Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
szuperbusz
üzenetére
A 28 usd még lehet hogy éppen vámhatár alatt is van. Normál postával, ha vámolósnak gondolják, akkor egy ajánlott levél érkezik előbb, amiben le van írva hogy hová kell (emailben) elküldeni az igazolásokat (paypal levél, webshop vásárlásos rész pdf-be nyomtatva) az áráról. Sima 8 dolcsis dvb-t tunereket nekem még egyszer sem akartak vámolni, szerintem ezt sem akarják. De ha mégis, akkor is talán a határ alatti az összeg (attól függ milyen árfolyammal számolnak). Ha vámolós, akkor a posta is felszámol valamennyi ügyintézési díjat (talán 1800+áfa mostanság, nem tudom de az idevágó oldalon biztos leírták).
szerk: természetesen a vámolni alatt az áfa és hasonló díjak kiszabását értem
-
azbest
félisten
válasz
szuperbusz
üzenetére
Na, ezért kell alaposan elolvasni és utánajárni a szállítási feltételeknek
Pedig évek óta rendelek több helyről is kisebb dolgokat, de nekem is csak most tűnt fel a dolog, amikor a fórumukra benéztem és kb ez volt az első téma, hogy átverés az eu direkt ebben a formában 
A sima dx oldali [link] $27.4, míg az dx eu direct-es $32.7... az utóbbi talán egy kicsit hamarabb itt van, de a panaszokból úgy tűnik, hogy ez sem feltétlen igaz. Szóval kb ugyanonnan jön, kb ugyanúgy, csak drágábban

-
azbest
félisten
válasz
szuperbusz
üzenetére
22 euro határig vám és áfa mentes az eu-n kívülröl jövő rendelés.
A dx-nek van már eu direkt része is [link]. Ha az már vámolt cucc, akkor arra plusz vám nem kerüll.Ha viszont az eu lerakatuk vámszabad területen van, akkor az éppen olyan, mintha kínából jönne, csak gyorsabban. A külföldi rendelés kapcsán az idevágó fórum összefoglalóját érdemes átolvasni [link]Na közben olvastam, hogy az eu direct részük is kínából jön. Úgy az is ugyanúgy vámköteles lehet, csak drágább. [link]
-
mzso
veterán
válasz
szuperbusz
üzenetére
Megfelelő programmal lehet felvenni. A felvételhez nem kell szinte semmi erőforrás, ha nem akarod átkonvertálni (ami amúgy is felesleges).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest