Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skillet

    addikt

    Habszappan adagoló:
    No, volt pár darab. Az egyik a Lidl féle volt, ami szerintem egy forintot sem ér. Ha valakit érdekel, leírom, mi a baj vele, de igazából szóra sem érdemes.
    A másik a Xiaowei.
    Ez már minőségi cucc. Lehet állítani az adagolt hab mennyiségét (kétféle lehet). Elvileg nem újratölthető, de le lehet pattintani a tartály kupakját. Jó, masszív habot ad, sok levegőt tol a szappan mellé. Halk. 3 ceruzaelemmel működik. Két gond van vele. Az egyik, hogy körülményes az újratöltése, a kupak lepattintása nem a legegyszerűbb. A másik pedig, hogy az "első" kézmosásnál mindig kevesebb habot ad. Vagyis x idő után (30 perc kb) visszafolyik a szappan, és fel kell szívnia egy normális mennyiségű habhoz. Emiatt rendszerint 2x kell szappant kérni tőle.
    A nemrég érkezett pedig a Lebath.
    Ez egy eléggé új dizájn, a régi verzió ÍGY nézett ki. Az eladó szerint csak külsőleg frissített verzióról van szó, a belseje ugyanaz. Passz, erről sokat nem tudok.
    Itt már semmi gond az utántöltéssel, sima menetes, letekerhető. Hangosabb, mint a Xiaowei. Beépített aksi van benne, egy szilikon fedő alatt megbúvó micro usb csatin tölthető újra. 450 ml-es a tartálya. Itt is kétféle habmennyiséget lehet beállítani. Eléggé komoly habot ad, sacc, mint a borotvahab :DDD itt még annyi extra van, hogy ha az ember elveszi a kezét, akkor nem adagol tovább. A xiaowei mindenképpen kitolja a beállított adagot. Eddig nem tudok negatívumról, hacsak a hangosabb működés nem az.
    EZ a miniJ még jó megoldás lehet, ennél szerintem kevésbé nehézkes az újratöltés (xiaowei-jel összevetve), kb mint egy tusfürdő kupakja. Kis rutinnal biztosan könnyen lejön (a Xiaowei kupakját kézzel nem hiszem, hogy le lehet szedni, alá kell feszíteni). Ance fórumtársnak van ilyen, ő tud bővebben nyilatkozni róla.

    [ Szerkesztve ]

    Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

Új hozzászólás Aktív témák