Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
"Az asztali gépek esetében van az Intelnek a legkisebb részesedése, hiszen a piac 70,9%-át fedik le, szemben az AMD 28,9%-os és a VIA 0,2%-os szeletével."
Hehehe..ez aranyos
Még jó hogy csak 70,9 % ...CSAK a piac több mint 2/3-át birtokolja...
-
kpal
veterán
Az Intel megeszi a piacot ha jönnek az prockók .
-
keIdor
titán
Nem gondoltam volna, hogy ennyire kicsi a VIA. Labdába se rúgnak. Az Intel eredményei meg nagyon szépek, kíváncsi leszek az AMD mennyit vesz még el.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
nagyúr
Általános felhasználásra még mindig jók a 775-ös gépek.
Játékra még mindig jók a 775-ös 45nm-es Quadok, pedig már több éves tech.
Most ezek az integrált videós procik kicsit megtörik a csendet, de lássuk be nem kell procit cserélni 3 havonta, még mindig nem az a leggyengébb láncszem....
-
whiteman0524
aktív tag
Azért csökkentek az eladások mert mindeki a Bull-ra vár
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
whiteman0524 #6 üzenetére
Az biztos. Még csak véletlenül sem szezonális trend.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Male
nagyúr
"Szintén érdekes adat, hogy a második negyedévben leszállított processzorok 60%-a tartalmazott integrált grafikus processzort"
Csak 60%? Szállítanak még egyáltalán olyan Intel procit még, amiben nincs?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
kerelo
senior tag
válasz
whiteman0524 #6 üzenetére
Csak legyen értelme
Kiváncsi vagyok hogy ekkora késéssel,mit fog nyújtani ár érték arányban, a bull ,a sandy-val szemben
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
zapok
aktív tag
Ezen a híren még van aki fennakad?!
Ki vesz nyáron procit - akinek már nagyon, de nagyon kell..., mivel most veszi élete első központi számolóegységét!
Az Intel részesedése egyértelmű!Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az IDC adatai szerint az AMD a mobil és az asztali CPU-k piacán, míg az Intel a szerverek szegmensében növelte részesedését.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest