- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Home server / házi szerver építése
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
válasz Synthwave #23 üzenetére
a toládozásra nem reagálok, de inkább ültél volna bele, mert ha egy JCB, CATERPILLAR dömperbe beülsz, utána nem írsz ilyent
értem, de fura kifejezés ez is számomra..., meg kell szokni, főleg ha egyre többet írszbéke
[ Szerkesztve ]
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
J.J. András
őstag
válasz Synthwave #23 üzenetére
semmi..., többen szóltak már...
ne haragudj, de olvasgatom a CB-t is, egyre gyakrabban mint hazai felületeket.... és a véleményemet továbbra is fenntartom.... sokkal szakmaibb, mint egy gyermeteg becézgetés...
de házigazdaként - mint ahogy írtam már - vagy adsz az olvasók véleményére, vagy nem, de attól még a véleményemet egy szabad országban leírhatom meglátásom szerint
vagy nem ?'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
J.J. András
őstag
nem megsértődés kérdése, nem tudom mióta olvasgatod a lapcsaládot, vagy fórumozol, akik régóta, azoknak fura ez egy "szaklaptól".... és amit Te írsz, az már más... én a VÉLEMÉNYEMET ÍRTAM LE, AMIT FENNTARTOK TOVÁBBRA IS, és ez nem megsértődés kérdése... valami nálad félrecsúszott de nagyon
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A Logitech most visszaszerzett nálam egy csipetet a tizenéve elvesztett dicsőségéből.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz J.J. András #15 üzenetére
"még nagyon gyerekcipőben járhatott az IT-szakmával folytatott ismerkedésed..."
És? Ennek semmi köze ehhez; attól még láthattam/hallhattam úton-útfélen, ahogy az emberek rágcsálónak, patkánynak, bármiegyébnek nevezik az egeret. Ez maximum azoknak új, akik akkoriban még csak dömpert toládoztak (vagy nem foglalkoztak a témával).
Písz-písz.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Duddi
aktív tag
-
zef
tag
válasz CriticalHit #17 üzenetére
Hogy hiánytalanul össze tudd számolni a pixeleket fél méterről is.
Szerintem 27"-re UHD lenne az ideális, de arra "gaming" vonalon még 2-3 évet kell várni, hogy elérhetőbb áron meg lehessen venni.
-
Duddi
aktív tag
válasz J.J. András #15 üzenetére
Synthwave védelmére mondom.
Az hogy néha próbálja valaki vicces megnevezésekkel oldani vagy lazítani a hangulatot az nem olyan bűn amiért pellengérre kéne állítani.
Tudom emberek a neten ennél kevesebbért is lincselni kezdik egymást lásd a GIF helyes kiejtése körüli vita.
(ha nem hallottál még róla keress rá mókás)Amíg nem neveznek át absztrakt fogalmakat addig csak a te döntésed, hogy megsértődsz e a rágcsálón vagy sem, mert pl.: "a három gombos rágcsáló jól fut és fogása is kellemes." mondat nem veszíti értelmét mert nem egér van ott.
De pl.: "Az anyuciba rakott szívecske rekord sebességen ketyeg." vagy "Az új átlátszó hajlékony aortákon át jól látható a benne áramló folyadék" már megnehezíti a dekódolást, Viszont még így is érted.
Szerintem itt ott nincs baj a szabadabb szóhasználattal kellemesebb olvasni mint a tényleges szakzsargont ahol a mondat fel szókép ami utasítás készletekre vagy gyártási eljárásra vagy anyagminőségre utal.
-
-
CriticalHit
őstag
FHD felbontás 27-es méretben? De miért?
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
törölt tag
Szép darab
-
J.J. András
őstag
válasz Synthwave #14 üzenetére
jó, jó...., ne haragudj de ez nem hiteles a Te szádból véleményem szerint, hogy mi volt 20 évvel ezelőtt.... csak gondolj bele, az a 20 évvel ezelőtti időszakban mivel foglalkoztál .... mert ha én azt mondom hogy Pisont Pistával még fociztam együtt, az hihehtő, de hogy 20 évvel ezelőtt még nagyon gyerekcipőben járhatott az IT-szakmával folytatott ismerkedésed.... arról mélyen meg vagyok győződve ....
- és nem bántás ez, csak sok ember már adott visszajelzést a szóhasználatotok érdekes "új irányvonalára", ami korántsem a szakmai irányt erősíti a lapcsaládban -
de természetesen Ti döntetek, hogy az olvasó véleményét meghallgatjátok-e
PEEEACCCCE további jó munkát
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kik azok? Elég sokan. Meg 20 évvel ezelőtt is.
Remélem, hogy nem mondtam újdonságot.
-
EVL2
aktív tag
"Csak azt nem értem, miért ragaszkodnak a gyártók az 1800R-es ívhez még 24"-on is, miért nem lehet egy lágyabb vonalat becélozni? Mondjuk 3600R."
Sokáig azt hittem hogy a 3600R csak az én igényem (legalábbis a piaci kínálat ezt mutatja) végre másnak is szimpatikus.
Teljesen síkról váltottam és 1 nap sem kellet hozzá hogy megszokjam. 34" 21:9-be is sokkal jobban tetszik mint a 3600, de 24"-nál végkép nem értem miért kell annyira behajtogatni. -
-
zef
tag
Már ki akartam próbálni egy 120Hz+ moncsit, de ezek a dizájnok kikészítenek. Hogy lehet ilyen ocsmány talpat, hátlapot készíteni? Úgy általában igaz ez a szomorú tény az összes "gamer" monitorra.
... Úgyhogy leadtam minden igényemet, és kipróbáltam bruttó 68k-ért egy fullhd-s TN-es DELL S2419HGF-et.
Külsőre is teljesen jól néz ki, és az oldalt bevilágító háttérvilágításon kívül semmi panaszom nincs rá. Rendes DELL állítható talp, belső táp, OC-val 144Hz.Egy 27-es IPS-es LG 27UK650-W mellett nézegetem, sokkal rosszabbra számítottam a side by side összehasonlításkor.
-
Cs1csó
félisten
Felfoghatnák már ezek a MONITOR GYÁRTÓK: 21:9-es képarányú monitornál és legalább 34"-nál van ennek értelme az alatti képátlónál és 16:9-nél nincs értelme.
Egy példa amikor VAN értelme az ívelt monitornak: LG 38WK95C-W Monitor 21:9-es 37,5"-os
CsinPin
A TN nem akkora gond ezek a TN monitorok már szemből középről nézve - tehát ahogy a PC előtt ülünk kvázi tökéletes képet adnak nincs IPS glow és sokkal gyorsabb mint bármelyik másik panel.
Amúgy nem is ez a lényeg, hanem KI KELLENE PRÓBÁLNI. Ha lenne lehetősége az embernek 1-2 játék kipróbálni, egy filmbe belenézni és böngészni egy kicsit egyből kiderülne mennyire jó vagy sem persze egy IPS is lenne mellette és azzal viszonyítva.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Ekkora méretben szvsz felesleges a hajlítás.
-
CsinPin
kezdő
27" és 1080p felbontás Hol van már egy jó 1440p-s 144Hzes monitor ami nem TN hanem akár IPS-es....
-
félisten
Ugyanolyan, mint az eddigi n+1 AOC gémer monitor.
Csak azt nem értem, miért ragaszkodnak a gyártók az 1800R-es ívhez még 24"-on is, miért nem lehet egy lágyabb vonalat becélozni? Mondjuk 3600R.(#1) rulla
Ennivaló, cukorpofa, husimusi, stb."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
rulla
tag
Csinos gamer monitor, gusztusos vízhűtés, csöppség/kis drága USB-C pendrive...
Felkészül: cuki proci, falatnyi headset, bájos tápegység.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (34BQ77QC-B) WQHD (beépitett kamera) gamer monitor ! AKCIÓ!
- LG (32GS85Q-B) 32" QHD 180HZ GAMER MONITOR ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!