- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo13
tag
válasz
ForRedGlory #13 üzenetére
Nem derült ki a hozzászólásomból, hogy véleményem szerint?
Azt gondoltam ez egyértelmű. -
tomcat78
őstag
válasz
Spiccberg #15 üzenetére
Ez annyiban érdekes, hogy nálam most pl Presonus van, kártyát meg nem rég cseréltem (
), de sem az előző, sem ezzel a driverrel nincs ilyen gondom. Simán letiltottam minden más hangeszközt ( úgyis szar a hangja minden alaplapinak) már alapból, így nálam nem is jelentkezett. Így bár nem tudom, hogy a probléma jelen lenne e, de a fent írt is lehet megoldás.
-
Spiccberg
csendes tag
válasz
Cyberboy42 #14 üzenetére
Amd support olyan mint a többi "support"
Ha van olyan probléma, amiről tudnak, de fogalmuk sincs mi az oka és nem akarják vagy képtelenek megoldani, akkor nincs válasz, vagy beszélnek helyette az aktuális időjárásról
"Hangkártyát" is próbáltam realtek, creative, amd hdmi, emu, presonus. ugyanez volt, így mindent kizárva csak a vga drivere maradt -
csizo13
tag
Nekem nem világos mi értelme ezeknek a játékoknak, akkor inkább megnézek egy filmet. Meg nextgen, sok mindent mégsem tud. A motorozásig játszottam és töröltem. Extra béna.
-
Spiccberg
csendes tag
6000-es széria meg a 2021-es driverek még mindig küzdenek dpc latency problémákkal?
2019-ben az egyetlen megoldás, akkor még volt a driverben "power effi" opció, azt bepakcsolva megszűntek audio lejátszásnál a kattogások, torzulások stb.
Utána valami űberokos programozó 2020-tól kiszedte a driverből mondván nincs rá szükség.
Van millió "megoldás" hogy mit kell sz@rakodni a windowsban hogy ne legyen magas dpc latency, de az egyetlen valós probléma az amd vga-ra és a driverére volt visszavezethető.
Ha be volt kapcsolva a power effi akkor nem volt pattogás, ha ki akkor katasztrófa volt
2020-tól az új driverrel meg ha bent volt az amd kártya akkor sz@r volt, ha kiszedtem és az integrált video ment, akkor tökéletes volt
Teljesen mindegy volt, melyik win10 build, milyen i7 konfig volt épp alatta, friss/nem friss telepítés. káosz. 480 és 580 kártyák is
Nem tudom hogy azóta a drivereken, vagy a kártyákon ilyen szempontból is dolgoztak -e.
Ha nem, akkor várok még 100 évet hogy az intel kártya jó legyenazzal nem volt ilyen baj
-
KaitouP
nagyúr
Kár hogy már végignyomtam a The Mediumot, újrajátszási potenciál meg alig van. Ráadásul a 6800 XT-nél ígér 9 százalékos gyorsulást, egy 5700 XT-nél lehet kevesebb van. Mondjuk ennél a játéknál kvázi mindegy, amikor a dual reality felezi az fps-t.
-
Molyzsa
aktív tag
"Eltűnnek a képi hibák a két kijelzőt meghajtó Radeon RX Vega sorozatú VGA-k esetében, amelyek akkor fordulhattak elő, ha legalább az egyik megjelenítő frissítési frekvenciája nagyon magas szintre volt beállítva"
Na akkor gyorsan meg is teszteljük :-) -
Talán mert PC-n ez mindig is így működött és így is megéri nekik
Így tudják eladni a hardvert, ha nem érné meg, már rég kiszálltak volna. Kellenek hibajavítások illetve teljesítmény javítás driver szinten, amihez az AMD illetve Nvidia segítsége is szükséges. Ezt egy fejlesztőstúdió önmaga nem tudja megoldani.
-
Tigerclaw
nagyúr
Pont ezert kerdeztem. Miert kolt az Nvidia es az AMD is milliokat evenkent azert hogy masnak a szoftvere jobban fusson, mert ok nem hajlandoak optimalizalni. Van egy szabvany, mondjuk direct x, van hozza API, a gyartoknak csak azzal kellene foglalkoznia, hogy az API utani resz bugmentesen egy es gyorsan mukodjon.
-
ForRedGlory
félisten
Ezeken a címeken legalább sokat gondolkodtok?
Egy médiumra veti figyelmét az új Radeon Software
Egy médium segítségére siet az új GeForce driver -
Nekem gond nélkül működik Vegán bármelyik meghajtóval...lehet az lehet a titok nyitja, hogy én még az Adrenalin 2019-es verzióját használom?
#3 Tigerclaw
Waat?Konzolon tudtommal nincsen driver, vagy lemaradtam valamiről? Megírják rá a játékot és akkor készre optimalizálják, nem kell hozzá külön illesztőprogram.
-
Tigerclaw
nagyúr
Vajon konzolon is olyan drivert alkalmaz es surun updatel az AMD (MS/Sony), ami jatekonkent egyedi optimalizalast alkalmaz?
-
LGG555
aktív tag
Nálam az MSI Afterburner egy év óta nem is működik csak nagyon bugosan, szerintem összezavarja egymást a Radeon és az MSI szoftvere.
-
Astroboy
őstag
Mindent high / ultra beállításon futtatok, szóval ez a játék hidegen hagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 21.2.1-es szoftvercsomag több hibajavítással is szolgál.
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! 24hó gari! AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS RTX 4060 DUAL EVO 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.12. Szinte ÚJ!
- ASUS RTX 4060Ti DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. BESZÁMÍTÁS!
- GIGABYTE Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 256bit
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G 3X WINDFORCE - Garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT + 8GB GDDR6 256bit LED 5700XT Videokártya
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest