- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Sajnos nem teljesen jó szerintem a DB a KVM képességeket tekintve. Én sokszor keresek a német oldalon és nagyon részletes, pontos specik szoktak lenni de épp KVM-es monitorra sok hibába belefutottam.
A monitorhoz: baromi jó!
Én 32" 4K-ban keresnék ilyet, de a KVM eléggé bonyolítja a helyzetet. Most Samsung M7 32"-om van, "okos", elég sok mindenre jó, BT, hangszóró csatlakozás, dokkolás, DEX, extrában de itt csak 1 Type-C upstream került rá, így a KVM hibádzik.
Így kerestem sima KVM switcheket is de nem találtam túl nagy választékot, főleg ahol keverhető lenne, hogy Type-C-n menjen át minden (notihoz), ill. legyen külön display+usb bemenete is (desktop géphez).Aztán lehet tovább bonyolítani: Ha 2db Type-C-s bemenet van akkor tölthetné mindkét eszközt, egy ilyet találtam. KVM helyett sima Type-C switchből pedig olyat ahol a PD-t is "váltja" visszafelé. Tehát amelyikről adatot fogad azt tölti. Ez nem annyira életszerű felhasználás szvsz.
A monitorra visszakanyarodva ezt a LAN csatinál is rég hiányolom. Ha két gép megy, ami a KVM lényege, akkor ritka, hogy az egyikre nem kell hálózat. Ennek is úgy lenne értelme, hogy pl. a desktop gép LAN-on és másik kapja a monitorból. Vagy az egyik a monitorból kapja és a másik pl. wifin fixen...Harmadik gépet már nem hoznék be a képbe. Ha összehoznának egy univerzális KVM-dokkolót az nem lenne rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GABA GL-2703QHD Gamer Monitor! 27"/2560x1440/TN/165hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Ívelt LED monitor, 24", Full HD 6Hó jótállás + Áfás Számla!
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD VA 100Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest