Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Amerigo57 #49 üzenetére
A probléma az egésszel, hogy a hardcore játékosok még mindig FullHD felbontáson, vagy ez alatt játszanak, így nekik egyáltalán nem adott ezúttal pluszt a 2080 Ti. Ha viszont FullHD felé megyünk, egyből más lesz a helyzet.
igen, FHD... ez van... de sok általam favorizált (külföldi!!) sztrímer 2K-ban játszik... én is váltottam.. dolgozik is a gépem, de.. 2018 van... ahol tudok, fejlődök..
de a lényeg ez, FHD fölött VAN előnye egy ilyen kártyá/k nak.. tehát nekem... az FHD ultra megvolt nekem is évekig... de léptem, 1440p high-ultra...és ha csak nem fogja az nV csökkenteni a bolti 1080Ti-k árát, nem veszek... kicsivel rátolok és 2080... RT, DLSS, új cumó, nV is tolni fogja....amúgy a 2080Ti-t én sem venném... hiába 1070-em van, 6th gen i5-tel, 1440p, G-sync monitorral... de a 2080 picivel drágább, és hozza a 1080Ti teljesítményét.. újabb cucc, tehát van benne potenciál...nem is a RT miatt, de a DLSS pl még okozhat meglepetést.. vagy nem, megy a találgatás, és a fórumokról szedett infóhalmaz.. szal várok... 2070 vagy 2080... majd black fridaykor kiderül... 1080Ti lesz akcióban, vagy a 20X0 széria
ráérek, előbb egy klafa i7 kell.. aztán a vga.. nem rohanunk, úgyis csak jövőre jönnek az általam favorizált játékok -
Amerigo57
őstag
válasz
- = Zk = - #48 üzenetére
A Link helyesen .
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Amerigo57 #47 üzenetére
azt nem is, de ink veszek egy sima 2080-at, mintsem az 1080Ti... mert azt ugye boltból beszerezni vicces, használtan meg... lehet bányaszökevény.. persze lehet garis is... de nem kösz. különbözőek vagyunk
szvsz az nV úgyis az RTX kártyákat fogja nyomni, mert miért is nyomna mást?!... nekem 1440p-re, 165Hz, high+ beállításokra pont jó lesz a 2080..
az ára nekem elfogadható, teljesítménye is... -
Amerigo57
őstag
" A FullHD esetén szintén van némi előnye az RTX 2080 Ti-nak, de ez mindössze 15 % az átlag fps-ben. Az igazság az, hogy a 144 Hz-es monitorok mellé az 1080 Ti is bőven megteszi, ráadásul jóval olcsóbban.
Az RTX 2080 pedig itt is a GTX 2080 Ti szintjén teljesített, szóval itt is ugyan azt tudja, csak drágábban.'Szóval nem érdemes elkapkodni a GTX 2080Ti vásárlását.
-
- = Zk = -
félisten
..én megvárom, a hivatalos teszteket, mit mennek az új szériák "régebbi" játékok alatt ( DX11 és tsai... ) és azután döntök....
1070-ről én a 2070-et néztem ki magamnak, vagy egy 2080... 1440p-re kiderül, hova sorolnak be az RTX csodák... -
-
marcarc
senior tag
válasz
Sandman2279 #42 üzenetére
HA-n megbízható ember nem fog neked bányász karit eladni. Én is onnan vettem, garis 2020 ig. Mi baj lehet? Max 1 hetig nem lesz karid de cserelik ha baja van. Ujjonctòl nem szabad venni de aki kivan tömve piros ponttal azok megbízhatóak.
-
Sandman2279
csendes tag
-
marcarc
senior tag
válasz
Sandman2279 #36 üzenetére
Miért nem veszel használtan garis 1080ti-t? Sztem jobban jarsz vele középtávon és most jó áron vannak. Később lehet meg azoknak az ára is felfelé indul meg.
-
Ed3r_X_
nagyúr
1050 Ti még talán alternatíva oda, de annyiért amennyiért vesztegetik mostanában, inkább nem. Volt nekem is egy ZOTAC, 43-ért vettem újonnan, és akkor az 1060 3GB volt ilyen 58-65 környékén, ahol most az 1050 Ti. Durva.
Na meg az 1050 Ti-nél egy erősebb GPU-t is el tudnék képzelni mondjuk egy SFF házba. Nagyon szemezek 1-2 SFF géppel, de jelenleg max ez a legerősebb amit bele tudnék rakni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sandman2279 #38 üzenetére
óó, nekem 6600K van ugye... de nem panaszkodom, dolgozik a vas...
-
Sandman2279
csendes tag
válasz
- = Zk = - #37 üzenetére
Nekem is 1440p-re kellene, csak már nemsok hajam van...Bf1-et 30fps-el játszok az i7 8700 integralt gpu-javal
persze nem 1440p-ben 😁
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sandman2279 #36 üzenetére
én 1070-ről akarnék váltani... 2070-ben gondolkodom... 1440p high/ultra... kiderül a tesztek után
-
Sandman2279
csendes tag
Szerintetek érdemes várni az RTX 2070-re, vagy vegyek egy normális 1080-at? Valahol azt olvastam, hogy a 2070 kb a 1080 és a 1080Ti közé fog esni teljesítményben. (De javítsatok ki ha rosszul emlékszem)
~200k van a project-re, de nehez dönteni, mert kinéztem egy Palit Super Jetstream 1080at 189ért, és elvileg a 2070 ~210-220k-ért várható. Esetleg befolyásolhatja a 2070 megjelenése a 1080 árát? Segítsetek légyszi -
Z10N
veterán
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
Ragasztanak ra IGP-t
Temahoz: Inkabb arra leszek kivancsi, hogy ezen kategoriaknak az ara mennyivel megy fentebb, mivel ezek nagyon arerzekeny regiok.
-
-
marcarc
senior tag
válasz
Jokerdapro #31 üzenetére
Ez egy mesterségesen fenntartott állapot sajnos amit az nvidia irányít és a kiskereskedelemnek fegyvert ad a kezébe amivel lehúzhat. Én személyszerint nem vennék új kártyát, ahogy azt eddig se tettem, az apró a legjobb esélyed arra, hogy értelmes áron garanciális kártyát vegyél szerintem.
-
Taranti
senior tag
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
Vigyázz, a végén még kiderül, hogy minden CPU 2200G-nek készül, csak vannak jobban sikerült darabok, és...
-
Luskan
tag
Most csak az asus féle változat jön jövő év elején, vagy a többi gyártó is? Referencia kártya megjelenése? Tudom 2050-ből nem lesz referencia kártya, de 2060-ból sem?
-
marcarc
senior tag
válasz
Jokerdapro #25 üzenetére
Nincs, se a 2060, se a 2050 se az esetleges 2050Ti áráról szó. Szerintem ők arra játszanak, hogy mindenki vegye csak meg a 10-es szériát akinek nem telik top kártyára. Viszont rosszul sülhet el ha késnek a kártyák, nem lesz elég és a 10-es széria is kiürül. Na akkor szinte biztos elhárul minden probléma az olcsóbb 20 as kártyák gyártásával kapcsolatban.
-
ASSMA
csendes tag
LMAO
A prenium kategóriát kitudják hozni, de a gyengébbnél a "gyártási kihívásokra" hivatkoznak. Nyilván a gyengébb teljesítményűt nehezebb gyártani mégis olcsóbb XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDEgyszerűen csak jó nagy és kampós az orruk, és manipulálják a piacot...
-
K0vasz
aktív tag
nyilván csak arról van szó, hogy húzzák-halasztják a dolgot, amíg csak lehet, hogy minél több pénzt kisajtoljanak a 10-es szériából. és megtehetik, mert az AMD meg a kanyarban sincs
-
-
niof
veterán
Én a 2070-et várom, és annak a tesztjeit. Ha jól szerepel, és tűrhető ára lesz, váltani fogja a 980 Ti-t.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
#72042496 #11 üzenetére
Manapság minden elektronikai eszközt úgy gyártanak hogy belőnek egy szintet, aztán ami nem teljesíti a szintet, abból letiltanak ezt-azt, és azok lesznek az i3-ak, i5-ök, vagy GTX1030-ak, 1050-ek, de a Ryzen 2700X-ből is így lesz 2600X vagy 2200G.
Amit mondani akartam hogy ne attól legyen olcsó hogy szarabb, hanem árazzák reálisan! A párizsi is olcsóbb a Pick szaláminál, de nem ugyanazt kapod.
-
Az e mögött felsejlő okok között szerepelhet a még mindig jelentős 10xx-es raktárkészlet...
Akkor talán épp itt az ideje egy masszív akcióhullámnak, nemde?
-
törölt tag
Tudom nem nekem írtad de a jelenlegi infók alapján nem fogja elérni a GTX 1060,6Gb-os változatát de közel lesz hozzá a 2050 ( Ti ) és mind ezt 75 vagy 75 W+ fogyasztás mellett.A jelenlegi GTX 1050 Ti kártyáknak is van olyan változata amiknek van plusz tápcsatija. Remélem hamarosan többet fogunk tudni, én minden esetre nagyon várom a 2050 ( Ti ) megjelenését.
-
törölt tag
Előre láthatólag nem kapja meg sem a 2050 sem a 2060, azért is lesz a neve GTX. Pedig vártam ezt a kártyát, ahogy nézegettem az első információk alapján a 2050 ( Ti) kb 30- 35 %- al lesz gyorsabb a jelenlegi 1050 Ti - nél. Persze ezek lehet csak találgatások. Na de majd kiderül. Minden csúszik sajna, pedig elsőnek október, november lett volna mikor megjelennek. Megvárjuk, mást úgy se nagyon tudok tenni.
-
Dr. Akula
félisten
Én olcsóbb 2080Ti-re várok, nem a selejtre.
-
[CsuCsu]
őstag
Karacsonykor azt veszik meg, ami eppen elerheto. Ha csak 1060 van, az megy a fa ala. Hulyek lennenek nem kivarni a karacsonyt, hogy megszabaduljanak a raktartol.
A csucskategoria picit mas, aki a legjobbat akarja eddig is az volt neki, nem a karacsonyra var, igy naluk megeri elobb kiadni.
Ez van, ha nincsen verseny.
-
Dareiosss
senior tag
Nézzétek a jó oldalát, muszáj lesz egyre olcsóbban adni, hogy kiürüljön a raktál..., még a végén lesznek jó BF akciók VGA ból.
-
Taranti
senior tag
Meg is értem, ha vannak nehézségeik, kíváncsi leszek, a sugárkövetést hogyan oldják meg középkategóriás teljesítményszinttel. Számomra valószínűbb, hogy itt egyszerűen nem lesz ilyen fícsör a hardverben (egyelőre).
-
D013
aktív tag
Kenjék a hajukra.
-
Dandris
tag
Hát igen, nincs hova kapkodni..... a prémium kategóriát lehalásszák, a közép meg ráér.... amd nem hoz vga-t 2019 év végén csak (plusz fél év csúszás
), és voltak olyan hírek is hogy tele a raktár az 1xxx karikkal...
-
törölt tag
Ezek szerint a kisebbek is RTX jelöléssel érkeznek?
A bejelentéskor az a hír járta, hogy azok megmaradnak GTX-nek, ezért a címet magamban már úgy fordítottam, hogy az új csúcskártyák árcsökkenésére kell sokat várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ez az idő pedig nem egy hét lesz, mint a 2080 Ti esetében: ha hinni lehet az ASUS-tól számazó információknak, idén már ne is számítsunk rájuk.
- Politika
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest