Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Amíg ilyen jól megy a Steamnek, addig nem nagyon fog megjelenni új HL rész.
(Lassan már tényleg odajutunk, hogy el is felejtjük Gordon Freemant, majd esetleg 20 év múlva, ha megjelenik a HL3, akkor apánk vagy nagyapánk fogja elmagyarázni, hogyan működik a Gravitációs Puska).
Csak szerintem nincs értelme ennek a mondatnak.
Apám és nagyapám most sem tudja, hogy működik a Gravitációs Puska. 20 év múlva sem fogják tudni.
Esetleg mi fogjuk 20 év múlva apaként, nagyapaként elmagyarázni utódainknak, hogy működik a Gravitációs Puska, ha egyáltalán emlékezni fogunk rá. -
D.Va
őstag
Amúgymeg kiadhatnák legalább a
Half-Life 1 - Episode 1-et...
...amiben a 7 Órás Háború van...
-
D.Va
őstag
Az tuti kamukép.. Ekkora bakit nem követne el... Pont a Valve... A kód lopás óta nem erről híresek...
Kb 2 másodperc odaszerkeszteni a háttérbe azt a 3-as számot...Bár azt nem értem mért kést markol pajszer helyett...

-
Gergosz2
veterán
valvot meg is értem , mi a fenét mutattak volna ott?

-
Psychopeti
senior tag
A francba már tényleg a Valve-val
Hát már sosem készítik el az EP3-HL3-at 
-
james001
veterán
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
fatallerror
addikt
én tényleg csak a next-gent találom magyarázatnak ahogy carmacknál is a doom esetében(ezt már ő is megerősítette).
csak itt annyiban más h félbevan hagyva a sztori ezért hl3-at kiadni fura lenne, mert azokra is gondolni kell akik nem ismerik a sztorit.
na de megoldják ők
nem járunk itt úgy mint a duke nukemmel, itt 13 év után 1 jó játékot fogunk kapni
vagyis már csak 7 év xD najó nekik nem kell ennyi idő : P -
wolfman
veterán
válasz
fatallerror
üzenetére
Ezzel már én is így vagyok. Annyira nem kedvencem a HL, de szeretem, mert tényleg jó lett mindegyik része. Ok, hogy nem csinálnak játékokat futószalagon, nagyon is helyes, de hogy azt se fejezik be, ami kasszasiker lenne, hihetetlen ostobaság!
Valahol van egy hatalmas Valve irodaház, tele lusta, pöffeszkedő, unatkozó munkásokkal, akik egymásra pöckölik a fikájukat, mert a pénz meg jön közben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Valve vélhetően inkább multiplayer játékokra gyúrmázik. DOTA2; CS:GO.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valve-nak nem megy jól a szekér? Nem mostanában lesz az.
Hja értem ezért nincs HL3. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
.LnB
titán
Ez a valve rohadtúl elkényelmesedett.

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
El kell fogadni sajnos, hogy nem lesz Half Life 3.
Ha akarták rég kiadták volna. Mit kell ezen ennyit csinálni? (okok tudom van egy DNF, meg Prey is ami tovább készült, de azok olyanok is lettek)szerk:
Képhez: Ránézek az ürgére és agyf****t kapok.
-
Chp
őstag
Ha a Valve-ről jön valami hír, az csak rossz lehet. Brutális nagy csalódás, hogy nem akarják elkészíteni a Half-Life 3-mat.
(#16) Malachi Ez régebbi fotó, vagy Newell megborotválkozott?

-
-
D.Va
őstag
Nyomják azt a szaros steamboxot ahelyett hogy legendás játékot fjlesztenének... HL fanok meg le vannak szarva...

-
fatallerror
addikt
manapság már minden nagy franchise saját eseményen (bf, cod stb) mutatja be az újdonságát szóval ez engem nem lep meg
de azért így is lesz mit olvasni az e3ról 
-
moli.hu
őstag
Lassan érdektelenségbe fullad az eddig meglehetősen nagy érdeklődés övezte Electronic Entertainment Expo (E3).
?! nem lesz kint a ps4 es az xbox720? mert szerintem ott lesz, az pedig nem annyira erdektelen.
epp azert mondja le mindenki mas, mert ellopjak majd a showt.
-
james001
veterán
Én attól félek hogy a sztorit is elcseszik,lehet csak ledarálják az egészet és kb. 3-4 óra alatt végig lehet vinni a játékot... Bármi is lesz,remélem nem fogunk nagyot csalódni.
Egyébként én mindig azt mondom,hogy azért nincs még HL3 mert a Valve nem tud 3-ig számolni
Az is lehet a jövőben már HL4 lesz inkább,vagy HL2.5 
-
-
Slystyle
őstag
Vagy majd megint megjátsszák azt, amit pár éve is csináltak. "Nem jelentünk be semmi újat!" és jött is a Portal 2 bejelentése. Szerintem simán lehet szervezkedni a háttérben, hogy az adott hír nagyobbat szóljon. Ha viszont ténylegesen nem lesznek ott, akkor tényleg szánalom!

-
Def26
félisten
Nem az e3 -on akarja a microsoft is bemutatni az xbox -ot?
-
keIdor
titán
Valve nem is csinál gondolom már játékot, elvannak azzal a pénzzel, amit a Steam hoz. Szánalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Hát már sosem készítik el az EP3-HL3-at 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de azért így is lesz mit olvasni az e3ról