Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Máté94

  addikt

  Azért a "beszéljük meg"-től nem kellene már egyből a vécére rohanni... :DDD

  Alapvető szerintem, hogy egy normális dialógus kialakul és van a partnerek között, ahol megvitathatják a gondolataikat és jobban megérthetik egymást átérezve egymás problémáit. Ha ez nem lenne, mindenki csak érezné a problémákat, de nem merne beszélni róla, míg a végén ez egyszerre csak kitör mindenkiből, és megy a vagdalózás. :)

  「AA」- Apriori Acquit

 • CsiguszMaxim

  senior tag

  Ha egy kapcsolat "nem megy magától", akkor ott baj van. Ahogy a szerzőnél is. Amint nem jut idő a "megbeszélésre" máris krízis alakul ki Ez szerintem semmi jót nem vetít előre..

  Ezzel én is egyet értek, az utolsó mondatot kivéve.
  Viszont sajnos a realitás az, hogy nagyon kevés az olyan párkapcsolat (ha egyáltalán létezik) ahol nincs egy idő után baj. Ez a nagyon szerencsés eset szerintem akkor következik be, ha két teljesen önmagát és a másikat is ismerő ember kerül össze. Ehhez viszont rengeteg tapasztalat és idő kell.
  Mit teszel akkor ha te a többséghez tartozva a húszas éveid végén fingnyi élettapasztalattal hozol egy döntést miszerint egy másik emberrel éled majd le az életed, és egy idő után kiderül, hogy baj van?
  Vagy lelépsz, vagy megoldod. Mostanában a statisztikák szerint általában lelépnek az emberek.
  Az, hogy nálunk probléma van abból, hogy valaki tapasztalatokat szerez az élet dolgait megélve és igénye van arra, hogy ezt a másikkal megossza és erre egy hónap alatt nincs alkalom, az tény. Viszont ez nem vetít előre semmit. A jövőnk, olyan lesz amilyennek mi tudatosan felépítjük. Ha baj, van megkeressük az okát és megjavítjuk. Időt és energiát teszünk bele és ettől válik értékessé. Az hogy baj van, még önmagában nem baj :) A kérdés az ki mit kezd vele.

  A bejegyzést azért is írtam, mert nekem nagyon jó volt mások hasonló tapasztalatait olvasni és azt, hogy hogyan oldották meg ezeket a dolgokat. Hazudnék ha azt mondanám, nem esett jól ki is írni magamból az elmúlt hetek történéseit de ezt nézzétek el nekem :)

  A házépítés meg az esküvőszervezés pedig jó esetben közös feladatot jelentenek amiket elsülhetnek nagyon jól és nagyon rosszul is, de ez is csak a részvevőkön múlik.

  [ Szerkesztve ]

  Best teaparty evaaaaaaaaa!

Hozzászólok Aktív témák