- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
M@rdel
őstag
"A követhetőbb átállás érdekében az AMD csak a linkeket cserélte le a weboldalon, így a meghajtók felsorolásánál továbbra is a 16.10.1-es Hotfix csomag van jelezve legújabbként, de ez csak azért maradt így, hogy azok a felhasználók, akik már feltelepítették ezt az eszközillesztőt ne telepítsék fel feleslegesen a WHQL verziót."
A cikket olvastad?
Más?:
Várható a BF1 megjelenésre új driver?[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
Csak én láto rosszul, hogy ugyanúgy a hotfix van fent az amd oldalán és nem whql jelzés van mögötte?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az a lényeg, hogy aki telepítette a 16.10.1-et hotfixet és nincs RX 470-480 VGA-ja Oculus Rift mellé, akkor teljesen felesleges ezt a meghajtót telepítenie, mert minden más modul bitről-bitre ugyanaz. Ezért vannak a linkek cserélve. Aki nem telepítette most telepítheti ezt, mert csak egy Mantle kiterjesztéssel lesz neki több a gépén.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
törölt tag
Az aszinkron spacewarp funkcióra vonatkozó listában igen, de alábbiakban már csak az RX 480 van megemlitve. A felsorolásban a HD 7000 és 8000, R7 200, R9 200 és 300, majd a Fury és az RX 480 videókártyák vannak. Mondom, ez részemről csak részletkérdés az RX 400 esetén nem is szóltam volna. Időközben már leszedtem és az este folyamán majd feltelepitem ezt a 16.10.1 drivert.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
RX 470-hez (meg RX 460) akkor már nem is jó, mert csak az RX 480 volt kiemelve a szövegben és nem az RX 400-as széria. Nem érdekes, AMD oldalán jól van feltüntetve.
-
"A követhetőbb átállás érdekében az AMD csak a linkeket cserélte le a weboldalon"
Aha... Há'honne' Tyí! Ratatata! Világos, mint a hold a felhős égen.
Ha nem változik sem a verziószám és a leírás sem, csak a linkeket cserélik le a háttérben, az teszi majd mindenki számára a lehető leg átláthatóbbá és követhetőbbé a verziózást.Valaki adjon már egy Darwin Béka Nóbel Díjat annak, aki ezt kitalálta.
Már nem először történt hasonló, de most ez a Ph-s magyarázat már különdíjat is megér. (Illetve legutóbb szerintem nem is volt új funkció, ez most csak hab a tortán, hogy nem 1:1 ugyan az a két driver a WHQL aláírást leszámítva sem.)[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kuponkunyeráló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Megszabadul a gyengén teljesítő dolgozóitól a Meta
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Eladó MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO 16G
- ASUS Expedition GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit (EX-GTX1050TI-O4G)
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN
- INGYENES SZÁLLÍTÁS! EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit
- Csere-Beszámítás! Zotac Trinity 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya