Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dißnäëß

  addikt

  válasz bacsis #1 üzenetére

  Sokan félreértik a "DOGE to the Moon" dolgot.
  Musk meg szó szerint gondolja.

  :)) :))

  [ Szerkesztve ]

  A lónak van lovásza, a tehénnek tehenésze, a madárnak madarásza, a halnak halásza. A disznónak akkor miért nincs disznásza, vagy méginkább, disznésze ?

 • D.Va

  senior tag

  válasz bacsis #1 üzenetére

  A híroldalak is tévesen (illetve nem néztek utána) azt hozták le hogy a Dogecoin bezuhant a Saturday Night Live műsor közben mert a Dogecoint Musk "szélhámosságnak"nevezte. (Ez ráadásul egy előre megírt műsor volt)
  De nem ezért történt.

  Eközben a valóságban az történt hogy Berry Shilbert Bitcoin milliárdos és a csicskái a Coinbase-től óriási sok milliárdos "kölcsönt" vettek fel hogy shortolják a Dogecoint. Ezt twitteren előre be is jelentette, hogy shortolás lesz. Ez a berry egy pöcs, ennyi. Neki a Bitcoinban van pénze, a Bitcoin viszont csak egy helyben toporog lassan 2 hónapja, miközben a Dogecoin feljött a top kriptók közé, és most minden hír a Doge körül forog. Ez meg kicsi Berrikének nem tettszik. Csak sajnos van annyi pénze ennek a csicskának hogy tönkretegye (shortolással) szinte bármelyik kriptót amelyik nem tettszik neki.
  Ezért zuhant szinte pár perc alatt kb 30 százalékot a Doge. Óriási milliós eladásokkal lenyomták az árat. Amire az emberek is elkezdtek pánikolni és eladni.

  A műsorban mikor szóba került a Doge, egy pillanatra mindig felugrott egész nagyot az árfolyam de a shortoló banda sokkal erősebb volt és azonnal rátolt milliós eladásokat hogy csökkenjen az ár.
  Sajnos sokkal nagyobb milliós eladásokkal szemben nem volt elég vásárló erő.
  Eddig is mindig felfele ment az ár amikor Musk tweetelt valamit a dogeról... Az SNL közben is csak felfele ment volna az ár, simán meg lett volna az 1 dolláros Doge, ha ezek a B*zi milliárdosok nem shortolják.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák