Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Bocsánat ez a pontos típus
O11 AIR MINI -
blountex
senior tag
Lian Li PC-O11AIR használok 1 éve, teljesen elégedett vagyok vele.
Kényelmesen elfér benne minden, nem foglal nagy helyet, és takarításkor is egyszerű szétkapni.
Reset gomb nincs rajta, de felesleges is, elvégre laptopokon sincs, nem is hiányzik.
Pont úgy néz ki, mint ami ebben a cikkben van, csak picit nagyobb. -
Yodamest
veterán
Ez hibátlan ház egyébként, tényleg ezen az áron, ebben a méretben, amit nyújt páratlan. Nem vártam volna el a 3 fasza ventilátort, de hogy még ezt is tartalmazza tényleg durva, ráadásul elöl 2db 140mm, szóval még ez is pipa. Már csak meg kellene jelennie egyszer, de a jó termékekre mindig évszázadokat kell várni, ez ilyen.
-
vaakuum
addikt
Fele térfogatban szívesen látnám a közeljövőben esedékes váltáskor. Ekkorában viszont még mikrónak sem kellene.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
HREH
senior tag
Már venném is, csak pár apróbb problémám van vele: felül van a front I/O, illetve nem zsanéros a TG oldallap... (mostaninál nagyon kényelmes, hogy szerelésnél/takarításnál nem kell levenni)
illetve, ahogy a gyártói oldal írja, alulra max 20mm vastag ventit lehet tenni, a P14 PWM meg 27mm
Ezektől eltekintve számomra tökéletes ház lenne (lesz?), az NH-D15 is belefér, ATX táp is belemegy, a 2 HDD pont elférne felül, stb.
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
fatpingvin
addikt
ha nem lenne 5 darab 5.25-ös helyet igénylő eszközöm akkor egy erősen megfontolásra érdemes házikónak mondanám, főleg a vertical GPU hellyel ahova remekül be lehet rakni a PCIe-PCI adapterpanelt az őskövület vezérlőkártyákkal
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Skynet258
veterán
Nekem O11 Mini van, ha léghűtésem lenne akkor tuti ezt venném, mert marha jó kis ház.
-
Acélfarkas
senior tag
válasz
Maelephant #1 üzenetére
Szintén zenész. Baromi jó "ki"s ház lett ez. Remélem lesz róla teszt itt a Prohardveren.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Maelephant
aktív tag
Bár mostanában nem tervezek cserét, ez a ház nekem nagyon is tetszik. Tömb, téglatest, brutalizmus, juhé!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Der8auer által láttamozott, jóhírű termékcsalád legújabb képviselője természetesen nem szakít az elődei dizájnfilózófiájával.
- UPC 1000 2u szinuszos szünetmentes + USB + rack fülek
- be quiet! Pure Base 500 Window
- Hibátlan - Cooler Master Hyper 212 EVO - Thermaltake UX100 ARGB processzor hűtők
- EVGA SuperNOVA 1300 80 PLUS Platinum Használt/Garanciális!
- Eladó NZXT H7 Flow b/w (2024)+NZXT GRIDv3+6 140mm és 2 120mm bitfenix ventilátor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest