- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hangszoros
csendes tag
Magyar média? Hmm! Töprengtem ezen: Kedves Barátaim és Látogatóim!
Sajnálattal közlöm, hogy a két éve tartó érdekes Enigma című adás,
a 99. adás miatt, a FixHd Tv vezetőségének döntésére megszűnt.
A gondolkodó emberek számára ez szomorú, de bízni kell a
folytatásban. Amint megtudom, hogy hol fog ez a színvonalas adás
folytatódni, azonnal továbbítom.Horváth Zoli ezt közölte a Facebook-on :
Üdv.az Enigma Családnak!
Az Élet úgy hozta, hogy a FIX tévén nem tudjuk folytatni a továbbiakban
a műsorgyártást. Nem hagyunk el benneteket, Gyurival és Robival
dolgozunk majd valamilyen megoldáson! Maradjatok ti is velünk,
mert ritka kincs ez a kis "ébredező Család"!A FIXHD tulajdonosának határozott utasítása az, hogy nem
csinálhatunk extra hosszú ünnepi Enigmát! Úgyhogy ennek
értelmében legnagyobb sajnálatomra nem lesz 100. ünnepi adásunk!
Horváth Zoltán Ez volt a 99. müsoruk: http://fixhd.tv/videotar/lejatszo/1159 -
proci985
MODERÁTOR
köszi az infot, én is néztem, hogy megindult a kötelezettségszegési eljárás a hiány miatt a szalagcímek alapján, aztán kiderült, hogy dehogy, a távközlési adóról van szó pár hónap lemaradással.
-
bambano
titán
én inkább a hozzászólások sorszámát nézném meg
-
echterion
nagyúr
A sallertől még nem fog megváltozni a kormányunk politikája, ezt megtanulhattad volna az elmúlt pár évben.Ha meg megkapjuk, azt is te meg én fogjuk kifizetni. Ha megnézed, a mostani pénzügyi politika más irányt mutat, mint az eddigiek. Szerintem hagyjuk a kormányt dolgozni, hosszútávon én látom ebben a racionalitást. Persze, le lehet ezért hurrogni engem, többet nem is fogok erről a témáról ide írni, mert ez politika, de azért most elmondtam, hátha van, aki nem csak a rosszat látja mindenben.
-
aram01
nagyúr
kell a jó? nem!
kell a rossz? kell!
ennyi -
Inv1sus
addikt
Ezért nem érdekel a magyar média.
-
bambano
titán
válasz
echterion #18 üzenetére
miért jó nekem meg minden internetezőnek, hogy nem sarcolják meg még egy címen az előfizetőket? nem is tudom, kevesebb maradna az előfizetési díj?
Azt csak a mélyen nagyon hülyék hiszik, hogy az összes ilyen sarcot nem az emberek fogják megfizetni. Egy internet szolgáltatónak egyetlen bevételi lehetősége van: az ügyfél. vagyis ti meg én. nincs más. tehát az az elképzelés, hogy ne terhelje rá az ügyfélre a sarcot, más fizikai lehetőség híján ökörség. el sem tudom képzelni, ez a baromság hogy fért ki bárkinek is az agyán meg a száján.
-
echterion
nagyúr
Ezé' nem szoktam TV-t nézni, vagy híreket hallgatni. Mi szükség van erre? Meg a többi hangulatkelő cikkre (mindkét oldalon)? Sajnos már ide is begyűrűzik a politika.
(#6) bambano: Ez miért lenne jó neked?
-
bambano
titán
válasz
Epimenides #14 üzenetére
egy-két politikus mindig tengelyt akaszt másokkal... szemtengelyt...
-
Epimenides
csendes tag
"kiosztottunk egy-két kokit, sallert", azóta pedig a szívlapáttal vágnak tarkón minket folyamatosan, és nem értjük miért....
Az arc, az mindenekfelett! Nem a haza!
-
MageRG
addikt
Ha már magyar médiamunkások gyártják a híreket, hazai igényekre tekintettel miért nem lehet valami vidámat kitalálni?
-
fordfairlane
veterán
Evvan. A magyar médiamunkások sem igazodnak ki az EU bürokrácia útvesztőjében, az ilyen híreket is egymástól veszik át.
-
bambano
titán
remélem, a közműadóért is kioszt az eu egy jó nagy büdös sallert.
-
anulu
félisten
Amikor felvetodott anno, mar akkor is egyertelmu volt, h EU szabalyozasba utkozik. Nem ertem, h ki es miert van ezen most felhaborodva. Masik fele, h Takolmanyunk alapjan a joneppel, kulonado formajaban beszedheto az EUtol kapott bunti. Na azt mar vegkepp nem varom meg parommal itthon.
-
Hiteles híreket az MTI-től? Hol éltek ti?
-
saelin
veterán
Mire megtárgyalja az eu, a magyar fejesek(fejősök?) bőre alól is pénz fog folyni...
-
anulu
félisten
a "csúnya EU - szegény mi" dolgot elő kellett venni. arra a 200mrd-ra meg megint kitalálnak valamit ott a Duna partján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- bambano: Bambanő háza tája
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged