Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yericho800
aktív tag
igen egyre jobban hajlok afele, h vegyek egyet. god of war... last of us 2.. blood born.. *. * pc kezdem unni a vergődést 4k soha nem fogok játszani a közeljövőben megjelenő játékokkal... főleg nem 1070... :/ belefáradtam a pc kinlódásba komolyan. eladom a pc. van egy 4k hdr grundigom. verek mellé egy ps4 pro, veszek pár exkluziv játékot. feltelepitem aztan játszok kompomisszum nélkül. akár 4k. sajna pc drága hobbi lett... mindig az volt. de mostanra irreálisan drága hobbi/sport.
ps4 jobb alternativa mára szerintem mint a pc. 
-
Deck
titán
válasz
yericho800
üzenetére
Minden exkluzív-nál írja ezt valaki

-
yericho800
aktív tag
ezért a játékért érdemes már csak ps4 venni

-
Deck
titán
A Deluxe csomag nem írja a Season Pass-t. Szóval, akkor ezek ingyenes DLC-k lesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Hobby rádiós topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép EA FC 26 játékkal, 3 év gyári Sony garanciával
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ps4 jobb alternativa mára szerintem mint a pc.