Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • eziskamu

  addikt

  Az én negyednapos túrám, amikor továbbképzésen voltam:
  4-6-al Moszkváig, aztán 21-essel a Normafáig (lett volna ha rájövök, hogy a piros 21-et nem kiírják, hanem tényleg piros :DDD ), de aztán csak eljutottam oda.
  Majd vissza a Moszkvára, és a Mammut 1-2 megtekintése, pincelátogatással (Saturn), majd visszavonulni a szálláshelyemre még sötétedés előtt, (nyócker :DDD ).
  Próbáltam volna közben megoldani egy vitás üzleti ügyet (ha a hegy nem megy Mohamedhez alapeset), de ő este 10-re tudott volna (állítólag) Kőbánya-Kispesti metrómegállóba menni, (pedig a kolija állítólag a Moszkvához sokkal közelebb esett volna) olyat meg nem játszom, pedig biztos izgi lett volna 10 után a Kőbánya-nyócker :DDD

  Másnap meg elbóklászatam, villamosoztam és metróztam, megtekintettem az Aréna Plázát, meg a keletinél a metróaluljáróba na kínai hittérítőt, akiről még egy humorista is megemlékezett, szóval tényleg van valóságalapja, amit előadnak a sztendaposok :) .

  Harmadnap pedig teljesítettem a kistesóm nagy álmát a KFC-ből szállítottam vonaton Püspökladányig, nem találjátok ki mit... kávét, mert az a kedvence (akkor még nem volt közelebb KFC) :)

  DeFranco:
  Nem vagyok nagy művészetpárti, de a Szentendrei bóklászás nekem is tetszett. +1 Szentendrének. A skanzennel most mi a helyzet?

  [ Szerkesztve ]

 • eziskamu

  addikt

  1. Semmi köze, de este 10 után egy számomra tök idegen helyről egy másik már hirhedt, de számomra szintén ismeretlen helyre jutni, már igen kalandos lett volna. Azt nem is említve, hogy mi van, ha az illető mégis :) (gondoltam át akar verni) eljött volna, mondjuk valami haveri társasággal.

  2. Nem mutatkozott be hogy mi a nemzetisége, csak szimplán meglepett a látvány (nem sértésből mondom, csak azonnal az a kabarészám jutott eszembe) . Valamint azért gondoltam, hogy kínai, mert a humorista is (talán Kiss Ádám) azt mondta, hogy kínai.

  Most kérek elénézést az összes kőbányai és/vagy koreai PH! olvasótól :)

  [ Szerkesztve ]

 • eziskamu

  addikt

  Én csak vonattal voltam :)
  2008-as emlékeimet osztottam meg, de mondjuk voltam most nyáron is, de a nyugatinál nem láttam koreaiakat, csak a szigeteseket egyhalomban :) , igaz nem is metróztam, hanem gyalogszerrel bóklásztam, és megtekintettem a Lehel csarnokot (igaz nem azért mentem fel Pestre :) ).
  Vidékiként az is jó volt :)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák