Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Haladó fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
melyik beszálító fog jobb procit gyártani a samsungnál?
és ha mégis lesz új, és jobb beszálítójuk, egy procival nehezen nyal vissza a fagyi...android olcsóbb, már rég nem lagol, és innovatívabb...ami ios eszközöknél nincs..és szerintem sose lesz...arcfelismerés, felhasználói fiókok, miracast, testreszabhatóság, widgetek, nfc, cserélhető akksi, nagy hardver-választék..blabla..sorolhatnám estig...szóval arra akarok kilyukadni...apple korlátolt, vannak dolgok amikbe sose megy bele, és ezt a felhasználók szívják, android viszont ha nem is tökéletes, egyre tökéletesebb, nyitott bármilyen fejlődésre, és előbb utóbb lekörözi a szifont...már ha még nem körözte volna le... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
devast
addikt
Hát az eddigi tapasztalatok alapján nehéz dolga lesz az almának.
Qualcomm csak adreno-val szállít, almának eddig az összes cuccában powervr 3d volt, szerintem kiesett.
Nvidia csak tegrával, szintén kiesett. Egyedül a Texas Instruments tudna megfelelő csipeket szállítani nekik, aki jelenleg azon van, hogy leépítse ezt az üzletágat, és nem vagyok benne biztos, hogy meglenne nekik a szükséges gyártókapacitás.
ps: szerintem saját maguk fogják az egészet csinálni, a globalfoundries vagy a tsmc meg szépen legyártja nekik. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Eladó EVGA 700 W1
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
és ha mégis lesz új, és jobb beszálítójuk, egy procival nehezen nyal vissza a fagyi...android olcsóbb, már rég nem lagol, és innovatívabb...ami ios eszközöknél nincs..és szerintem sose lesz...arcfelismerés, felhasználói fiókok, miracast, testreszabhatóság, widgetek, nfc, cserélhető akksi, nagy hardver-választék..blabla..sorolhatnám estig...szóval arra akarok kilyukadni...apple korlátolt, vannak dolgok amikbe sose megy bele, és ezt a felhasználók szívják, android viszont ha nem is tökéletes, egyre tökéletesebb, nyitott bármilyen fejlődésre, és előbb utóbb lekörözi a szifont...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

aki használható telóra vágyik és ki is aknázza az erőforrásokat, az nem sznob