- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Érdekes volt.Köszi.
-
törölt tag
válasz twollah1976 #15 üzenetére
Biztos? Szerintem nagy marhaság, hogy tányéron fotózzák a gyors kaját. Én a frissen bontott dobozos élményt fotoznám.
Hozzá téve, hogy nem is rendelek olyan helyről, ahol ez nem tökéletes. -
senior tag
Mennyi idétlenséget bele tudtok képzelni! Ez csak egy viccesnek szánt videó, a "mindent posztolni kell" gondolkodás kifigurázása.
Ennyi.plus ça change, plus c'est la même chose
-
enté
csendes tag
válasz Assimilator #16 üzenetére
Valószínűleg senki. Ettől függetlenül egy szinten van a vicces(nek hitt/szánt) amerikai sorozatokkal.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
azért az más
és úgy hívják, hogy food stylist
és undorító egy meló, mert van hogy nyers húsból kell valami szép "kompi"-t összehozni
a cél: úgy jelenlen meg arról a kajáról a fotó, hogy "guszta" legyen, és megvegyékitt a cél az lett volna, hogy leülnek ketten együtt egymásért egymással kávézni beszélgetni
de az emberek nagyrészénél már azonnal villan az okostelefonszomorú, hogy a virtuális életünk miatt mindenről be akarnak egyesek számolni
a mégszomorúbb az az, amikor leülnek kajálni, kihozzák a tálat, okosteló, face-ra fel, kezdődik a kajálás, majd nézi, h mit reagáltak rá ... és még kommentálja is ... "eddig 3 májk" .....
katasztrófa ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
Whysperer
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Nem vicces,de tudod a vicc azért? A csaj ott maradt vele végig és utánna is! 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
bigz
tag
válasz pusszycat #17 üzenetére
Halal mindegy, hogy mi van rajtad, ha szar a fotos es nem figyel rad vagy tul sokat vallalsz be irhabunda meg szorfruha alatt is kemeny melo. Asszisztens torulkozovel, forro csoki/tea/kave, viz, magvak es minden ok. Rajzolni meg az uljon oda egy hideg kornyezetben akinek ket anyja van...
I <3 Razer Mantis Control.
-
Ezért is nem mentem aktmodellnek, folyton felfáznék...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
enté
csendes tag
Tipikus amerikai túlpörgetett ripacs videó.
-
Mice_007
tag
Sokat tárgy-fotóztam, tényleg el lehet p*csölni egy-egy képpel sokat, nagyon jó volt a videó
AIDA64.com
-
PrometheusX
aktív tag
Tudom hogy nem vicces, hanem szomorú; de kínomban nevetek rajta, annyira valós a dolog.
-
hemaka
nagyúr
fkin true
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
YM
senior tag
A fényképezés lényege abban áll, hogy az ember el tudja kapni a megfelelő pillanatot... az ilyen megrendezett képek semmit nem mondanak.
-
őstag
Ez nagyon g@gyi.
-
WestCoast92
tag
Hát bizony az Instagram fotó nem vicc.
-
draco31
veterán
Szerintem is vicces. Bár a csaj helyében már rég a pasi fejébe húztam volna a csészét.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
mirci18
addikt
Imádtam egy videót.
Legalább beleláttunk hogy hogy működik egy reklámfotózás.
Az ételfotósok egyébként pont ezt csinálják.
Hajszolják a tökéletes képet.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Örni
senior tag
Szerintem is vicces. Sokan a virtuális valóságban élnek inkább mint a valódiban. Ha nincs fent egy kép Facebookon, hogy hol voltál aznap, akkor nem is voltál sehol!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
stratova
veterán
Az igazságtartalma (mármint, hogy túl sokat töltenek egyesek ételek italok fotózásával és megosztásával) szomorú, maga a videó viszont szerintem jól parodizálja ki ezt. De a leányzó idegeiért és kávéért kár.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát ez bizony nem vicces.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
- VoIP telefonálás
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia