Hirdetés
- [Re:] ROG Strix Scar 17: megérkezett Cezanne és a mobil Ampere
- Mini-ITX
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen CPU hűtőt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
Hozzászólok Aktív témák
-
Köszi,!átfutottam csak, nem akarok mindent elolvasni.
A vége elött vagyok, húzom az időt, 80 órám van az első végig játszásban eddig az utolsó köröket róvom a térképen. Nem akarom befejezni a sztorit, annyira a szívemhez nőtt. Rég éreztem így egy játék iránt így és 40 fölött már nem is sok ilyen lesz, azt gondolom.
Minden hibája ellenére számomra ez utóbbi idők legjobb játéka. Remélem még kicsiszolják a fiúk hogy méltó legyen a körítés még jobban mint most és dobnak mellé sok sok DLC-t.
addig meg végig tolom legalább egyszer női karakterrel, mert Judy bejövős[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa
-
ibenny
senior tag
Jó kis összefoglaló, köszi!
~50-60 órát tettem bele, 100%-osan kipörgettem (az autóvásárlásokat leszámítva üres a térkép), lenyűgözően jó játék volt, meghatározó számomra (a jó befejezést választottam, a szerelmi szálat).
-
Rasnac
aktív tag
Örülök azért, hogy másoknak is tetszett a játék. Remélem a mostani lejtmenet nem fog gátat szabni egy esetleges folytatásnak
Ja igen infó
Elvileg!! JAN 23án érkezik az 1.1es gigapatch"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
A kaszás endinghez nem az kell, amit írtál, pedig az lenne a logikus. - és innentől SPOILER - Helyette az olajmezőnél mikor Johnny-val beszélgetsz a sírja felett, ott a megfelelő (bunkó) opciót kell választani. Ha ott nem vagy bunkó, akkor nem kapod meg a kaszást. Remélem javítják ezt patch-ben, mert így gáz. Btw, sajnos nem ad semmi érdemi extrát nehézségen kívül a kaszás ending....
ibenny: feltételezem lövöldözős a karaktered, mert ennyire gyorsan 100%-ra csak úgy lehet kivinni a játékot.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
mephi666
veterán
Szvsz a secret ending a happy end, ha ezüstkezű jancsinak adod végül a tested
...ott csak rogue-t hiányoltam: smasher kicsinálva, arasaka lezúzva, nincs komoly veszteség, "csak" V (akinek fél éven belül amúgy is reszeltek)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
--spoiler--
Ez igaz, ott én is azt választottam és amit Johnny mond közben, az stimmel oda, sokkal inkább mintha a Rough-os endingben Johnny-t irányítva veszed el V testét... És amúgy az megadja a végső iróniát Johnny-nak, ha női testet kap tőled."withouth a magnificant cock"
Amúgy én várom, hogy valami extrát kapjunk ezen a téren valamilyen DLC formájában... Ott vannak mikoshi-ban a végjátéknál, akár át is kerülhetne V egy olyan relic-be, amiben Johnny is volt, aztán Johnny már V testében intézhetne egy új testet V-nek valahonnan a helyi hullaházból. Ha jól emlékszem, eleve halottaknál akarták használni a relic-et. Nem tudom, ez csak egy ötlet de fasza lenne.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Riky965
újonc
Jó összefoglaló köszönöm szépen
-
Abel-0101
csendes újonc
+++köszönöm
-
Fred23
veterán
"A végső szerződést ő fogja felajánlani, ami így egy sokkal barátságosabb ajánlatnak tűnik."
Ezt köszi, illetve ebben az esetben szerintem ez a legjobb befejezés! Nem hinném, hogy sz@rban hagyna a történtek után.
Hozzászólok Aktív témák
lo A végjátékot befolyásoló küldetések és szerelmi szálak ismertetése erős spoiler alert mellett!
- [Re:] ROG Strix Scar 17: megérkezett Cezanne és a mobil Ampere
- [Re:] GTX 650 1GB GIGABYTE OC
- [Re:] Xbox One kontroller javítás gyári alkatrésszel
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mini-ITX
- ZIDOO médialejátszók
- Diablo 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Exkluziv Pacard Bell All in One S3280 Számitógép,legolcsóbban,garival.
- Gamer PC + Oculus Rift CV1 + Touch controller
- új iPhone 11 kártyafüggetlen, üzletből, apple garanciával, mélyen ára alatt
- Üzletből, garanciával, Macbook Retina 12" 2017 Gray i5/8GB RAM/512GB SSD új állapot, új kijelző
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, FULL CTO magyar billentyűzet, i9/32RAM/1TBSSD/Radeo560X
- APPLE Mac mini 2014. 2,6 GHz i5, 256 GB SSD, 8GB RAM. Karcmentes, mint az ÚJ! Dobozával együtt adom!
- 2X Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3200MHz CL16 Memory Kit GARIS
- MSI RX 480 GamingX-8GB bányaszűz, egy játékostól játékosnak…
- GTX 650 1GB GIGABYTE OC
- Macbook Pro 13 non Touch Bar 2017, Space Grey, UK, i5/8 Gb RAM/128 Gb SSD - kis (?) hibás
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest