Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • joey04

  titán

  válasz totron #16 üzenetére

  tehát te a macerás (pont a mac os lényege megy így a levesbe a sok buherálással) és erősen szürke zónában mozgó hackintost ajánlanád?

 • hallador

  addikt

  válasz totron #16 üzenetére

  Miért milyen gépen fut a MacOS ami legálisan támogatott? Én nem ismerek ilyet az Apple gépeken felül.
  Arra, hogy mire tudod ráeszkábálni az nem igazán érdekel konkrétan engem, mert nekem egyáltalán nem lenne kedvem, és nem is volt kedvem ilyennek szórakozni. Mert amellett, hogy teljesen nem támogatott, még megoldásnak is "féloldalas".

  (#18) GeryFlash

  Nem egy kategória mert akár a Dell Latitude, akár az EliteBook kategóriákkal jobb billentyűzettel rendelkezik, a touchpad is elérte az Apple szintjét, a 830/840 g5/6 EliteBook, meg a Latitude 7400 minden beviteli eszközben veri a MacBookokat.
  Arról ne beszélgessünk el, hogy mennyi a garancia, mennyibe kerülnek és milyen kiegészítőket kapsz hozzá és mennyiért kapod azt.
  A kijelző amiben a MacBook elhúz, már amennyire valaki ki is használja, mert a FullHD egy 13"-os gépen már zavaró is tud lenni.
  Ráadásul arról sem beszéltünk még, hogy nem egy szinte csak "gyári" szervizben szerelhető gépet kapsz, mindenével forrasztva, hanem ramot ssd-t még otthon is lehet cserélni bennük.
  Ezek mind olyan dolgok, amire az apple csak akkor gondol amikor megveszed, ha neked kell egy olyan MacBook Pro, amiben van egy i7, 32 GB ram, meg 2 TB SSD.

  Na kezdj el számolni.

  Mert egy EliteBook, Latitude-be nelemegy egy Kingston, vagy épp Crucial, és ez gyári minőségű ram. Ameddig egy teletömött EliteBook i7-el fele annyiba kerül mint egy ugyanilyen MacBook Pro.

  Lehet, hogy neked csak a kinézet, meg az számít, hogy a komplett váz unibody, de nekem ez kevés, sőt egyenesen hátrány.

  Az általad említett konzumer vonalat, meg hagyjuk. Mondjuk az Apple is az, de legalább felső kategória.

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Hozzászólok Aktív témák