- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- iPad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Billentyűzetben is elérhető a Raspberry Pi 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Portal cube - majdnem occoé. Amúgy jópofa, hogy a gyártók is kezdik felismerni a dizájn fontosságát (egy két cég persze már korábban), de azért ettől függetlenül az emberi ár még elvárható lenne. Majd 500.000 Ft ezért, picit nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
tudnék rá 1-2 jelzőt de a szép nem szerepel közöttük
szerintem jónak tűnik..
-
ArchElf
addikt
Szomszéd Istvánnak bizton nincs ijenye, az meg ha kilő csében csak azért van mert hüje csíter...
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
imibogyo
veterán
Én sem azt mondtam, hogy tetszik, csak legalább felismerték, hogy ki kellene lépni az egyen cuccok világából. Bár ha így nézzük, mivel tömegtermelés lesz nem is beszélhetünk egyediségről sem, szerintem ezért fogalmaztam úgy az előbb, hogy dizájn(os).
Az ár meg egy vicc, csak nem röhögök.
-
lujó55
addikt
Na ez kell a milliómos hülyegyerekének! Mekkora egy tahó dizájn
-
Graphics
Jómunkásember
Az árakkal kicsit megszaladtak..., azért ennyiért már inkább nekiállok otthon fúrni faragni, bármennyire is profi, vagy nézek egy izmosabb laptopot..., bármelyikkel jobban járok, villogni meg minek...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
dbius
veterán
Ebből a kollekcióból a billentyűzetet kipróbálnám, de ez a kuckó design.... vagy talán puffnak tervezték??
-
banhammer
veterán
Mi az a "repülőgép alumínium"?
A szem kifolyató kék fény az úgy kell, mint egy falat kenyér.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
M@trixfan
addikt
Itt csak az a gond, hogy a design nem része a funkciónak, de még csak nem is tesz hozzá semmit.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
vivanto
tag
Aki ezt megveszi, az megérdemli a darwin díjat.
-
Apika
addikt
Amikor először megláttam, rögtön a Masat-1 egy továbbfejlesztett példányára asszociáltam...
-
zeg
őstag
Attól a kék világító világító izétől megvadulva vagy valamelyik döglött crt monitorom dobnám rá vagy pörgőrúgástól b@szódna falhoz ez a rusnyaság.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
(ÉN)közPONT
őstag
Ennyi pénzért itthon jobbat csinálnak néhányan..
G4 es Macház fazonja van......én nem ilyen szépet és csicsásat építettem ,de csak kb 20E be van a ház része.
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
mepet
addikt
válasz (ÉN)közPONT #23 üzenetére
Repülőgép alumíniumból. Nekem tengeralattjátó acél ház kell!
Viccet félretéve: csúnya és gyenge konfig, viszont drága...
-
kételkedem
addikt
A Darwin név tökéletes, Darwin díjas, aki erre ennyit képes kiadni! 2000 dollár az a tengerentúlon is szép summa!
A vas nem kiemelkedő, a dizájn olyan amilyen, a "repülőgép alumíniumnak" pl az égvilágon semmi értelme, a kék led pedig rögvest kínai gagyi szintre emeli az egészet.Kedves családtagjaimnak ezúton üzenem, hogy DARWINmachine TYPE 339 nem kell, 2000 dollárt viszont el tudok költeni, ha nagyon muszáj!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
(ÉN)közPONT
őstag
Ebben a műfajban a tengerentúli snobok sem vesznek olyat ami gyenge lenne.........csúnya meg istentelen drága az még haggyán ,de gyenge?.....az ilyen tip konfigot megvásárolók jó része metro ra meg BF3 ra veszi (is) ..ott meg kritérium nekik ,hogy 100 FPS legyen 1080p ben ...ergó jó "sokat" fognak ebből az összeállításból eladni
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPad topik
- Elérhető és telepíthető az iOS 18.2
- Tesla topik
- Hardcore café
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- További aktív témák...
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Phanteks Eclipse P500A DRGB White + Thremaltake ventik
- EVGA 750W Gold Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE GOLD V2 850W Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest