Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Daywalker

  addikt

  válasz R3wind #3 üzenetére

  Persze, szaki...ismerjük ám a magyar szakikat. A legtöbb szarul dolgozik, de legalább jó drágán. Amelyik olcsó, az még szarabb, plusz megbízhatatlan - tisztelet annak a kevés kivételnek, aki még itthon maradt.
  Aztán nem csak a cső a lényeg. Azért egy háznál mindent úgy alakítani, hogy pontosan oda passzoljon ahova kell, az nem olyan egyszerű, hogy flexelgetünk meg hegesztgetünk otthon. Ha anyagárat nézel, a csövek, azok hajlítása, normális előkészítése és minőségi fényezése, a lemezek vizes vágása, szintén festése, az edzett üveg stbstb, plusz befektetett munkaóra (azzal is érdemes számolni), az ide-oda cipelés költsége, akkor nem jössz ki olyan olcsón. Tény, hogy nem lesz 1300 euró (ebből azért vonjuk la e 80Plus platinum táp árát ~100e ft) de nem lesz olyan baromi olcsó sem. Kérdezd meg a moddereket mi pénzt beleölnek egy-egy scatch build modba, gyakran százezreket locsolnak rá és több száz munkaóra van egy-egy egyszerűbb modban is. És gyakran van, hogy valami nem jön össze. Namármost te vigyél vissza egy szakihoz valamit, majd jól a fejedbe húzza vagy elküld a francba - mert persze számla nélkül csináltattad, meg amúgy is. Időmilliomosoknak kiváló elfoglaltság.
  Nem azt mondom, hogy nem drága ez a D-Frame, mert az, de nyilván egy cégnek van profitja is, azt meg ő szabja meg...gondolom megéri nekik, csak nekünk drága ez...

  [ Szerkesztve ]

  "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés