Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Pont a Chromebook lényege veszett itt el.
-
törölt tag
válasz
Dr. Akula #12 üzenetére
Ebből a listából az első kettőt ismerem, nem lehet őket kapni
De ott a Keycron K8 is, most volt kampánya. Viszont ez nem túl átgondoltnak tűnik nekem, főleg a design.
A Filco meglehetősen drága, és ahhoz képest dög unalmas design, de egynek elmegy, a Varmilo tök jó lenne, ha lehetne kapni
És akkor még oda lehet tenni a G915 TKL-t, a K63 Wireless-t meg az SK631-et is, és ezek mind jó drágák, de legalább nem lehet kapni és/vagy gyengének mondják őket. Kivéve a Logitech, az állítólag király, de 200€ körül legyen is.Sajnos a vezetékes kényelmetlen lenne, mert nappaliban használnám, tévére kötött géppel, így áthúzni mindig a kábelt a szobán nem lenne ideális.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
#16820480 #11 üzenetére
Bluetooth (üzemidő az eléggé kétséges, de tudni elvileg tudja):
- Keychron K1
- Hexgears X1
- Filco Majestoch Convertible 2
- Varmilo VB87M (mondjuk ez inkább csak helyfoglalónak van árlistában tartva, elérhetőnek még sose láttam)Madzagos:
- Massdrop Ctrl
- KBDFans 8X TKL
+ rengeted más, madzagosból kb. minden gyártónak van TKL. -
törölt tag
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Hát én mostanában kerestem elég sokat, vezeték nélküliben alig van értelmes típus, míg egy tonna 65%-os van.
Insert gomb? Szándékosan szerintem soha nem használtam, annál több bosszúságot okozott véletlen megnyomássalPrintscreen sokkal hasznosabb, naponta használom. De amúgy meg át lehet mapelni a billentyűket simán.
-
Dr. Akula
félisten
??? Szerintem teljesen jó méret a 60% is, bár nekem már nagyon kompakt, TKL-ből viszont túltengés van nagyon is. Ami sajnos eléggé hanyagolt kategória, az a 75%. Főleg amin van különálló Insert is (pl. Vertex Tab75), rendszerint egyberakják a Deletevel, míg pilácsnak, Print Screennek jut önálló is, de minek.
-
Dr. Akula
félisten
Aki ezt a félmagas kurzort kitalálta, letörném a kezét.
-
Gusztáv
addikt
Mondjuk olyan marha nagy fejlesztés nem igényelt a gép tekintettel arra, hogy a 7410 alapból támogatja az Ubuntut. Szóval nagyot nem tudnak bukni rajta.
-
Tikakukac
titán
Okés, rendben van. Azért megnézném mekkora számokat jósoltak nekik a srácok és ahhoz képest hol lesz a valóság.
-
dokanin
aktív tag
Ha már ilyen izmos akkor miért ChromeOS? Ki érti ezt?
-
koby11h
őstag
Nem úgy volt, hogy a Chromebook-ok olyan gépek amik nem túl izmos proci és alacsony memória igénnyel ChromeOS-t (Linux) futtatnak, főleg web-es alkalmazásokkal. Megteremtve ezzel ezzel a relatíve alacsony áron elérhető, hosszú üzemidejű, iskolákban is használható laptop szintjét.
Erre itt van ez a Dell... vagy gyorsan változik a világ vagy ez egy csak fura névazonosság!? -
moleculez
veterán
Azért önbizalom az van... Annyiért nem alap kiépítésű MacBook Airt veszel, de alulról nyaldossa az MBP-t is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Latitude 7410 Chromebook Enterprise 2-az-1-ben és hagyományos kivitelben is elérhető lesz.
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest