Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • RexMaximus

  aktív tag

  Mi tobb mint 10 ev utan se "dolgozunk" a kapcsolaton.

  Par dolog adja az alapjat. Megvannak a celjaink es ezek osszeegyeztethetoek. Igy legalabis egy jo ideig nem novunk szet. A masik szerintem ami fontos - rengeteg embernel azt lattam, hogy a parkapcsolatot erinto dolgokat nem az erintettel beszelik meg hanem a haverokkal. Lehet ferfi vagy no az illeto mindegy. Ertelmetlen.

  Ha valami van az erintettel egyeztetunk. De igazabol ha egyutt eltek akkor folyamatosan kommunikaltok is. Nem kell erre kulon alkalom. Ha megis akkor jo kerdes, hogy mirol beszeltek amugy :).

  Mondjuk a bejegyzesironal se nagyon ertem ezt a reszt. Erre se jut ido? Napi par mondatos limit van? Vagy folyamatossan ugyanarrol beszelnek de nem a megoldasrol? Ugy tunik mar a kommunikacio szintjen is gondok vannak az egyuttmukodessel.

 • Viszlát

  addikt

  Szóval rengeteg dolog van ami miatt dolgozni kell egy kapcsolaton. A "csak magától működik" mondjuk az első 2-3 évben várható el, amikor még dúl a szerelem és a love.

  Szerintem akkor is csak akkor ha nincsenek nagy elvárások egymással szemben. Alapvetően azok a kapcsolatok működnek így ahol nincs túl sok igény felszínes dolgoknál többre és nagyon sokan teljesen boldogok így, szóval nincs is ezzel baj. Csak nem szabad általánosítani, hogy márpedig amelyik kapcsolaton dolgozni kell az rossz, ez szimpla szűklátókörűség, semmi más.

  "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Hozzászólok Aktív témák