Hirdetés

2019. július 16., kedd

Hozzászólások

(#1) Tapsi


Tapsi
(őstag)

Huuu, mi lesz itt! Szóval kezdem is: ki dönti el, hogy mi számít szélsőségesnek?

(#2) Def26 válasza Tapsi (#1) üzenetére


Def26
(PH! félisten)

én pl. a szélső balos és szélső jobbos dolgokat sem szeretném látni. :D Hol a kapcsoló?

Egyébként nagyon remélem, hogy nem kezdi északkoreát játszani az EU... :U

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Volvo:On,

(#3) atike


atike
(PH! nagyúr)

....ez az 1 óra is honnan jött....? :U Kb 5 perc is lehetne, már akkor is megmarad... :) :DDD

(#4) Tapsi válasza Def26 (#2) üzenetére


Tapsi
(őstag)

Az a baj, hogy ezek a kifejezések sem abszolút értékek. Például ha azt mondod, hogy a migráció veszélyt jelent Európára, akkor már széljobbosnak vagy bélyegezve. Ha azt mondod, hogy a jelenlegi gazdasági rendszer növeli a jövedelmi különbségeket, szétszakítja a társadalmat, és kizsákmányoló, akkor szélbalos vagy.

Ez a legnagyobb problémám minden ilyen kezdeményezéssel. :U

(#5) MCGaiwer


MCGaiwer
(PH! addikt)

mutatna be egy jó nagy lófszt az összes nagyobb cég, berakva egy szép képet az eu parlamentről egy szöveggel:

"köszönhetően a fenti képen látható, "Önt képviselő" embereknek, az XY oldal nem elérhető az Ön tartózkodási helyén. Észrevételeit az alábbi email címre küldheti el: Junkerisadck@euparliment.eu"

Hamar lenne olyan felháborodás, hogy észhez kap az összes brüsszeli retardált.

[ Szerkesztve ]

Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó

(#6) Tapsi válasza MCGaiwer (#5) üzenetére


Tapsi
(őstag)

Mondjuk ez is egy érdekes logika, hogy a jogalkotást a csürhevirtus szabályozza!

(#7) mikromanus


mikromanus
(PH! nagyúr)

Egyszer már buktak ennek az internetes terrorista-cenzor törvénynek a megszavazásával. Ma szavaznak újra. nagyon sunyiban nyomják. Próbálják elfedni ezt az alattomos lépést egy kis cirkusszal. Gratulálhatunk magunknak. Mi vagyunk a fő látványosság. A csali. Viktor eltereli a balekok (azaz a felhasználók) figyelmét, közben a tolvajok lenyúlják a tárcánkat amíg a mutatványt figyeljük. (vagyis eltiporják a szabad internet használatot amíg a Nép az arénában szurkol és éljenez az iszapbírkózó bajnokságion)

Vagy ez nem a most megszavazásra újra előterjesztett felvetés a kifogásolt 11-es és 13-as cikkellyel?

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#8) Feketelaszlo válasza mikromanus (#7) üzenetére


Feketelaszlo
(senior tag)

Nem, ez nem az. Aki szabad internetet szeretne annak másik cikkhez kell hozzászólnia.

(#9) MCGaiwer válasza Tapsi (#6) üzenetére


MCGaiwer
(PH! addikt)

normálisan a jogalkotást a szavazópolgárok akarata szabályozza.

Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó

(#10) mikromanus válasza Feketelaszlo (#8) üzenetére


mikromanus
(PH! nagyúr)

Tartalmilag részben azonos. A mostani szavazás arról szól, hogy a közzétevő/cég/kereső kötelessége lesz a teljes tartalom szűrése és a nem jogtiszta tartalmak eltávolítása. meg hogy ha ezt nem teszi meg, vagy nem elég gyorsan akkor mehet a bírság, vagy a cég beszántása és a terület sóval behintése.
A közzétett cikkek és képek "jogvédettek" lennének, így ha valahol megjelenik egy cikk, akkor csak úgy lehet hivatkozni rá, ha a "tulajdonosa" beleegyezik és a közzétevő fizet jogdíjat. Nincs több meme. Nincs több hírgyűjtő oldal ami az eredeti cikkekre linkel például.

A youtube meg azonnal szűrjön gondolom. Ha pár kis suttyó egy AC/DC számot énekelget utazás közben, akkor ha máshol AC/DC megy zeneként, az jogsértés az előbbi kis utazós videó miatt. Ja, ez már eddig is megvolt Meg is lepődtem, hogy pár nioname kölök miatt jogsértés a szám és nem azlért mert az AC/DC levédte. :)

A szélsőséges tartalmak szűrése meg ott hibádzik, hogy hol húzódik a határ? Mi a szélsőséges tartalom szűrése és mi a szólásszabadság korlátozása? De a technológiai háttér és a felelősség terelése (lustaság és hozzá nem értés?) mindkét esetben azonos.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#11) Tapsi válasza MCGaiwer (#9) üzenetére


Tapsi
(őstag)

Elég nagy baj lenne, ha ez valóban így működne.

(#12) mikromanus válasza Tapsi (#11) üzenetére


mikromanus
(PH! nagyúr)

Elég szar ha nem így működik. Persze ott az alaptörvény (alkotmány), ami ellen nem lehet törvényt és szabályt hozni*, de egyébként elvárható lenne, hogy akit megválasztasz az képviselje az érdekeidet = az legyen amit a szavazók akarnak.

*= kivéve ha úgy módosítja a választás győztese a törvényt, hogy a választáson a nyertes több szavazatot kapjon mint ami a szavazatok alapján "járna". Aztán könnyen megszerezheti az abszolút-alkotmánymódosító többségi szavazatot és úgy trollkodja szét az országot ahogy akarja...

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#13) Bici válasza Tapsi (#1) üzenetére


Bici
(PH! félisten)

Lesz valami kodos altalanos megfogalmazas, amit majd ugy ertelmez a birosag, ahogy az ugyvedek akarjak.
Vagyis, ha gipsz jakab kiir f*szbukra hirtelen haragjaban valami durvat, akkor azt torolni fogjak egybol (amivel nincs semmi baj szvsz), de ha pl. az XY emberjogi aktivista leirja, hogy mindenki naci, aki nem megy ki a pride-ra, akkor az meg teljesen elfogadhato, joga van a velemenyehez.

[ Szerkesztve ]

GEIL EVO CORSA 2X4 GB 2133 MhZ CL9 kit eladó

(#14) janos666 válasza Tapsi (#1) üzenetére


janos666
(PH! nagyúr)

A számottevően is résztvevők ingerküszöbeinek legkisebb közös nevezője.
Ezért lesz az internet fokozatosan az egyik legszabadabból az egyik legmoderáltabb tér, ahogy egyre több és változatosabb a résztvevők csoportja.

[ Szerkesztve ]

(#15) -Skylake- válasza MCGaiwer (#5) üzenetére


-Skylake-
(őstag)

Azta. Megjott ?

"Nem nézem le a funkcionális analfabétákat. Ezt kikérem magamnak." Abu85

(#16) GeorgeV


GeorgeV
(fanatikus tag)

Idióták...

(#17) MCGaiwer válasza -Skylake- (#15) üzenetére


MCGaiwer
(PH! addikt)

szexista much?

Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó

(#18) Tapsi válasza mikromanus (#12) üzenetére


Tapsi
(őstag)

Az érdekeid nem egyenlőek azzal, mint amit te akarsz. Ez már átvezet a játékelmélet területére, mondjuk a közlegelők dilemmájára keress rá!

(#19) Boond válasza mikromanus (#12) üzenetére


Boond
(őstag)

"de egyébként elvárható lenne, hogy akit megválasztasz az képviselje az érdekeidet = az legyen amit a szavazók akarnak."

Pont erről folyik a cirkusz, van pár emberke, akinek, lényegében már mind1, mi lesz Európa jövője, se családja se más... mégis ők akarják minden áron megmondani, hogy mi legyen fehér, és mi fekete. - Még ha annak semmi köze sincs sem a feketéhez, sem a fehérhez, mert mondjuk szerintük a piros, a fekete szín megnevezése. És innentől aki ezt nem így gondolja, az szélsőséges.

Amit te csalinak hívsz, az nem ellentétes azzal amit kifogásolsz.

Nézzük világosan, nyugaton több államban, liberális média cenzúra működik. Legjobb példa Németország, Svédország pl.

Egyszerűen nem lehet elmondani az igazságot, vagy jóval később hozzák nyilvánosságra, ha olyan szintre jutottak a dolgok. - ezzel egyébként csak egy dolgot érnek el, hogy maguk alatt vágják a fát.

Ezért kell sürgetni a különböző médiaóriások mi előbb takarítsák le a "zavaró" tartalmakat. Különösen az Eu választások előtt nem kell tovább hergelni a lakosságot... - Magyarul politikai harc, akik eddig voltak a tűz közelében eszük ágában sincs, távozni, akár mekkora - többnyire szándékos - kárt is okoztak, mert az ő nézőpontjukból ez kívánatos eredmény...

Ne mondja már nekem senki, hogy ezek a folyamatok, bármely eu-s ország, vagy nemzet előnyére válnának. Főleg annak tükrében, hogy az Eu előnyeit is pillanatok alatt, elpárologtatják, továbbá veszélyeztetik, a konstrukció fennmaradását, mivel értelmét veszti, így ezzel.

Fontos lenne megjegyezni, az európai unió nem cél, hanem eszköz. Nem a nemzetek vannak az Euért, hanem fordítva. Az Eu önmagában egy nulla.

Nincs olyan, hogy Európai polgár. Magyar van, Lengyel, van Szlovák van, Horvát, Német, Spanyol stb.

- Ezért fontos a migráció, mert fel kell lazítani, ezeket a nemzeteket, fel kell oldani... és azokat a hangokat, akik ennek veszélyeire hívják fel a figyelmet, mindegy, hogy egyszerű állampolgár, vagy politikus, tudós, azt el kell tüntetni...

Így igen elvárható lenne, hogy a szavazok érdekeit képviselje. Azonban az euban ülő képviselők jó része, nem így cselekszik. Sőt olyan bagatell dolgokkal foglalkoznak inkább, mint az óra átállítás. Ez kb az uborka görbülete szintjén van.

Nem hoz érdemi változást. A fontos kérdésekről nem lehet diskurzust folytatni. Ez egyébként nagyon jól látszik a mostani jelentésből is.

Ha így folytatja az Eu, akkor nem kell sok idő, és szét fog esni, minimum 2 részre. De az sem elképzelhetetlen, hogy teljesen felbomlik.

- Valószínüleg azért, sok változás fog történni jövőre, és több olyan formáció is bekerül, akik ma még nem tagjai, vagy nem tényezők.

Ez a választás ebből a szempontból bizonyos szempontból vízválasztó lesz. Annak kérdésében, hogy végre a józan ész irányába lesz-e elmozdulás. Vagy marad a száguldás a szakadék felé...

"*= kivéve ha úgy módosítja a választás győztese a törvényt,"
:) Remélem szívesen befogadsz otthonra te is pár migránst, mint Ferenc testvér... és nem csak 1-2 napra látvány politizálás végett...

- Megjegyzendő, a választási törvény módosítását, már az alkotmány bíróság kérte az országgyűléstől, akik ezt a korábbi kormány(ok) idején (mszp-szdsz), nem tette meg.

Második megjegyzés, tanulmányozd a francia, vagy az angol modellt...

Ennyit a választási törvényről.
A legtöbb országban, van kompenzáció a győztes felé, azért, hogy stabil kormányzás jöhessen létre, és nem a "vad keleten" hanem a "felvilágosult" nyugaton, lásd Anglia, Francia stb...

"Aztán könnyen megszerezheti az abszolút-alkotmánymódosító többségi szavazatot és úgy trollkodja szét az országot ahogy akarja..."

Ehhez még egy megjegyzés, az ellenzéket a hiteltelensége teszi, olyanná amilyen. Idióták gyülekezete.

Szerencsére, az emberek is felismerték ezt. Amit meg most csináltak választásokon, az inkább volt egy kabaré, börleszk, mint komolyan vehető tényező. Ez az igazság, ezt mindenkinek be kell látnia, akár hol is álljon. Csak az elvakultak nem látják fától az erdőt.

- Megjegyzendő, ez igaz az Eura is, milyen vezetője van? Egy alkoholista, gyenge, jellemtelen személy, akit könnyen befolyásolható, bizonyos körök által....

Itt addig nem lesz rend, míg Európa nem kezdő összeszedni magát, és áll talpra...
Már pedig, ha ezt nem teszi meg sürgősen, akkor a ma ismert formájában, elveszik végleg.

Ezt mindenki beláthatja.

(#20) bambano válasza MCGaiwer (#9) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

"normálisan a jogalkotást a szavazópolgárok akarata szabályozza.": például a tied?
:P

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#21) mikromanus válasza Boond (#19) üzenetére


mikromanus
(PH! nagyúr)

Picit talán belekeverted a teljesen off témát ebbe.
A választási rendszer egyszerüsítésére volt igény. A kisebb létszám és az egyfordulós lista egész jó, de az egyéni választókerületes lószar kategória: egyfordulós választásunk lett egyéniben és egyszerű többség nyer. Ha van 10 jelölt és egy kap 20%-ot és 80% másra szavaz akkor is nyer elsőre. Ez szar ahogy van. A GYŐZTESKOMPENZÁCIÓ meg tipikus "agyf@sz" megint. Ha az egyéni jelölt nyer, akkor ami a nyeréshez minimum az megy rá a többi a listára? EZ meg mi a franc? Elaljasították ezzel az egész demokratikus választásosdit narancsék.

Ha jól értem a legutbbi "Jogvédelmes" ötletüket végül másodjára szélárnyékban áttuszkolták 11-e és 13-as cikkelyes kérdések és problémák ide, vagy oda.

A magyarországi hátrányos változásokkal kapcsolatos 7-es cikkely is el lett indítva 2/3-os támogatottsággal. És ez a 2/3 bővebben megvolt mint a magyar választásos 2/3.

Hiába migráncsozol, meg véded a védhetetlen, meg húzol kerítéseket és próbálod itt hazafias színben feltűntetni a felvetett kérdéseket. Ez a mostani szavazás nem arról szól, hogy kit engfedünk be és húzunk-e kerítést, hogy kizárjuk azt a havi 13 darab illegális menekültet/bevándorlót vagy sem.

Elég szépen le lett írva, össze is van foglalva sok helyen magyarul és angolul is mit nehezményeznek. Olyan dolgokról van szó ami miatt a többség szív Magyarországon és/vagy ellentétes az EU-s alap elvárásokkal. Azokkal az elvárásokkal amiket feltételként szabtak hogy egyáltalán beléphessünk az EU-ba.
Pl itt van kicsit kifejtve:
https://blog.atlatszo.hu/2018/09/mirol-szol-a-magyarfalo-sargentini-jelentes-elolvastuk-hogy-neked-ne-kelljen/
Az elején linkben az eredeti teljes szöveg.

Viktor meg odament és csak hantázott a szokásos stílusában. Ez annyira nem működik jól ha nem csak a magyar közmédián nevelkedett a célközönség. A felvetett kérdéseket nem is érintette, csak süketelt a migráncsokról, meg hogy nem leszünk befogadóország meg hogy "ellenállunk a zsarolásnak" . Csak rohadtul nem válaszolt a 12-13 kérdéskörből 11-13-ra (egyet talán érintett később kis jóindulattal :) )

A határozat nem Magyarország ellen szól, hanem a magyar kormány figyelmét hivatott felhívni a problémákra. Nincs kényszerítő ereje. Azért jutottunk idáig, mert a kedves kormányunk következetesen mellébeszél és megy szembe minden alap értékkel ami az EU-ban magától értetődő. Ha legalább látszólag figyelt volna, akkor nem lennénk itt. itt sincs gond. Még kb 3 környi masszív idiotizmus kell magyar részről ahhoz, hogy a szavazati jogunkat megvonják. Előtte javasolnak pár megoldást a problémákra, meg egyeztetnek a magyarokkal. Ha süketel tovább a magyar ahogy eddig és építi a goebbels-féle Birodalmat, akkor esetleg lesz 1-2 év múlva kisebb probléma. de kizárólag politikai szinten. még ez után is egy rakat idő eltelik mire megérezheti a "birodalom" a süketsége és vaksága eredményét. Még pár év és ha nagyon beszűkül a magyar vezérkar, akkor kevesebb EU-s ingyenpénz fog érkezni. De ez a vége. Ennél több bünti nem lehet. Ehhez is totál agyhalott vezetőség sok évnyi kemény munkája kell magyar oldalon. gyakorlatilag erre nincs esély.

Röviden listaként:
1) Alkotmányos és választási rendszer működése
2) Igazságszolgáltatás és más intézmények függetlensége, a bírák jogállása
3) Korrupció és összeférhetetlenség
4) Magánélet védelme és adatvédelem
5) Szólásszabadság
6) Tudományos élet szabadsága
7) Vallásszabadság
8) Egyesülési szabadság
9) Egyenlő bánásmód
10) A kisebbségekhez tartozó személyek – köztük a romák és a zsidók – jogai, valamint a kisebbségekkel szembeni gyűlölködő kijelentésekkel szembeni védelem
11) A migránsok, menedékkérők és menekültek alapvető jogai
12) Gazdasági és szociális jogok

Majd mindegyik pontnál van olyan ami tényleg necces volt. Ezeknél vagy nincs változás, vagy épp rossz irányba megyünk. A példák meg elég világosak. Ha nem érted, akkor csak szólj!
A migránscjogokhoz meg nem kell kerítésre gondolni. Egyszerűen nem illik őket se éheztetni és az emberek alapvető jogai esetükben sem sérülhetnek.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#22) Boond válasza mikromanus (#21) üzenetére


Boond
(őstag)

"Minden mindennel összefügg"

Az fb, és más közösségi média szabályozása, lásd Országgyűlési választások, Németországi helyzet, sorolhatnánk, Nagyon is azt támasztja alá, hogy hogy itt nincs semmi offtopik. Ezek a dolgok mélyen összefüggnek... és csak azt nem látja, nem akarja látni.

"A magyarországi hátrányos változásokkal kapcsolatos 7-es cikkely is el lett indítva"
Lehet, de milyen áron, ez kb olyan mint a S. W. Baljós Árnyakban "De Nagy Úr ez biztos, hogy törvényes?
- Majd én azzá teszem"

Elég nagy demokrácia, és jogi deficitről tesz tanulságot, ez az eljárás. (Holott, ugye, ezt kifogásolnák... egy bukott elit próbálkozása, ragaszkodása a hatalomhoz minden áron...)

Ennek előbb utóbb következményei lesznek. És nem feltétlenül csak a választásokon... hosszútávon, az eu szétesését eredményezi, mert nem fogja a tagállamok érdekét szolgálni az együtt működés.

Amúgy meg úgy sem fog végig menni ez a 7-es cikk, ezt mindenki tudja. És azt is tudja, mindenki, hogy ilyen alapon, bármelyik olyan ország sorra kerülhet, aki nem tetszik egyes köröknek.

Érdekes, hogy a jelentésben megkeresett szervezetek szerint 2006-ban volt Magyarországon a legjobb a helyzet minden téren, ami abszurd - Magyar szempontból nézve.

[ Szerkesztve ]

(#23) -Skylake- válasza MCGaiwer (#17) üzenetére


-Skylake-
(őstag)

Ja igen, 2018 bocsi. Nem volt polkorrekt, bocsanatot kerek. Toled is, meg minden LGBTTTIQQA -tol is.

Hestteg metoo.

[ Szerkesztve ]

"Nem nézem le a funkcionális analfabétákat. Ezt kikérem magamnak." Abu85

(#24) Boond válasza -Skylake- (#23) üzenetére


Boond
(őstag)

Ugyan már, 2018 van, neki pasiként is joga van hozzá, hogy megjöjjön nem de? Na ugye. (nem vicc, halálosan komoly).

(#25) jerry311


jerry311
(PH! nagyúr)

Jön ám a cenzúra ezerrel.

https://www.facebook.com/RailwayRelay/ - League of Legends: spambox

(#26) Boond válasza mikromanus (#21) üzenetére


Boond
(őstag)

"hogy kizárjuk azt a havi 13 darab illegális menekültet/bevándorlót vagy sem."

kicsit tájékozódjál, napi 5-10 ezer ember volt. És lenne ma is, sőt...

"Elég szépen le lett írva, össze is van foglalva sok helyen magyarul és angolul is mit nehezményeznek."
röviden, azt nehezményezik, hogy az a liberális világ ami a rendszerváltozáskor volt, az most kezd normális kerékvágásba visszaállni... - Még így is találunk sokkal durvább példákat, lásd Franciaország, és lehetne sorolni, szabályozásban...

De tudjuk, rájuk nem vonatkozik, mert ők "Franciák" - idézet Junker úrtól, egy újságírói kérdésre, amikor hasonlót firtattak...

Nem kell ide az álszent, duma...

Amúgy meg, ha a Franciák annyira befogadóak, miért is tartják zárva a határaikat, az olaszoknál? Hm?

"atlatszo'"

Ez, mindent elmond... liberális vélemény buborék... kit érdekel?

[ Szerkesztve ]

(#27) -Skylake- válasza Boond (#24) üzenetére


-Skylake-
(őstag)

Elso korben elmosolyodtam azon amit irtal, de azert nem kicsit felelmetes, hogy tulajdonkepp ott tartunk, hogy amit leirtal az igaz. Hamar eltunt a mosolyom.

"Nem nézem le a funkcionális analfabétákat. Ezt kikérem magamnak." Abu85

(#28) Boond válasza mikromanus (#21) üzenetére


Boond
(őstag)

" Ez annyira nem működik jól ha nem csak a magyar közmédián nevelkedett a célközönség. A felvetett kérdéseket nem is érintette, "

Értem, akkor az mszp idején bizonyára, amikor megszakították a közvetítést, egy önkormányzati választás után, az hiteles volt... Bravó... jár a keksz...

De most, csúnya gonosz kezekben van... Nem csak a közmédia létezik ám. És nem csak a neoliberális világnézet létezik.

2. Már az időkeret sem engedne lehetőséget, a válaszolásra. Arról nem is beszélve, hogy megkapták külön dokumentumként, a cáfolatot...(3. csak halkan jegyzem meg, nem egy képviselő valószínüleg tisztában is volt ezzel, hogy az egész csak boszorkány üldözés...)

De ez tudtod olyan, hogy mindenképp rendre akarod utasítani xyz-t, És ha neki van igaza akkor sem érdekel.

Pontosan tudhatnád, mert te is olyan vagy. Nem látod be, hogy az ellenzék egy 0-ával sem ér fel, azért is tart ott ahol. És nem a másik hibája.

Lehet emberek ellen politizálni, meg megregulázni a netet. De előbb utóbb visszafog ütni.

Én a magam részéről remélem az ellenzék továbbra is ilyen kitartó lesz, mert akkor még garantált pár 2/3.
így csak annyit mondanék, így tovább...

https://www.youtube.com/watch?v=F-Nkzwvz5sc

[ Szerkesztve ]

(#29) kikikirly válasza bambano (#20) üzenetére


kikikirly
(senior tag)
LOGOUT blog

Európát elárulta a brüsszeli elit, ezért kell a cenzúra.Chemnitzbe is mindjárt meg lett magyarázva hogy szélsőségesek randalíroztak. Korábban a német Alkotmányvédelmi hivatal elnöke azt mondta hogy nem vadásztak menekültekre,mára ezt visszavonta, szóval vegyük úgy hogy tényleg vadásztak külföldinek kinéző emberekre.2015 óta hazudnak az embereknek a migrációval kapcsolatba, hetente magyarázzák meg a népnek hogy 2x2 már pedig 5 és aki azt gondolja hogy 4 az egy bigott náci.Jó hogy gyűlik az emberekbe a feszültség.Ekkora tüntetésen ezek után az lett volna a csoda ha nem jelennek meg szélsőséges elemek.De néhány idióta miatt megbélyegezni több tíz ezer embert,és a valódi problémát letagadni, hol van itt a józan ész Merkel és a többi migráció párti politikus részéről?Ha Európának normális vezetői lennének, nyilatkozatok formájába rögtön el küldték volna Merkelt az anyja keservibe(Helyette).Mára jól látszik hogy a 2015-ös migrációs krizis nem azért fajult idáig mert az Eu vezetői elaludtak a volánnál, vagy mert félnek a jogvédő szervezetektől.

[ Szerkesztve ]

(#30) mikromanus válasza Boond (#22) üzenetére


mikromanus
(PH! nagyúr)

A nem törvényes részéről: a tartózkodók azok nem ellenszavazatok és sose voltak azok. A szabályozás alapján előre megmondták, hogy ezek nem lesznek szavazatként elszámolva. Ha fele igen-fele nem lenne egy tartózkodás, akkor is 68% lett volna. Így 69% És ha minden tartózkodás ellenszavazat lenne (NEM AZ), akkor meg 64,64% lenne az igen. Ez még így is többség. És ez nem feléből kétharmad mint a magyar választás volt. Lényegében azon vitázol, hogy mennyire "kaptunk ki"? Mivel előre le lettek fektetve a "szabályok" így ez egyértelmű. És a 64,6% is k*rva sok. Nem lennék arra se büszke kormánypolitikusként.

A felhozott példák 2006 utániak. Az igéretesből a legszarabb kategóriába kerülni elég gáz. De ez nem véletlen. Nem nagyon volt visszafogott a magyar kormány 2010 után. előtte se volt jobb, de az a banda már politikai öngyilkosságot követett el és az utóbbi években azuon van minnél mélyebbre ássa a saját sírját :)

és nem, nem kerülhet minden kormány hasonló helyzetbe. Az országok többségében egészségesebb a helyzet. A kétharmad jó esély lett volna Magyarországon, hogy valami nagyot alkossunk, de ebből csak a családi vagyon lett néhányaknál nagy. A kétharmad (mint kiderült) nagyon kártékony. elaljasítja a legjobbakat is. például leépítettükk a "fékek és ellensúlyok" rendszerét kissé, így meg sérül a jogbiztonság. A korrupció meg nem "kérdéses", legfeljebb a mértéke.
A sok 300 millióra becélzott közbeszerzés és a gyanusan "Mindig nyer" ember a nagy állami projekteknél is elég egyértelmű.

de ez mind off. Ha erről akarsz dumálni irány a reddit vagy a privát üzenet!

"kicsit tájékozódjál, napi 5-10 ezer ember volt. És lenne ma is, sőt..."
2018 augusztusában 13 illegális bevándorlót kaptunk el. Ez valós adat. Aki nem jut be az nincs itt. Akit elbírálnak és bejut az nem illegális és nem migráns, hanem menekült.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#31) Boond válasza -Skylake- (#27) üzenetére


Boond
(őstag)

Egyébként érdemes visszanézni, a videó végén, van egy felirat "üdvözöljük nem igaz országban" vagy mi...

https://www.youtube.com/watch?v=bUSzZ3TnpLM

Ezt különösen mikromanus-nak ajánlok sok szeretettel :)

(#32) kikikirly


kikikirly
(senior tag)
LOGOUT blog

Előző nem válasz akart lenni, sorry. :R

(#33) mikromanus válasza Boond (#31) üzenetére


mikromanus
(PH! nagyúr)

Stílusosan: ez a kutyát se érdekli. Ne terelj! vagy menjél ontopic témára, vagy húzzál más fórumra/redditre! És ez nekem is szól. :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#34) Boond


Boond
(őstag)

Egy baj van, hogy nincs stílusod :) :P

https://www.youtube.com/watch?v=AvIVpRL6SgY
Első komment hát ez betalált :D

"Most elégült ki ez az asszony életében elősször igazán, látható az arcán."

Ez kb olyan, mint amikor az iskolában a kisgyerek visszaszól a tanárnéninek, a többi meg oda megy, hú de bátor voltál :D :DDD

szánalmas...

[ Szerkesztve ]

(#35) mikromanus válasza Boond (#34) üzenetére


mikromanus
(PH! nagyúr)

Van stílusom, csak olyan lehet amitől néhány embernek ökölbe szorul a keze és egy jobb csapottal indítaná a beszélgetést egy két hozzászólásom után. No, de OFF OFF. Most mér tényleg :DD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36) Boond válasza mikromanus (#35) üzenetére


Boond
(őstag)

Akkor nem stílusod van :lol:

(#37) bambano válasza kikikirly (#29) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

ne haragudj, de nem tudom eléggé elítélni azt a szűklátókörűséget, amikor valakinek mindenről a migráció jut eszébe.
nekem meg a p.na.

fenti hozzászólás nem foglal állást semmilyen bel- vagy külpolitikai kérdésben.

de azért megkérdezném, mégha ki is moderálnak érte, mekkora idiotizmus már a migrációs krízist hozni válaszul arra, hogy beszóltam egy fórumtársunknak? legközelebb beszólok a microsoftnak, hogy mennyire láma dolog felborítani az azúrt ([link]) és erre majd megint a migrációs krízis lesz a válasz?

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#38) kikikirly válasza bambano (#37) üzenetére


kikikirly
(senior tag)
LOGOUT blog

32-be irtam hogy nem válasz akart lenni, hanem új hozzászólás.
Véletlen válaszra nyomtam.
Migrációt félre téve, akkor is kontra produktívnak érzem ezt a dolgot.USA-ba pl engedélyezve vannak a Náci szervezetek.Mégse hallottam olyat hogy nácik hatalomra akarnak törni vagy hasonló.Az a néhány ember az összejöveteken levezeti a feszkót azt jóccakát. Demokráciának része hogy a létező ,,igényeket" nem tiltjuk be,hanem engedjük nyilvános keretek közt zajlani.Én így látom. :R

[ Szerkesztve ]

(#39) Boond válasza bambano (#37) üzenetére


Boond
(őstag)

Bill Gates, nem támogatja a migrációt :D

[link]

Ezt, amúgy már csak a poénkedvéért... (legyen mind bosszankodnod.. amúgy lehetne bármely médiumtól linkelni, google jó pár linket kiadott)

Amúgy nem... miért is kellene mindenről ennek eszünkbe jutnia?

Amúgy ez a p*na is milyen kirekesztő már, a társadalmi kisebbségekkel szemben, nem szégyelled magad? :D

igen ez egy troll hsz... de nyomokban igazságot tartalmaz...

[ Szerkesztve ]

(#40) joysefke


joysefke
(PH! kedvence)

Eltakarodhatna ez a kiélt alkoholista kretén már a sunyiba... :U

Addig fogják ezt az ökörséget szavaztatni, amíg egyszer át nem megy. Itt aztán igazi demokrácia és szólásszabadság van/lesz:

-(1)
Ha egy szavazás eredménye nem tetszik, akkor addig szavaztatnak, büntetnek, szalámiznak, amíg egyszer a kívánt dolog át nem megy. Utána már kőbe van vésve...

-(2)
A kiváltságos kevesek köre saját hatáskörben eldönti, hogy mi a szélsőséges beszéd, ki mit mondhat el és kinek mit van lehetősége meghallani/elolvasni. Ha valami nem esik bele ebbe a kategóriába, akkor majd kopogtatnak a zsernyákok vagy jön a csekk...

(#41) Boond válasza kikikirly (#38) üzenetére


Boond
(őstag)

"Demokráciának része hogy a létező ,,igényeket" nem tiltjuk be,"

Ezzel azért nem értek egyet.

Van a régi vicc, vannak itt antimeszmiták?
Azok nincsenek, de igény volna rá...

- Ilyen alapon, dzsihádista szervezeteknek is helyük van nem? Igény volna rá...

határokra, szabályokra szükség van.

De ne hozzuk már mindenkire rá a szélsőséges jelzőt, aki nem azt az álláspontot képviseli, mint a mai balliberális elit... mert így csak a szavak fogalmak, értelmét, jelentőségét koptatjuk el...

Ez kb olyan, mint amikor valaki állandóan cápát kiált, amikor nincs is...
amikor meg tényleg lenne a kutyát nem érdekelné már...

(#42) kikikirly válasza Boond (#41) üzenetére


kikikirly
(senior tag)
LOGOUT blog

,,Ilyen alapon, dzsihádista szervezeteknek is helyük van nem? Igény volna rá..."

Oké.Azt kifelejtettem hogy mindent szabad amivel nem ártunk másnak és be tartjuk a törvényt.
A felrobbantom magam a piac tér közepén asszem nem tartozik ide.X D
Gyanítom Neo náci szervezeteknek se engedik meg hogy koncentrációs táborokat nyissanak. ;]

[ Szerkesztve ]

(#43) Alchemist válasza bambano (#20) üzenetére


Alchemist
(PH! addikt)

A "választási demokrácia" egyetlen következetes funkciója a bizalom megvonása (ld. anno cserépszavazás).
Ha egy jogszabály létrehozását jelentős felháborodás kíséri (pl. egyet nem értő népszavazási kezdeményezés), ennek lehetne akár ügydöntő feedback-je is.
Különös tekintettel arra, hogy a jogi komplexum jelentős része nem erkölcsi-, hanem - esetenként partikuláris - érdekviszonyokat képvisel.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#44) hugo chávez válasza mikromanus (#30) üzenetére


hugo chávez
(senior tag)

2018 augusztusában 13 illegális bevándorlót kaptunk el. Ez valós adat. Aki nem jut be az nincs itt. Akit elbírálnak és bejut az nem illegális és nem migráns, hanem menekült.

Nem, nem valós adat. A rendőrség összesített statisztikát mutató oldala már évek óta nem jó adatokat mutat (vagyis valószínűleg azokat mutatja, akik már átjutottak a határellenőrzésen és valahol az ország belsejében kapják el őket).
Mivel ennyit volt most kedvem végignézni, ezért csak augusztus utolsó négy (28, 29, 30, 31) napjának termése:

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Tehát augusztusban csak négy nap alatt 82 darab migráns.

[ Szerkesztve ]

"sajnos ez a beszélgetés olyan alacsony szintre jutott, hogy a továbbiakban már nem méltó hozzám" - by Pikari

(#45) Boond válasza kikikirly (#42) üzenetére


Boond
(őstag)

Azok egyébként angol találmány... már mint a koncentrációs tábor... a gyarmatokon használták... nincs új a nap alatt... a horogkeresztet sem a nácik találták ki...

"Azt kifelejtettem hogy mindent szabad amivel nem ártunk másnak és be tartjuk a törvényt."
A mai piszi világban, ez elég gumicsont szabály lenne :D

(#46) Fred23


Fred23
(PH! kedvence)

Junckernek örök dicsőség és minden elismerésem egy bizonyos pofonáért, de a cenzúrából nem kérnék! A szólásszabadság ezek szerint neki sem túl fontos.

(#47) -Skylake- válasza Fred23 (#46) üzenetére


-Skylake-
(őstag)

Na es mivel erdemelte ki nalad juncker az orok dicsoseget, ha szabad ilyet kerdeznem ?

"Nem nézem le a funkcionális analfabétákat. Ezt kikérem magamnak." Abu85

(#48) atike válasza hugo chávez (#44) üzenetére


atike
(PH! nagyúr)

Akkor valami nagyon nem stimmel.... Lehet a rendőrök nem a cikkekből számolják ezeket az adatokat... :DDD

lásd

(#49) Polllen válasza -Skylake- (#47) üzenetére


Polllen
(PH! nagyúr)

Ott van az első sorban bakker... :DDD

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#50) -Skylake- válasza Polllen (#49) üzenetére


-Skylake-
(őstag)

Jo, tehat nem arrol van szo, hogy nem ismerem a betuket vagy a magyar nyelvet es egyebkent a mondat ertelmezese sem jelentett gondot. Az "egy bizonyos" ra kerdeztem ra, hogy az mire celoz. Tehat a kerdesem tovabbra is all.

[ Szerkesztve ]

"Nem nézem le a funkcionális analfabétákat. Ezt kikérem magamnak." Abu85

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.