Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Kicsit drága,pont ilyen kellett volna nekem,hónapokig voltam olyan helyen ahol 3g net csak a padláson jött,a földszinten csak semmire nem jó gprs....
-
kisza25
félisten
pöpec kis cucc, pont ez kellene nekem ,de az ára
-
vtechun
veterán
meg pl. ahogy a napokban történt velem, pl. egy tanyán sem éppen rossz, ha meg tudja osztani az ember, mert ugye tegyük fel, hogy csak bizonyos helyeken, ablak tetejében, neadjisten kint a szabadban van csak 3g, és akkor ezt odarakja az ember, ahol a 3g van, és osztja tovább a laptopjának, esetleg a töbi gépének wlanon. és akkor nincs röghöz kötve
-
agent_k
őstag
Ahhoz nekem nagyon drága a 3G internetem, hogy bárkivel megosszam. A 3(mostmár4)Gb adatforgalom elég 1 hónapra éppen nekem.
Persze akik összedobják a pénzt albérletben egy 3g netre azoknak biztos jó megoldás. -
Devid_81
félisten
Jó cucc, de tényleg meglehet oldani ezt másképpen is.
Ha olcsóbb lesz, majd akkor érdekes lehet. -
vtechun
veterán
Hst ez rohadt draga szvsz, meg ha. Tudna a 21 mbitet... De igy... Azon filozok, hogy egy sovanyabb laptop birja-e szuflaval...
-
kerelo
aktív tag
jő cucc,csak kicsit túl van árazva
-
deka10
senior tag
Én a t-nél vettem egy Huawei mifit tökéletesen működik és akisival is lehet használni, mellesleg az ára a töredéke (persze hűséggel).
-
LW
őstag
Ez kegyetlen jó cucc.
-
engusz
veterán
Nalunk eloszor Wildfire, majd az S osztotta a netet. Szuksegmegoldasnak jo, de hosszutavon nem hiszem, hogy uzembiztos lennenek. Hogy miert? Akkumulatorrol nem sokat mentek es extra melegedest produkalt mind a ket keszulek. Halozati toltovel ugyanez, sot erezhetoen melegebb, mar-mar forrok voltak a HTC-k. Nyilvan fugg ez a 3G tererotol, a racsatlakozott eszkozok szamatol es tavolsagatol is.
-
Enton
addikt
Nem hülyeség egyáltalán. De most hogy már android teló így ez is kipipálva(sok az egyben funkció plusz független is így a pannonos és vodás netet is tudom szórni ha múszály).
Mondjuk egy olyan 12-15e árral valahogy sokkal versenyképesebb tudna lenni itthon is.
-
Bird
addikt
Hogy mik vannak 30k-ért... Pedig ha jó lenne árasítva
-
banhammer
veterán
Csecse kis hardver.
-
engusz
veterán
-
Daywalker
addikt
Bekerült a hazai ár is!
adokveszekBP: sajnos a Blade azoknak nem alternatíva, akiknek külön kártyájuk van internetezéshez (direkt nagyobb adatforgalomhoz). Azoknak sem alternatíva, akik sokat járnak külföldön és ott helyi kártyákkal neteznek inkább (ezen ugyanis sim lock sincs és gyorsan cserélhetők a kártyák is akár). Szóval van az ilyenre kereslet!
-
engusz
veterán
Wow, micsoda cucc! Nyaralasnal igen csak hasznos lehet tech-orult csaladoknak. Netto 22 korul mar lattam akkus hordozhato 3G routert, de ez elsore szimpatikusabb.
-
Entryy
aktív tag
Pedig ez egy hatalmasan jó dolog lenne,csak ne ilyen áron kerüljön forgalomba.
20e körül "már mennék" is venni egyet.Tudom, PDAk is tudnak már ilyet,de abban értsünk egyet,h az telefonálásra inkább alkalmas és az akkut is jobban bántja.
-
havast
aktív tag
Aha..Ezt a ZTE Blade-em is tudja, meg sok mást is ezek mellett..nem sokkal drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A D-Link egyetlen, kompakt méretű USB eszközbe integrált egy 3G modemet és egy 150 Mbps-os routert.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Automata kávégépek
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Star Trek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest