Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • relixo

  tag

  válasz Papabear195 #12 üzenetére

  Igen, de meddig...
  Nem egy horror sztorit láttam már neten amikor ereszteni kezdett a középkategóriás AIO...plusz ott van a levegő bubik kérdésköre mert ugye csak "párolog" belőle és a pumpának meg finom hangja lesz az évek során. Oké vannak után tölthetőek mint a be quiet! pure loop nem tudom mennyire eredményes ez a házi után töltés az évek során , nekem azért nagy kérdőjel ez. Na meg ha meghibásodik nem rögtön látod rajta mint egy léghűtő esetében ahol egyértelmű,hogy nem pörög a venti. Félre ne értsd, én is vízhűtés irányába húzok csak annyi a macera vele - évek során - ,hogy számomra inkább mégis a léghűtés lett a nyerő. (gondolom nem vagyok ezzel egyedül)

 • relixo

  tag

  válasz fanti #7 üzenetére

  Neten nézzetek körbe máshol is azért mielőtt ilyet kijelentetek... :U
  [link] , [link] , [link] , [link] stb..stb..

  Azért ,hogy ha valamire azt mondják rengeteg helyen,hogy megelőzi a Dark rock szériát és néhol Noctua szintű eredményeket produkál - sőt, meg is előzi azt- akkor arra ne mondjuk már,hogy gyenge és ezen a szinten még csak nem is drága. (~20k) :N
  Millió helyen tesztelték és én kb. a 90%-án tuti végig rágtam magam már mert érdekelne egy ilyen és egyedül a "nagy" méreteit emelik ki negatívumként. Hang és teljesítményben még 100%-os kihasználtság mellett sem marad el a nagy nevű léghűtők mellett 1-2 fok különbség és minimális zaj különbség.
  A kételkedőknek: Nem kell hinni nekem keressetek rá és nézzétek meg magatok pár link ott van azok közül is nézhettek.

  [ Szerkesztve ]

 • relixo

  tag

  válasz RetepNyaraB #20 üzenetére

  Ezzel egyet tudok érteni, ha olcsóbb volna (még) jobb volna. Bár a mai árakat nézve én már annak is örülök,hogy nem 30-40k árazták be mint a legtöbb esetbe az ilyen tudásúakat. :)
  Még annyi,hogy azért komolyabb helyzetekbe is megállja a helyét ez a cucc én legalábbis ezt derítettem ki a sok utánajárás és rengeteg teszt végig olvasása után. Akár még komolyabb OC-t is elbír bizonyos esetekben, persze -mint mindegyik hűtőnél- függ milyen procit hűtünk vele. De a TDP határt amire kitalálták azt könnyedén hűti és nem csak papíron hanem élesbe is. Én részemről inkább megpróbálkozom ezzel mint egy túl árazott Dark Rock -al vagy Noctua-val amik nem vagy alig előzték meg a tesztekben ezt.
  De persze ez ízlés kérdése kinek mi jön be, na meg mire használja...de ahogy te is írtad -ez a hasonlat tetszett :D - orrtúrás melletti gépezésre totál mindegy kb. mit rak be az ember.

 • relixo

  tag

  Kis update:
  Időközben én ahogy mondtam is, beszereztem egyet még 20k áron sikerült ebből a Deepcool-ból és szerencsére nem bántam meg, igazak a tesztek amiket fentebb is linkeltem róla!

  Nagyon szépen, csendben teszi a dolgát, hosszabb játék idő alkalmával sem engedi a procit 50℃ fölé nálam, pedig a venti még csak 800 rpm-l megy - ami semmi kb. hangban -. Alapjáraton pedig 28-32 ℃ közt ingadozik - ilyenkor 500 rpm-. (24 ℃ szobában)
  Igaz a meshify ház és a házhűtők is segítik a dolgát ebben valamint,hogy nem Intel hanem AMD(R5 5600x) procit kell hűtenie.
  Részemről rendben van nagyon a termék, minden igaz róla amit a külföldi tesztekben is írnak. OC-t még nem csináltam de majd lesz az is egy kicsi szerintem ott se lesz szégyenkezni valója a hűtőnek. Paszta amit adtak hozzá dobozban 2-3 alkalomra is elegendő, nem spóroltak vele pedig egy kis tücsök pöcsnyi fecskendőben van. :)
  Összességében én bátran ajánlom ha tetszik valakinek. :K

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák