Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Jose73

  tag

  válasz MikiLóS #1 üzenetére

  Emlékszem a TRAINER-es időkre, aztán később felnőttem, és megértettem, hogy egy játék a legnagyobb élményt csalás nélkül jelenti.

  Speciel a Dead Rising sorozatot sosem kedveltem igazán, mindegyik részbe belekezdtem, de néhány óra után meguntam. Komolytalan zombi-hentnek tartom őket - de egyik sem FOS természetesen, csak nem jön be a világuk hangulata, és így nincs értelme több időt benne töltenem.
  Dead Island anno szerelem volt első látásra, kitoltam PC-n, PS3-on, aztán Definitve Edititon -t megint PC-n, PS4-en. Épp tavaly nyomtam végig a kampányokat újra - hát olykor visszahúz a szívem. :) Szóval nagy kedvenc, Ha PS5-re tolnának még egy Super Definitve Edition-t, azt is megvenném. :D
  Aztán a Techland folytatás helyett megcsinálta a Dying Lightot - szerelem második vérig. :D
  Kijátszottam azt is PC-n PS4-es, most nemrég PS5-ön is végigtoltam a The Following kiegészítővel együtt. Legközelebb akkor kezdek bele, ha PS5-re kihoznak valami grafikai feljavítást. :)

  Persze szeretek más játékokat is, leginkább sci-fi témában (Mass Effect Dead Space; TLoU, etc) és szerintem a Crysis sem volt rossz, a maga idejében egy jó hangulatú lövölde volt .(szerencsére semmit nem tudtam előzetesen a játékról, ezért az idegen faj megjelenése nekem egy hatalmas csavar volt, kb lúdbőröztem, annyira izgultam :) )

  Írod, hogy "DEAD RISING4 évek múlva is ETALON lesz, ez? megjelenést követő másnap már unalom, franc sem fog vele játszani. max egy szűk réteg."
  de valójában pont fordítva van: a Dead Rising 4-ből nagyon keveset adtak el (nincs róla pontos adat - CAPCOM is szégyelli - de 1.5-2 millió mehetett el belőle), szóval elég nagy bukás lett, azóta be is zárt a fejlesztő stúdió, és a tervezett 5. részt is lelőtték.
  Ezzel szemben Dying Light 13 milliós eladással büszkélkedhet, és kb félmillió játékos nyüstöli minden áldott nap még ma is a játékot - ezért is tartja még mindig életben a stúdió - és ezért készítik a második részt.

Hozzászólok Aktív témák