Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel találgatós topik
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz
planbmokus #30 üzenetére
A legjobb tudomásom szerint nincs közük egymáshoz. Amúgy nem meglepő a másolás, lehet találni példákat más gyártók között is.
-
engusz
veterán
A gyakorlat majd igazolja vagy cáfolja a leírtakat. Az első részletesebb teszt adhat majd válaszokat. Én nem látom különösebb akadályát annak, hogy az alaplaptála mögött is jól érezzék magukat a HDD-k. Nyilván a legmelegebb és legzörgősebb típusokat nem szerencsés ide szerleni.
-
Turbolada II
őstag
10K-ért kéne.
-
Viktor77
titán
És ott jobb? Egyrészt csodálatos lehet, ahogy a vinyó rezegteti az egész alaplaptálcát, vele együtt gyakorlatilag az egész házat. Bár, ha jól látom, mintha valami gumibakkal lenne beakasztva. De a vinyó súlya húzza a tálcát, szóval biztos átadódik a rezgés.
Másrészt szépen megreked a levegő ott is, amit az alaplaptálca nem vezet el, mert a vinyók alja nem teli, ott van minden elektronika.
És ebből következik a harmadik bibi, hogy ezen az elektronikán a chipek elég forróak tudnak lenni. Ez a forróság lesz még jól letakarva.Ez, így ebben a formában értelmetlen, átgondolatlan, és ésszerűtlen. Az árát meg sem említem, az plusz fájó pont.
MOD: Az halálos, hogy a promoképre sikerült szerezniük egy IDE-s ODD-t.
[ Szerkesztve ]
-
Tibor_560sec
aktív tag
Tele van otlettel ez a haz ...
De az a baj , hogy nem sz*rom a penzt ... -
Móci
addikt
Pofás ház, de rohadt drága.
-
-
pip
aktív tag
vételára 279,90 dollár körül várható.
szerintem meg inkabb 279.998764853 korul varhato. Hogy lehet ket tizedes pontosan kiirni, aztan melletenni, hogy "korul"?????
-
HookR
addikt
válasz
planbmokus #20 üzenetére
Thx, az valóban hosszabb. A specifikáció szerint 13", azaz 330mm.
-
Ez tetszetős, de eltévesztették az országot
Valami olaj-emírségben ez belépő szint, nálunk ezzel az árral sztem nem életképes.
-
HookR
addikt
A 380mm-es férőhely kapcsán kérdezem, tud valaki 310mm-nél (HD5970) hosszabb VGA-ról?
Legyen feltétel még, hogy max. az elmúlt 5 évre visszamenőleg.
-
Logen88
aktív tag
nagyon bejön, szép!
de egy kicsit sokat kérnek érte.
-
aram01
nagyúr
kinézetre hirtelen az eleje tiszta olyan volt mint a régi asus házam
-
törölt tag
nem igazán értem a ház koncepcióját. aki ilyen lapban gondolkozik annak valszeg több vga-s rendszer mellé vízhutés is befigyelne, stb, egy eatx-es ház az legyen nagy szerintem. terpeszkedo, gigászi. lehet hogy csak nekem nem jött át a koncepció valszeg.
-
Pantok
aktív tag
Pofás ház, veszek is egyet, mindig is olyat akartam ami szép tágas bármi elfér benne, fekete és nincs tele rácsokkal az oldala.
Gondolom az árban a luxus k*rva is bennevan aki rajtam dolgozik míg én beleszerelem a gépet.
-
staccato
tag
Jó ház,de 280 dollár,megdöbbentő ár érte
Ezt komolyan gondolták?
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Röhejes ára van.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #5 üzenetére
cumitek?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ez a cubitek nem tudom mit akar ilyen árakkal...
-
Ringman
nagyúr
ez így ok lehet, de ugyanezen a gondolatmentén kiadhatnának m-atx házat is.
-
Viktor77
titán
Feelinges lehet ott az optikai meghajtó alatt vinyónak lenni. Ha jól látom, oda már nem ér le az első venti.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Cuki házikó, nade 280 dodó?
-
parkasz
senior tag
Végre valami ötletes kialakítás, bár aki a földre téve használná, az hajlonghat rendesen, ha dvd-t akar cserélni, de a hosszú vga-k legalább elférnek benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A méretes hardverkomponensek ellenére aránylag kompakt konfiguráció is építhető.