Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós kamerák
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Két új Walkman zenelejátszóval jelentkezett a Sony
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- LCD panellel várható a Google táblagépe
- Raspberry Pi
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Lalikiraly:] Lenovo Ideapad 3 17ALC6 (Megvettem a csúcsot belőle)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Meggyi001:] Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- [Re:] [inf3rno:] Testsúly beállítása és egészséges életmód
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilks
tag
Jó úton halad a PC világ.
Lassan "úri szórakozás" lesz egy asztali gép. -
Televan74
nagyúr
A PC építés lassan a gazdagok játszótere lesz, aranykorszaknak vége van.
#2 m0h0senator Még a chip válság, pandémia előtt sokat foglalkoztam PC építéssel, akár csak elméleti szinten is. Ma már az árak miatt még papíron sem állítok össze konfigurációt. Egy normális 1080p -s konfignál sem nehéz elérni a 500-600 ezres árszínvonalat.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600 | Gigabyte B550 Aorus Elite V2 | Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | 32GB 3200MHz CL16 Crucial Gaming White | Kingston A2000 500GB | Kingston NV2 2TB M.2 | EVGA GS650W | Fractal Design Define 7 | 24MP59G-P | Mugen 5 Rev. B.| 4db NB-eLoop B12-PS |
-
Erről a lapról egyből az Asus Sabertooth Z77 ugrott be.
Ez már szerintem az a kategória amit csak a nagyon gazdagok engedhetnek meg maguknak... s mivel limitált kiadás, így az ára is magasan marad, ha valaki el akarja adni.
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse. - Én vagyok a Hegylakó, és van egy Hegyi Trollunk, aki a hegyen szaladgál.
-
Wilks
tag
válasz
m0h0senator #2 üzenetére
Pontosan.
-
GreatL
senior tag
Godlike... Unreal Tournament '99-es alaplap.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
kurta9999
tag
Ez pont az a lap, aminek SEMMI értelme nincs, max ha tuning rekordot akarsz dönteni.
Ezért a pénzért (vagy max hozzádobsz 100ezret, ennél az összegnél már nem oszt sokat) veszel egy TRX40-es socketes lapot threadripper-el együtt, ami "kicsit" többet fog tudni, mint ez.
-
fatpingvin
senior tag
pont ez jutott nekem is eszembe. ez csak rongyrázás, ilyet nem a teljesítményéért vagy tudásáért vesz senki.
ennyiért különben is, dobd rá a proci és a RAM árát és vegyél egy BlackBird-et. ha már arra megy ki a játék hogy mennyirre unikális hardvert használsz, szerintem nagyobbat megy hogy van otthon egy POWER9-es vasadA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Több mint 600 ezer forint? Hova jutottunk, ez a sok felesleges sallang, minek?
duree54
-
Balika911
félisten
Szép állat a zsiráf, de otthonra nem kéne.
Ez az alaplap szintén - annyira mindegy, hogy 60 ezerért, vagy 600 ezerért nem veszek meg egy E-ATX-es dögöt.Viszont impresszíven néz ki, és jól fölszerelt.
[ Szerkesztve ]
-
pmartin96
csendes tag
Tudáshoz képest extrém mértékben túlárazott(tudom nem az ésszerűség jegyében készült)....Ha már mondjuk MSI akkor ott az ACE ennek a töredékéért(még mindig nagyon sok)....és a RAM +AIO val együtt is nagyon sok....Ram 120k 6000 Mhz ACE 270 +AIO legyen 60......Még ha i9 et rakok bele is olcsóbb mint ez a lap.....
+ VRM nem is hűthető (épitett) vízzel...a hasonló Asus ban(Extreme Glacial) a VRM-et és a CPU-t is lehet ilyen módon hűteni,az ASUS Z690 Formula VRM részlege szintén hűthető épített vizzel....ennek az árnak a 3 ad részéért.....
[ Szerkesztve ]
"640 kilobájt minden felhasználónak elég kell hogy legyen"
-
NightGT
senior tag
válasz
pmartin96 #11 üzenetére
Ebben a kategóriában egy jól megcsinált tápáramkör még hűtőbordát se feltétlen igényel. Vizezni teljességgel felesleges, cserébe +1 kör amivel törődni kell. A product bundling (árucsatolás) egy undoritó dolog, egyre gyakoribb, és ebben a kategóriában kicsinyes. Aki ilyen lapot vesz, az jó eséllyel nem random AIO-val gurul. Kiváncsi lennék, milyen ramot adnak mellé, sajna nem találtam infót
Amiről szó van, az szvsz nem túlárazottság/megfizethetetlenség, hanem az Inteles OC tax...úgy általában egyre pofátlanabb mértékben nől a Z-s chipset áraSpeed is the only truly modern sensation
-
C4mp3r
addikt
kivancsi lennek a gyarto altal szponzoralt streamerek meg tuning mestereken kivul ki hasznal ilyen lapot. eleg niche termek, de azert elfogadnam, mondjuk a hazba nem ferne bele
[ Szerkesztve ]
-
DjFlanker
aktív tag
Emberek, ez egy Rolls-Royce, ahhoz árazott árral és szolgáltatással, vevőkörrel, mennyiséggel. Ún. zászlóshajó. Aki ebből bármilyen következtetést levon a normál PC alkatrész piacra az, hogy megidézzek egy klasszikust: másik mérkőzést néz, másik monitoron, azon is teniszt és annak is háttal ül.
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
Gróf...
aktív tag
"fém backplate-et viselő"
Ezzel még a magyar tudományos akadémia angol szótára sem tudott volna mit kezdeni. Jogos a szóhasználat!Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
A Magyar nyelvvel a legnagyobb baj, hogy verselésre lett kiforrva.
Habár a hátlap (backplate) még a könnyebben megúszható eset, azért néha vannak olyanok is, amik Magyarra fordítva teljesen hülyén hangzanak, ilyenkor jön a költői szabadság...[ Szerkesztve ]
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse. - Én vagyok a Hegylakó, és van egy Hegyi Trollunk, aki a hegyen szaladgál.
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Dobozba befér, jöhet!
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
törölt tag
Giccses, csicsás, csúnya.
-
bfkerek
kezdő
Vajon készül belőle annyi darab, hogy egy-két hibás is becsússzon amit a magyar piacra küldenek a szokásos 1 éves garanciával...
-
KROK640
addikt
Ahogy látom MO-ra még véletlenül sem lehet rendelni
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az elképesztő felszereltségű, igen gusztusos megoldás nem lesz tömegcikk, és ezúttal nem csak a vaskos árcédula miatt.
- 24 Hours of Le Mans
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vírusirtó topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- 10 euró ide vagy oda, már olyan mindegy
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest