- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Gaming notebook topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Kipróbáltam, de látvány szempontjából ugyan olyan siralmas PS5-ön, mosott kép, előttem beugró objektumok, várok a nextgen pecccsig.
-
muxi-muxi
senior tag
Szörnyen bugos még most is, de ezek már inkább kozmetikai glitchek. A forgalom viselkedésén szerintem nem sikerült változtatniuk, ha az út közepén megállok, bizony most sem tudnak kikerülni a barmai. Viszont mintha a fénykezelés jobb lenne, valahogy kontrasztosabb az egész. Rohadt jól néz ki amúgy, ha van vasad hozzá. 4K-ban szerintem nem túl élvezhető, még a stabil 50FPS is álom marad, kicsivel lejjebb (3840X1600) már oké. Ramból nem tudom, mennyit eszik, de 16 alatt nem kezdenék neki. Valami tartalmasabb kiegészítés jöhetne már hozzá, mert lassan rutinból békéltetem a várost normál szinten, és hard-on is csak az elején kellett a Rambózásból visszavenni.
Én személy szerint a rajongója vagyok, nem tudok róla objektívan nyilatkozni, a múlt évben már tűkön ültem miatta. Nem lett tökéletes, de ha az ember szép lassan halad benne, akkor tartalma is lesz bőven. -
-
Z10N
veterán
"Az igen méretes javítás (PC-n: 33,6GB, PS4-en 44,102GB, Xbox one-on 40,3 GB)"
Ez nem javitas, hanem mashol full game-nek hivjak
Ennyi szop@s utan mar minimum egy DLC-t ingyen kellett volna adni vele. -
muxi-muxi
senior tag
ÉRZÉSRE szebb és gyorsabb. Aki azt remélte, h eltűnnek majd a kopasz, T alakban, meztelenül motorozó főhősök, az tévedett
Negyedjére is nekifutok a játéknak, eddig gamebreaker bug nem volt, kopp-kopp (persze a 1.2-es patch után sem). Mentéseim kompatibilisek maradtak, egyelőre ennyit tudok róla mondani. nekem 33 giga volt, 1.12-ről javított. Ami biztos hogy pozitívum: a magyar szöveget végre nem kell minden indításnál beállítani.
Ekkora méretbe már eggy DLC is beleférne amúgy... -
Chapel
addikt
Nos, senki?
Valaki aki tesztelte is, tud mondani valami véleményt? Kösz! -
Scholes9
nagyúr
Majd, ha jön a next gen patch ránézünk, addig ráér
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
Infernohun #1 üzenetére
Én már 6 ezerért is láttam,csak vigyék.
-
scyllafren
senior tag
Ebbe talan mar benne van az 1.0 is
-
Csabis
aktív tag
Javitsd ki GOG 42.22GB a patch.
KB a game 70% sacra. -
Infernohun
tag
PS store vissza került már ? Mert a lemezes ára a használt piacon, durván lement az ára. (8k)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest