eszembe, hogy akvárium PC-t még senki sem épített.
Gyorsan rákerestem, és bizony megcsinálták, nem is egyszer.
Egyre nehezebb egyedi ötlettel előrukkolni.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
nicu71
addikt
nah,nekem is valami hűtő,vagy mosógép jutott eszembe erről a kockagépről!Ez nekem nem elegáns,inkább ilyen szocreál retró,nem kell!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Georg17
tag
Pont ez jutott nekem is az eszembe. A '70-es években épült panel házakban a beépített szekrényeket idézi fel bennem. Valahogy olyan a hangulata, kinézete. De a "szocreál" szó mindenképp illik rá, amit nicu71 írt.
Régen az ilyen dolgok nagyon tetszettek nekem. Most csak annyi a bajom az ilyen cuccokkal, hogy depi leszek tőle, mert arra emlékeztet, hogy milyen öreg vagyok már. Korral jár.
[ Szerkesztve ]
-
Nobuo
tag
Szerintem nem egy nagy újítás.
Lényegében nem sok egyediséget látok benne. Az alap gépház is nagyon hasonló, nem egy majdnem kocka, hanem egy majdnem tégla. Mi ebben az egyedi? A belső elrendezés igen, de sem az alkatrészek, sem a forma alapja nem az. A nulláról? Ilyen elven, ha csinálok egy 26:11-es képarányú notebookot és a billentyűzet csak a helye felét foglalja el, a másik fele a kijelző, a kijelző eredeti helyén lesznek a ventikimenetek, a márkajelzés az alján nem a tetején, a tetején pedig az usb csatlakozók, akkor az is egy egyedi terv lesz, ami a nulláról indult?
Az egyedi terv/ötlet a kerék volt és a relativitás elmélet...
-
DonToni
aktív tag
Nagyon patent lett, nekem bejön!
Csak gratulálni tudok hozzá.
Egyszerű, puritán, semmi csicsa, csak a lényeg!-Anti-
-
Pantok
aktív tag
Beájulok a kreativitástól, akkor a újító ez az ember szememet kinyomja az innováció.
Egy KOCKA elhiszitek, majdnem olyan mint a téglatest amit 40 éve használunk, csak szélesebb és KOCKA alakú.Remélem egy nap én is alkotok valami hasonlóan grandiózus művet mint ez a kocka alakú doboz.
Sose láttam ilyet, 10/10, boltba lenne azonnal megvenném.
-
callmeakos
veterán
Ez úgy néz ki mint egy régi gáztűzhely....
Szerintem ez már túl minimál....All→M8
-
Puma K
veterán
Ez kell nekem!
Egy ilyen gépház, egy jó géppel (esetleg vízhűtéssel), meg egy 84"-os OLED-es LG tévé (amíg meg nem jelenik, addig meg egy laza 60"-os LG LED), Logitech G700 lehetne a mostani G5 rev2 utódja, Dell bill helyett egy Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 és egy jó erősítő ami elég (nagyobb nem kell) a 2db 45W-so Videoton hangfalamnak! De lehet egy projektor jobb lenne!
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
inferno88
őstag
Megmondom őszintén,szerintem ez tök szutyok.Pár lemez összedobálva.bele az alkatrészek és kész.
Igénytelen."Kéne valami ház..milyen lom van az udvaron...ááá...piffpuff..jó lesz ez"
Semper fi!
-
Tidus
őstag
Szerintem elég zajos lehet attól a sok légkavarótól.
-
aram01
nagyúr
Én egyszer egy rizslámpába fogom beleépíteni(állóba).kettős funkciója lesz, világit meg adja a kraftot.A luzerek meg majd pislognak hogy nincs vas a fészbúk meg megy
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
nagyúr
Nem spórolt a ventikkel az emberünk....
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
-
vanhalen
senior tag
Ez ugyan nem kocka, de..[link] legalább flipperre emlékeztet, nem hűtőládára
[ Szerkesztve ]
-
Stargun!
tag
-
8th
addikt
A demokrácia a csőcselék uralma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen