Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
strike19
csendes tag
Nekem már ez a probléma már Big Sur óta fent állt.
2017 Macbook Air-t használok.
Amióta kijött Monterey a problémák megszűntek. -
quiller
csendes tag
Ez a probléma legalább 5-6 éves ... 2015-ös MacBook Pro-n küzdöttem vele, és csak az oldotta meg, hogy meg kellett változtatni a hibernációs módot, talán suspend-to-disk-re, már nem emlékszem pontosan. De minden más esetben tele volt a log wifi meg bluetooth bejegyzésekkel, holott semmit nem kellett volna csinálnia. Tehát lehet, hogy ez most probléma a 12.2-nél, de hogy régebben is volt ilyen, az biztos.
-
ceia
őstag
Látatlanban is fogadni mertem volna, hogy valami olyan csinálja, ami közreműködhet ahhoz, hogy a készülékből adatok távozhassanak.
-
<Dénes>
csendes tag
Érdekes, hogy nekem ez a probléma a Monterey 12.2-es frissítése óta keletkezett, viszont azóta folyamatos. Én is jelentettem a supportnak, remélem, fixálva is lesz hamarosan
p.s. mielőtt valaki erre ugrana: nem vagyok fanboi -
DroneZ
aktív tag
Ez nálam is előfordult egyszer, furcsa volt, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Többet nem is találkoztam ezzel. Érdekes.
-
Tigerclaw
nagyúr
Csoda hogy ilyeneket javitanak. Biztos valami ismertebb influencer panaszkodott a youtube-on miatta. A HP nyomtatok tovabbra sem uzemelnek regebbi gepeken?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A probléma miatt a gépek egyik komponense okolható, de az Apple már ki is adta a hibajavítást.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 P165G FHD IPS notebook - i5 1335U 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest