Hirdetés
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
Szurkolok hogy jobban be tudja váltani a hozzá fűzött reményeket a Dead Island 1 hez képest.
Habár nem mondhatom hogy tűkön ülve várom.
-
exedoc
senior tag
Csak jöjjön, várjuk szeretettel. Kicsit én is aggódtam az új fejlesztőcsapat miatt, de nem biztos, hogy kell. Mikor Carmack elment az id-től is féltem, hogy az új Doom egy szar lesz nélküle, de nagy kedvenc lett az is.
-
törölt tag
Leszedtem velőle a Definitive Edirion-t. Meglátjuk mit tud.

-
hombre[EU]
nagyúr
Hát benne van a pakliban,hogy a kollégának igaza lesz. Az új részt a német Yager kezdte el,aztán 15-ben átvette a SumoDigital akik az utóbbi idōben ForzaHorizonok,SonicRacing és Crackdown3-on dolgoztak. Ezek közül egyik sem a fejlōdésrōl híres és itt nem a textúra felbontásról beszélek. Mindenesetre én nem várok jobbat/többet,mint az elsō rész. A Techland más ligában játszik
-
-
G4ga
őstag
Meglatjuk. Lehet igazad lesz. Egyenlőre azt mondom nekem már sok.
Lassan befejezem a Dying Light-ot, utána lehet végig viszem a 4.karakterrel ujra az első DI aztán neki megyek a kiegnek, aztán jöhet mindkét játék folytatása
Az teny, hogy leszámítva a parkour témát kétségtelenül nagyon jól sikerült a DL. Sőt...
Véleményem szerint aki szereti a zombis témát, annak mindkét játékot érdemes lesz beszereznie.
Független attól melyik lesz a jobb, vagy epp melyik a favorit!
Ha az alapkoncepció marad, mindenféleképpen nyerünk azzal hogy két különböző fejlesztő alkotását jatszhatjuk végéig! -
G4ga
őstag
Irtozatosan várom a második részt!
Az első játékot 3 karakterrel vittem végig és hihetetlenül tetszett.
A elsö pálya - sziget - hangulata valami fergeteges volt. Megunhatatlan volt számomra.
A kieggel még nem játszottam, jelenleg a Dying Light-ot nyüstölöm, de megvan az is.
Nekem például a Dead Island-et egyszerübbnek mondanám és emiatt és a több karakter miatt jobban is tetszik.
Dying Light ugrabugrálos részei számomra már nehezitik a játékot ezért kissé nehezebben boldogulok vele.
Ettöl függetlenül mindkét játék biztos vétel lesz. -
Nekem például sokkal jobban tetszett a Dead Island, mint a Dying Light.
Vagy 5-6x végigvittem egyedül is és haverokkal.
A Dying Light-ot 1x sikerült még az elején végigjátszanom, következőre már nem ment.
Én nagyon is várom a második részt.
Csak, hogy egyet említsek miért is tetszett jobban, mert van 4 különböző karakter más tulajdonságokkal.
A régi részek is megvannak és a Definitive is. -
FLATRONW
őstag
Nem volt rossz játék az első rész, de a fejlesztők a Dying Light-al teljesen értelmetlenné tették ennek a játéknak a folytatását.
Persze most már más a kiadó és a fejlesztő is, de nem hiszem, hogy sikeres lehet ez a játék. Főleg, hogy jön a Dying Light folytatása is. -
hajbel
addikt
Ennek vannak fanjai? Ma is egy értékes információval gazdagodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ettől függetlenül lehet jó.