Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
sunpower
üzenetére
Ebben van 2 INI fájl, ezeket másold be a megfelelő helyre. Attól függ, hogy hogyan telepítetted, ha mindent alapon hagytál, akkor a c:\Users\<saját felhasználóneved>\AppData\Local\SmartDVB\Transponders\ mappa lesz az. Ha átállítottad, hogy a program mappájába mentse az adatokat, akkor meg a Program Files-on belül van.
Megnyomod a SmartDVB-ben a CTRL+F-et, alul megtalálod a 6000-est és a 6875-öst is, elég csak az egyiket hozzáadni. Utána ráállsz a jobb oldalon arra, amit hozzáadtál, majd alul a Select Device. Itt a Florian BDA... sort választod, majd alul elvileg látnod kell a Hauppauge WinTV-soloHD DVBC Tuner-t. Arra rányomsz, majd Select Device. Utána már mehet a Done, majd a keresés CTRL+P-vel.
Szerk: Látom sikerült. Akkor csak a 6875-öst másold be a mappába és azt válaszd ki. Valószínűleg az volt a baj, amit írtál, nem volt hozzárendelve a tuner.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sunpower
üzenetére
Nem tudom, hogy hol olvastam, de biztos vagyok benne, hogy a saját honlapjukon le van írva a 6000-es SR. Egyébként a SmartDVB-t nem nehéz beállítani, feltelepítettem, hogy kipróbáljam. Bár ez majd egy gép újraindítással büntet, mert lefagyott és vitte magával a fele tunerem (dupla DVB-C van benne, a befagyás miatt az egyiket nem szabadította fel).
Mindjárt csinálok két INI fájlt, az egyiket 200 MHz alatt 6000-es, a másikat 6875-ös SR-el. Aztán leírom, hogy hogyan kell működésre bírni a SmartDVB-ben. Épp az előbb tesztelgettem, hogy hogyan lehet megoldani kézzel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sunpower
üzenetére
A beállításoknál a Symbol Rate 6875 (illetve 200 MHz alatt 6000), a moduláció 256QAM. Az lehet, hogy az SR-nél nem 6875-öt (vagy 6000-et) kell beírni, hanem 6875000-t (vagy 6000000-t). Legalábbis a WinTV-dualHD-nál a TransEdit csak úgy talál csatornát.
Esetleg ha megmondod, hogy mik a frekvenciák (vagy hogy a budapesti vagy a hajdúdorogi frekvenciákat kell néznem), akkor a TransEdit-hez csinálok neked egy INI fájlt, amivel tudsz keresni. Utána azt kimentve meg betölthető a DVBViewer-be az egész.
Azért kell a település, mert az egyiknél 770 Mhz van, a másiknál meg 786 Mhz, ami különbözik. Legalábbis az itt leírtak szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő