- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
Nem ez, hanem a Tesla, mint brand, miközben az autógyártó már régen piacon volt és ismertebb is volt az elejétől fogva, mint autógyártó. Így sérül az Nvidia brandje valahol, hiszen gyengébb és összetéveszthető. Ez a furcsa.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
goodboy007
senior tag
Szerencse, hogy nincs SpaceX nevű architektúrájuk.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
pepeno1
tag
És az Opel Ampera ehhez mit fog szólni?
Azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye.
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
GAI
senior tag
Mindenképp furcsa volt eddig is, hiszen a Tesla az eredetileg achitektúra kódnév volt (mint a Fermi, Maxwell, Pascal, Turing). Méghozzá a DX10-es GPU-k (8xxx, 9xxx és 2xx széria) architektúrájának kódneve. Később viszont ráakasztották a GPGPU termékcsaládra is ugyanezt a nevet, de ott maradt sokáig. Tehát volt olyan Tesla kártya, ami már nem is a Tesla architektúrát használta
Szerintem nem baj, hogy kicsit tisztázzák a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
Ez pont ide vág
[link][ Szerkesztve ]
-
-
ElEvEn11
senior tag
Nekem már eredetileg is fura volt a Tesla névválasztás az Nvidia részéről.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
bacsis
Közösségépítő
És miért nem a Tesla elektromos autók nevét változtatják meg?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem véletlen, hogy az idei GTC-n már nem használták az A100-as gyorsító bemutatásakor.
- Ryzen 7 5700 / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Gamer PC Intel i5 13500 / 32GB DDR4 / RTX 3060 / 256GB NVME SSD / 1TB HDD / Beszámítás / Garancia
- BTC B250 12PCIe + CPU + 8GB RAM
- Épített vizes AMD konfig (7800X3D, 7900XTX)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest