Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Köszönöm a kiegészítést! Viszont sógoréknál talán erre is lehet szűrni, a Geizhalson van KVM-Switch filter, itt a link. Egyébként nem lehetne olcsób megoldás egy sima asztali eszköz, amibe belefut a két gép USB-C-je és van rajta egy kimenő, aztán gombnyomásra lehet váltani?
-
sb
veterán
Sajnos nem teljesen jó szerintem a DB a KVM képességeket tekintve. Én sokszor keresek a német oldalon és nagyon részletes, pontos specik szoktak lenni de épp KVM-es monitorra sok hibába belefutottam.
A monitorhoz: baromi jó!
Én 32" 4K-ban keresnék ilyet, de a KVM eléggé bonyolítja a helyzetet. Most Samsung M7 32"-om van, "okos", elég sok mindenre jó, BT, hangszóró csatlakozás, dokkolás, DEX, extrában de itt csak 1 Type-C upstream került rá, így a KVM hibádzik.
Így kerestem sima KVM switcheket is de nem találtam túl nagy választékot, főleg ahol keverhető lenne, hogy Type-C-n menjen át minden (notihoz), ill. legyen külön display+usb bemenete is (desktop géphez).Aztán lehet tovább bonyolítani: Ha 2db Type-C-s bemenet van akkor tölthetné mindkét eszközt, egy ilyet találtam. KVM helyett sima Type-C switchből pedig olyat ahol a PD-t is "váltja" visszafelé. Tehát amelyikről adatot fogad azt tölti. Ez nem annyira életszerű felhasználás szvsz.
A monitorra visszakanyarodva ezt a LAN csatinál is rég hiányolom. Ha két gép megy, ami a KVM lényege, akkor ritka, hogy az egyikre nem kell hálózat. Ennek is úgy lenne értelme, hogy pl. a desktop gép LAN-on és másik kapja a monitorból. Vagy az egyik a monitorból kapja és a másik pl. wifin fixen...Harmadik gépet már nem hoznék be a képbe. Ha összehoznának egy univerzális KVM-dokkolót az nem lenne rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- DVBViewer
- Autós topik
- Hardcore café
- Billentyűzetben is elérhető a Raspberry Pi 5
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 27" / 3840x2160 / FreeSync
- Samsung G6 G60SD Gamer Monitor - 27" - 1440p - 360 Hz - QD-OLED
- AOC Q32P2CA 2k Monitor! 32"/IPS/2560x1440/75hz/Freesync-G-sync/Typc-C 65W/
- ASUS ZenScreen MB165B Monitor+Asus screen Tripod
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest